Photos
Videos
Dj Spinn'em | Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterp...
11
1
Posts

Een nieuwe track van LYDL, Let Me Hit That

LET ME HIT THAT.
soundcloud.com

Vibrations aftermovie!!! ♥♥

Line up: Flamboyant Full Crate Savoi SuddenDeaf 2Area 2 Kevin Khan KruH Marnix RawEndz Spinn'Em @ Arcade Einhoven Made by: Jeroen Staarink
youtube.com
Posts

Tijd voor de timetable!

Event link: http://on.fb.me/1JeiGlT
Ticket link: http://on.fb.me/1JeiGlT

No automatic alt text available.
Vibrations Music & Events added a new photo to Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterparty's timeline — with Rogier Amatkarijo and 48 others.

De timetable voor morgen is bekend! 🔥🔥

De voorverkoop zal vandaag om 00.00u stoppen. Natuurlijk zijn er kaarten aan de deur verkrijgbaar en zullen er tickets te... koop zijn op het Sneakerz in de Stad terrein, zolang de voorraad strekt!

Nog geen kaartje? Koop deze dan nog snel in de voorverkoop via: http://www.ticketkantoor.nl/shop/vibrations

Tot morgen!!

See More
Image may contain: 1 person, text
Sneakerz in de Stad

Waar ga jij naar toe ná Sneakerz in de Stad? Op ongeveer 100 meter van het Stadhuisplein gaat het Sneakerz feest vrolijk verder in de Arcade op het Stratumseind... tijdens de officiele Sneakerz in de Stad Afterparty gepresenteerd door Vibrations Music & Events!

Onder andere Full Crate, XL (NoizBoiz), Flamboyant, SuddenDeaf, Kruh en RAWENDZ staan deze avond / nacht de pannen van het dak te spelen om jouw Sneakerz dag op gepaste wijze af te sluiten. Your in?!

Tickets en meer info: bit.ly/SIDS-Afterparty

See More
Vibrations Music & Events is with Roy Claassen and 4 others.

DJ SPINN'EM heeft een bericht voor jullie!

Nog geen kaartje voor zaterdag? Haal ze hier: http://bit.ly/1EOSDhb

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
705 Views

Dit heerlijke strandje bij de Arcade, is natuurlijk ook gewoon open aanstaande zaterdag met Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterparty! Tot zaterdag!

Tickets: http://bit.ly/1EOSDhb
Event: http://on.fb.me/1JeiGlT

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Vibrations Music & Events added a new photo to Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterparty's timeline — with John Spartan and Babs Saris.

WINACTIE 2 GUARANTEE TICKETS VOOR SNEAKERZ IN DE STAD!

Met wie wil jij naar Sneakerz in de Stad?! Tag een vriend(in) in een reactie op dit bericht en maak kans ...op 2 guarantee tickets t.w.v. €10,- p.s.. Je krijgt hiervoor 5 drankmunten, snelle entree en gegarandeerd toegang!

Zaterdag 29 augustus barst het feest weer los op het Stadshuisplein in Eindhoven tijdens Sneakerz in de Stad. Onder andere LNY TNZ, Billy The Kit, Marco V en The Darkraver staan achter de draaitafels!

De winnaars worden maandag 24 augustus bekend gemaakt onder dit bericht.

See More
Vibrations Music & Events is feeling excited.

De voorverkoop voor de Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterparty gaat hard! Wil jij zeker zijn van een ticket haal deze dan hier: https://www.ticketkantoor.nl/shop/vibrations
Er zijn tickets aan de deur verkrijgbaar, maar dit is zolang de voorraad strekt! Zorg dat je dit niet mist! 🎉🎉

No automatic alt text available.

Een heerlijke nieuwe zomer tune van Full Crate. 29 augustus natuurlijk aanwezig op Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterparty

Tickets via: http://www.ticketkantoor.nl/shop/vibrations

Full Crate has something 'Special'! This latest track features some iconic snippets from Pharrel, blended perfectly with the now so recognisable Full Crate sound. As always, the characteristic drums
soundcloud.com

Heb je nog niet deelgenomen aan de winactie van Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterparty? Dit kan nog tot aanstaande vrijdag 12:00 op de event page. Hierna zullen we de winnaar bekend maken! Wil je zeker zijn van een kaartje?

Koop je tickets dan hier: https://www.ticketkantoor.nl/shop/vibrations

AUG29

Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterparty | 29-08-2015

RAWENDZ

Deze heren hebben eigenlijk geen introductie nodig in de Eindhovense Dance Scene. RawEndz focust ze zich op de genres Garage, House en Bassline. Deze jongens zullen de avond afsluiten, dat wordt zeker een feestje!

Image may contain: one or more people and text

Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterparty | 29-08-2015

Abstract(Savoi b2b MacNelis | Kevin Khan b2b Marnikx)

Deze 4 jongens uit Deurne weten wat goede muziek is. Met het concept Abstract hebben ze dit jaar een eigen stage op Peteyfest gehosted. Zorg dat je er vroeg bij bent en dat je deze jongens niet mist!

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Vibrations Music & Events to Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterparty

Er zijn maar een beperkte aantal kaarten in de voorverkoop en de verkoop gaat hard, toch geven wij 2 kaarten weg speciaal voor jullie!

Wat moet je hiervoor doe...n? Simpel! Tag een vriend of vriendin met wie je naar Vibrations | Official Sneakerz in de stad Afterparty wil en, sta beide op aanwezig. Je maakt dan automatisch kans op 2 kaarten!

Heb je nog geen kaartje? Zorg dat je deze snel haalt zodat je niet voor een gesloten deur staat .

Koop hier je Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/vibrations

See More

Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterpary | 29-08-2015

DJ SPINN'EM

Deze man heeft al een tijdje zijn eigen avond in Arcade en dat is niet voor niets! Met zijn uitgebreide muziekrepertoire verzorgt hij een gevarieerde set van onder andere soul, garage en house.

Image may contain: one or more people and text

Om alvast in de stemming te komen voor Vibrations | Official Sneakerz in de Stad op 29 Augustus hebben de boys van RAWENDZ een heerlijke Promo mixje gemaakt voor jullie!

Event link: www.facebook.com/events/1608878926036036/
Koop je kaartje hier: www.ticketkantoor.nl/shop/vibrations

Om alvast in de stemming te komen voor Vibrations op 29-08-2015 hebben de boys van RawEndz een heerlijke PromoMix gemaakt voor jullie! Event link: https://www.facebook.com/events/1608878926036036/
soundcloud.com

Vibrations | Official Sneakerz in de Stad Afterparty | 29-08-2015

XL (NoizBoiz)

XL is een van de front mannen van het collectief NoizBoiz uit Rotterdam en weet precies hoe hij jullie aan het dansen krijgt. Naast zijn drukke programma met NoizBoiz heeft hij nog tijd vrij gemaakt om een heerlijk Garage setje te draaien op Vibrations! XL is een van Rotterdam’s trots en wij zijn dan ook super blij dat hij er bij is!

Image may contain: one or more people and text