Photos
Videos
Само со Vip Neo тарифите добијте дополнителни 100 GB интернет и одберете Nokia 5 или Coolpad Torino S2 по промотивни цени :)
12
4
Vip Neo тарифи
22
5
Vip Combo Neo
559
145
Posts
Vip
April 13

#ОнаКога можеш да уживаш во ѕвездите, каде и да си
Со новите Vip Combo Neo тарифи добивате комбинација од телевизија, интернет, фиксна и мобилна линија, а бесплатно добивате и Vip NOW со кој можете да гледате телевизија на сите паметни уреди каде и да сте.
https://www.vip.mk/vip-combo-neo

#Onakoga you can enjoy the stars, wherever you are :) With the new VIP Combo Neo Tariffs you get a combination of Television, internet, fixed and mobile line, and free receive and VIP now with which you can watch tv on all smart devices wherever you are. https://www.vip.mk/vip-combo-neo
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Vip
423,629 Views
423K Views
Vip
14 hrs

Вечерва премиерно уживаме во научнофантастичната драма „Фаренхајт 451“ која се одвива во иднината, каде што се палат сите книги и историјата се испишува одново. Современа адаптација на истоимениот роман од Реј Бредбери.

Влези во филм со Vip Комбо! За активирање на HBO Premium пакетот јавете се на 077 1234 и уживајте во најновите филмски и телевизиски остварувања, благодарение на услугите HBO GO и HBO OD Дознајте повеќе: https://www.vip.mk/vip-combo-neo

Tonight we enjoy the naučnofantastičnata drama "Fahrenheit 451" that takes place in the future, where all books and history are written again. A contemporary adaptation of the eponymous novel by Ray Bradbury. Get in a movie with VIP Combo! To activate HBO Premium Package report to 077 1234 and enjoy the latest film and tv performance, thanks to the services hbo go and HBO OD :) learn more: https://www.vip.mk/vip-combo-neo
Translated
Image may contain: 2 people
Posts