Photos
Videos
Protesta për Almirin, porosia e fuqishme e plakut: "Ai në shtëpi, ndërsa djali im në varr"
64
1
(VIDEO) ACARI, FAMILJA RREZIKON TË NGELET NË RRUGË, KANË 1 JAVË AFAT TË LIROJNË SHTËPINË KU JANË AKTUALISHT Në këto ditë të ftohta dimri, një familje nga Shkupi rrezikon të mbetet rrugëve. Kjo pasi që shtëpia në të cilën kanë qëndruar deri më tani, do të shitet nga pronari. NUMRI I TELEFONIT: 070 847 544 XHIRO LLOGARIA: 270-7000306726.10 (Halk Bank)
17
Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit „Halil, te lutem a ka mundesi te shkojme te vorri i babit dhe ti tregoj se e u beme me strehim“😢 Emocione dh lote gezimi, shume prekese E gezoshi banesen e re, mos e le pa e shikuar Nene e bije nga komuna e Dragashit behen me banes te re Shikoje / Shperndaje
22
Posts

Share&shpërndajeni ta shohin të gjith.

No automatic alt text available.

Serveri u Restartu te gjith banad u heken hajdi lujm by L1m1
_/﹋\_
(҂`_´) ╠► Connect cs.aLbastrike.com
<,︻╦╤─••••••••• ▃ ▂ ▆ ▅ █Welcome █ ▆ ▅ ▃ ▂
_/ \_ ► Connect 176.57.188.27:27015 ...
Dowload cs 1.6 www.cs-skini.me/csf ull
Serveri isht i mbrojtur nga wallhack..! This server is protected by wallhack blocke

See More
cs.albastrike.com
Posts