Photos
Videos
Heerlijk naar Marbella. www.estamar.com
1
1
Posts
MeyerBergman Erfgoed Groep heeft het eigendom van de Westergasfabriek in Amsterdam overgedragen aan Millten, Harvest Vastgoed en Duncan Stutterheim.
propertynl.com

Utrecht geeft Qatar 23 miljoen cadeau
Meteen lezen

Wat speelt er?
In Utrecht hebben de woningcorporaties Mitros en Portaal voor 0 euro 252 leegstaande sociale woningen overgedragen aan de bank Credit Suisse en het staatsbeleggingsfonds van de oliestaat Qatar. Die hebben ze een beetje opgeknapt en binnen een jaar met 23 miljoen euro winst doorverkocht. Kortom de corporaties hebben minimaal 23 miljoen euro aan waarde weggegeven aan buitenlandse investeerders.

...

Waarom moet je dit weten?
Het weglekken van maatschappelijk geld in de corporatiesector ligt gevoelig. Tijdens de Parlementaire Enquête Woningcorporaties was het een belangrijk thema.

See More
Posts

Wij wensen u een heel gezond maar vooral een heel gezellig 2018.

Facebook heeft opnieuw een grote stap genomen in het aanbieden van woningen op haar platform. De Amerikaanse vastgoedmediaproducent Inman zocht uit wat deze plannen betekenen voor makelaars en online woningplatforms. He lijkt een kwestie van tijd voordat deze Facebook opties in Nederland zullen word...
vastgoedactueel.nl

Beste ondernemer,

In januari 2018 begint Recreatieschap Vinkeveense Plassen met het vervangen en aanbrengen van nieuwe oeverwanden en steigers aan zandeilanden en enkele legakkers. Omdat u nauw betrokken bent bij de Vinkeveense Plassen, brengen we u graag per mail op de hoogte over dit project.

Tijdspad...

Continue Reading
Share
werkenaandevinkeveenseplassen.nl

Dit gaat het worden.

Koninklijke VolkerWessels heeft donderdag DigiBase gelanceerd. Dit centrum voor digitaal bouwen aan de Ravenswade 2 in Nieuwegein moet uitgroeien tot de hotspot voor digitalisering in de bouw en vastgoedontwikkeling in Nederland.
propertynl.com
Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met De Slegte Amsterdam  inzake de aankoop van Kalverstraat 48-52 en Nieuwezijds Voorburgwal 271-287 te Amsterdam.
propertynl.com
De bijeenkomst rondom het officiële startschot kon vanwege het slechte weer niet doorgaan, maar de bouw van de Brainport Industries Campus is desalniettemin van start gegaan. Het wordt de eerste locatie in Nederland waar de maakindustrie op grote schaal faciliteiten voor productie, opslag, logi...
volkerwessels.com
De Frans/Nederlandse winkelbelegger Unibail-Rodamco neemt haar Amerikaanse branchegenoot Westfield over voor maar liefst $24,7 miljard. Hierdoor ontstaat een nieuwe combinatie met een gezamenlijke vastgoedwaarde van €61,1 miljard.
vastgoedjournaal.nl
Jaap van Rhijn (53) begint op 1 januari als programmadirecteur herontwikkelingslocaties bij de Amsterdamse zorginstelling Cordaan.
propertynl.com
Gisterochtend is op 71- jarige leeftijd de fameuze bouwer Dik Wessels overleden. Hij was de aanjager en oprichter van bouwonderneming VolkerWessels.
vastgoedjournaal.nl
Door het missen van een stuk aflossing van een lening van €620 miljoen werd gevreesd dat vastgoedfonds Breevast nu een portefeuille met 55 panden moet verkopen. UPDATE: Breevast verklaart in een nagekomen reactie dat hiervan absoluut geen sprake is. 
vastgoedjournaal.nl

Amazon grootste bedreiging voor banken'

De grootste dreiging voor de bankenwereld komt niet van startups, maar van grote techplatforms als Google, Apple en Amazon. Dat stelt topman Ralph Hamers van ING. "Als die grote platforms kiezen voor de bankenwereld, kunnen ze enorm veel doen. Ze kunnen alles kopen, ze hebben zulke grote reserves. Het zou me niets verbazen als het een keer gaat gebeuren", aldus de bestuurder tegen het FD. Google en Apple zijn relatief terughoudend, vindt Hamers. "Amazon toont de meeste durf en gaat buiten zijn eigen paden, met aanpalende diensten. Maar we moeten zeker niet alleen naar het Westen kijken. In China hebben techplatforms Alibaba en TenCent al een bankvergunning en ze leveren ook alle bankdiensten."

Heerlijk naar Marbella. www.estamar.com

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
34 Views