Photos
Posts

Aan al de spelers !!! Het bestuur doet wel een souper om alle betalingen te doen voor jullie een toffe en veilige zaterdagmiddag te geven daarom willen jullie nog eens jullie best doen om kaarten te verkopen grts . Jurgen

Den eerste beker is binnen proficiat aan de ploeg en trainer

No automatic alt text available.
Posts
Voetbalclub 'T Brouwerijtje added 43 new photos to the album: verrassingsreis 2014 — with Samantha Schepens and 2 others.
June 19, 2014

Bedankt aan de mensen van de organisatie voor de reis gisteren en de after party

Voetbalclub 'T Brouwerijtje

Voor de verrassingsreis 2014 hebben we al een paar betalingen mogen ontvangen. We horen hier en daar dat er nog mensen zijn die nog willen meegaan. Gelieve di...t zeker deze week af te handelen aub. Zodat wij (organisatoren) ook de praktische zaken kunnen afhandelen: vb ontbijt bestellen, middagmalen, drank, voorschotten, enz... schip AHOJ!!!!!!!!!!!!!

See More

Voor de verrassingsreis 2014 hebben we al een paar betalingen mogen ontvangen. We horen hier en daar dat er nog mensen zijn die nog willen meegaan. Gelieve dit zeker deze week af te handelen aub. Zodat wij (organisatoren) ook de praktische zaken kunnen afhandelen: vb ontbijt bestellen, middagmalen, drank, voorschotten, enz... schip AHOJ!!!!!!!!!!!!!

Hallo! Bijna iedereen heeft reeds een uitnodiging ontvangen. We zijn nu bijna halverwege de maand mei en de tijd gaat snel. Indien mogelijk, gelieve nu al te bevestigen (door 65 euro te storten op rek nr: BE25 8805 591 891 82 of aan een van de organistatoren te betalen: Stijn, Nacha of Eliane) We hopen op een grote opkomst en alweer een leuke dag!!!

JUN14

zaterdag is er de wedstrijd in en tegen de kouter deinze , we spreken af om 13u aan het lokaal , gelieve allemaal eerst naar het lokaal te komen , graag antwoord a.u.b.

grtz het bestuur

zaterdag spreken we af om 13u45 aan ons terrein in het kraaienhof voor de wedstrijd tegen the sharks . Gelieve te verwittigen .
grtz het bestuur

naar aanleiding van het overlijden van nancy, willen we christ en de ganse familie onze steun betuigen in deze moeilijke periode.
namens gans VK t brouwerijtje

zaterdag verzamelen we om 13u aan 't brouwerijtje . gelieve te verwittigen a.u.b.
grtz het bestuur

Het bestuur van VK 't Brouwerijtje wenst alle spelers, supporters en hun familie een gelukkig en vreugdevol 2014 toe.
We zijn ervan overtuigd dat jullie net als vorig jaar weer veel voetbalplezier zullen mogen ervaren.
Vanaf zaterdag 11 januari gaat de bal weer aan het rollen met de thuiswedstrijd tegen E. Grammene.
We verzamelen om 13h45 aan ons terrein aan het Kraaienhof.
Mogen wij vragen zo vlug mogelijk te verwittigen of je kan meespelen of niet....
Dank bij voorbaat.
Het bestuur.

See More

zaterdag verzamelen om 13u45 aan ons terrein voor de competitiewedstrijd tegen vk de lindenhoek , gelieve te verwittigen ,
grtz het bestuur

zaterdag verzamelen om 13u45 aan de terreinen van waregem voor de competitiewedstrijd tegen 't kaffaet . gelieve te verwittigen
grtz het bestuur

zaterdag verzamelen we om 13u15 aan ons lokaal voor de verplaatsing naar 't duvelke , match om 14u30 . gelieve te verwittigen , grtz het bestuur

zaterdag bekermatch in en tegen vk de skuute kortrijk , we verzamelen om 13u30 in 't brouwerijtje , gelieve te verwittigen , mvg het bestuur .
p.s. gelieve eens te kijken voor jullie kaarten van de mosselsouper

https://www.facebook.com/pages/FC-Corgas/113831505298169 Het was waarschijnlijk reeds zichtbaar als je naar de zon keek door de mist. De zonnevlekken voorspe...
youtube.com