Photos
Videos
Testimoni Pelanggan aQu Face Scrub
2
Launch of aQu - it's me Exclusively at Watsons Malaysia
14
15
Ini COOL
8
Posts

..”5 PENYEBAB ANDA BERDEPAN DENGAN MASALAH KULIT WAJAH DAN CARA MENGATASI”..
.
1. Udara Kotor
2. Kulit Berminyak (terjadi krn bukaan pori2 yg besar)
3. Kulit Kering ...
4. Keturunan (antara faktor kulit bminyak)
5. Matahari (cahaya terus ke muka tnpa sbrg krim pelindung)
.
_____

SAPU SET AQU SKINCARE PADA WAJAH ANDA 2 KALI SEHARI
.
WAJAH KEMBALI NORMAL, KULIT LEBIH BERSIH, LEMBUT, KENYAL DAN TIDAK KERING.
.
“Semasa awal penggunaan AQU, cik iena memang sedia ada jerawat batu seketul yang mana memang setiap bulan muka cik iena akan tumbuh jerawat sewaktu datang bulan.

Tetapi kebiasaannya jerawat biasa. Kali ini agak luar biasa. Cik Iena dapat jerawat batu yang cukup besar di dahi.

Walau tutup dengan make up still nampak. Tetapi dengan penggunaan set penjagaan wajah AQU ni, jerawat batu cik iena mengecut lebih awal berbeza dengan situasi-situasi sebelum ini jika cik iena ada jerawat batu.

Memakan masa yang agak lama untuk kecut. Selain daripada itu kulit cik iena pun terasa lembap dan lembut seperti kulit bayi.

Dengan kulit yang lembap dan lembut ini lebih bertambah mudah untuk cik iena mengenakan makeup , nampak cantik dan flawless kulit.

Sebelum mengenakan makeup, jangan lupa pakai CC Cream dulu taw.

Hasil dia memang glowing.”
__
.
Aqu Skincare diperbuat dari plant & fruit extract membantu memberi nutrisi utk kulit agar lebih berseri,lebih cantik,dan lebih konfiden.

Ia memang sesuai utk guru2,nurse2 dan executive2 yang perlu berjumpa orang setiap hari dengan lebih konfiden.
.
===

PROMOSI untuk bulan FEBRUARI
.
30 orang terawal yang membeli set AQU Skincare bakal mendapat BAUCER sebanyak RM8 SEUMUR HIDUP untuk pembelian ulangan.

Komen "PM" sekarang
Komen "PM" sekarang
Komen "PM" sekarang

See More
No automatic alt text available.

[BAGAIMANA WANITA BERUSIA 31 TAHUN INI MENDAPAT KULIT WAJAH YG DIIDAMKAN]
.
🔥🔥Tak Makeup dah cantik,Makeup lagi cantik.🔥🔥
.
“Bila I pakai AQU face scrub ni, dia akan melembapkan I punya kulit. Dia tak pedih. Dia punya 'particle' memang sangat halus. Dan..memang melicinkan I punya kul!t SERIOUSLY. Sebab bila I pakai Dia akan buang I punya blackhead, whitehead dan I punya hidung memang akan sangat sangat licin and I really LOVE it".

...

-Puan Amira,Eksekutif, 31thn
.
.
Puan Amira mempunyai masalah kulit wajah seperti kebanyakan wanita-wanita lain.
.
.
Kulit nampak kusam, blackhead, whitehead adalah mslah utama yang beliau terpaksa hadapi.

Kesannya, hidup jadi stress, tak seronok, dan nak jumpa client pun malu.

Tapi Alhamdulillah,selepas amalkan aQu Face Scrub ni, masalahnya naturally solve!

Tak susah pun,beliau hanya amalkan 2 kali seminggu sahaja! Sgt ringkas,tapi kesannya woww~
.
.
Bila sel kulit muka mati,ia akan diganti dengan yg baru.

Malangnya,ia tidak dapat tanggal sendiri, kita kena bantu !

Kalau tidak, ia akan menghalang kemunculan sel kulit muka yg baru hidup tu.

Guna sabun biasa tak cukup,mesti guna scrub utk deep cleansing.

Sebab tu lah kulit makin kusam, makin gelap,pori tersumbat dan muka lebih beminyak.

(Ini dipanggil 'kulit tidak sihat')

OH MY! Stressnyeeer #$&^% 💔

Jerawat pun mula berlumba-lumba tumbuh di muka.

JANGAN dibiarkan lama-lama puan,nanti lebih teruk dan kos rawatan makin tinggi. 💸💸💸

Spent kadar murah sekarang, untuk maintain kulit cantik seperti Siti Nurhaliza hari besok.

Puan, hanya kulit yang sihat saja akan nampak berseri,glowing dan cerah secara semulajadi tanpa makeup tebal-tebal.

Ayu gitteww.
.
.
Puan ada masalah macam Pn Amira?
Tercari-cari produk skincare yang bagus dan berkualiti?
Yang sesuai dengan semua jenis kulit?
.
.

Kenalkan..aQu Skincare.

----
aQu SCRUB PENCUCI MUKA + PENYERI WAJAH
----
.
Jom naikkan seri muka dan hilangkan whitehead & blackhead.
Hanya dengan satu tiub aQu Face Scrub.

Semestinya ada HALAL & KKM.
Nescaya wajah akan lebih bersih,suci dan licin.
.
Pakai 2 kali sahaja setiap minggu.
Masalah kuit yg dah bertahun tu
Hilang selepas 3 minggu!
.
.
-----
HARGA TAK SAMPAI RM40 TERMASUK POS
-----
.
.
BERMINAT NAK CUBA?

Komen "NAK" sekarang.
Komen "NAK" sekarang.
Komen "NAK" sekarang.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
256 Views
Posts
AQU - Skin Care updated their cover photo.
January 1
Image may contain: text

Happy New Year! May 2018 bring prosperity and continues happiness and health inside out.
#aquskincare #cool #skincare #madeinmalaysia #healthyskin #coollifestyle #halalskincare #lokalbrand #cleanskin

Image may contain: text

Wishing you a Merry Christmas!

Image may contain: text
AQU - Skin Care updated their cover photo.
Image may contain: text

[BAGAIMANA WANITA BERUSIA 31 TAHUN INI MENDAPAT KULIT WAJAH YG DIIDAMKAN]
.
🔥🔥Tak Makeup dah cantik,Makeup lagi cantik.🔥🔥
.
“Bila I pakai AQU face scrub ni, dia akan melembapkan I punya kulit. Dia tak pedih. Dia punya 'particle' memang sangat halus. Dan..memang melicinkan I punya kul!t SERIOUSLY. Sebab bila I pakai Dia akan buang I punya blackhead, whitehead dan I punya hidung memang akan sangat sangat licin and I really LOVE it".

...

-Puan Amira,Eksekutif, 31thn
.
.
Puan Amira mempunyai masalah kulit wajah seperti kebanyakan wanita-wanita lain.
.
.
Kulit nampak kusam, blackhead, whitehead adalah mslah utama yang beliau terpaksa hadapi.

Kesannya, hidup jadi stress, tak seronok, dan nak jumpa client pun malu.

Tapi Alhamdulillah,selepas amalkan aQu Face Scrub ni, masalahnya naturally solve!

Tak susah pun,beliau hanya amalkan 2 kali seminggu sahaja! Sgt ringkas,tapi kesannya woww~
.
.
Bila sel kulit muka mati,ia akan diganti dengan yg baru.

Malangnya,ia tidak dapat tanggal sendiri, kita kena bantu !

Kalau tidak, ia akan menghalang kemunculan sel kulit muka yg baru hidup tu.

Guna sabun biasa tak cukup,mesti guna scrub utk deep cleansing.

Sebab tu lah kulit makin kusam, makin gelap,pori tersumbat dan muka lebih beminyak.

(Ini dipanggil 'kulit tidak sihat')

OH MY! Stressnyeeer #$&^% 💔

Jerawat pun mula berlumba-lumba tumbuh di muka.

JANGAN dibiarkan lama-lama puan,nanti lebih teruk dan kos rawatan makin tinggi. 💸💸💸

Spent kadar murah sekarang, untuk maintain kulit cantik seperti Siti Nurhaliza hari besok.

Puan, hanya kulit yang sihat saja akan nampak berseri,glowing dan cerah secara semulajadi tanpa makeup tebal-tebal.

Ayu gitteww.
.
.
Puan ada masalah macam Pn Amira?
Tercari-cari produk skincare yang bagus dan berkualiti?
Yang sesuai dengan semua jenis kulit?
.
.

Kenalkan..aQu Skincare.

----
aQu SCRUB PENCUCI MUKA + PENYERI WAJAH
----
.
Jom naikkan seri muka dan hilangkan whitehead & blackhead.
Hanya dengan satu tiub aQu Face Scrub.

Semestinya ada HALAL & KKM.
Nescaya wajah akan lebih bersih,suci dan licin.
.
Pakai 2 kali sahaja setiap minggu.
Masalah kuit yg dah bertahun tu
Hilang selepas 3 minggu!
.
.
-----
HARGA TAK SAMPAI RM40 TERMASUK POS
-----
.
.
BERMINAT NAK CUBA?

Komen "NAK" sekarang.
Komen "NAK" sekarang.
Komen "NAK" sekarang.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
253 Views

[BAGAIMANA WANITA BERUSIA 31 TAHUN INI MENDAPAT KULIT WAJAH YG DIIDAMKAN]
.
🔥🔥Tak Makeup dah cantik,Makeup lagi cantik.🔥🔥
.
“Bila I pakai AQU face scrub ni, dia akan melembapkan I punya kulit. Dia tak pedih. Dia punya 'particle' memang sangat halus. Dan..memang melicinkan I punya kul!t SERIOUSLY. Sebab bila I pakai Dia akan buang I punya blackhead, whitehead dan I punya hidung memang akan sangat sangat licin and I really LOVE it".

...

-Puan Amira,Eksekutif, 31thn
.
.
Puan Amira mempunyai masalah kulit wajah seperti kebanyakan wanita-wanita lain.
.
.
Kulit nampak kusam, blackhead, whitehead adalah mslah utama yang beliau terpaksa hadapi.

Kesannya, hidup jadi stress, tak seronok, dan nak jumpa client pun malu.

Tapi Alhamdulillah,selepas amalkan aQu Face Scrub ni, masalahnya naturally solve!

Tak susah pun,beliau hanya amalkan 2 kali seminggu sahaja! Sgt ringkas,tapi kesannya woww~
.
.
Bila sel kulit muka mati,ia akan diganti dengan yg baru.

Malangnya,ia tidak dapat tanggal sendiri, kita kena bantu !

Kalau tidak, ia akan menghalang kemunculan sel kulit muka yg baru hidup tu.

Guna sabun biasa tak cukup,mesti guna scrub utk deep cleansing.

Sebab tu lah kulit makin kusam, makin gelap,pori tersumbat dan muka lebih beminyak.

(Ini dipanggil 'kulit tidak sihat')

OH MY! Stressnyeeer #$&^% 💔

Jerawat pun mula berlumba-lumba tumbuh di muka.

JANGAN dibiarkan lama-lama puan,nanti lebih teruk dan kos rawatan makin tinggi. 💸💸💸

Spent kadar murah sekarang, untuk maintain kulit cantik seperti Siti Nurhaliza hari besok.

Puan, hanya kulit yang sihat saja akan nampak berseri,glowing dan cerah secara semulajadi tanpa makeup tebal-tebal.

Ayu gitteww.
.
.
Puan ada masalah macam Pn Amira?
Tercari-cari produk skincare yang bagus dan berkualiti?
Yang sesuai dengan semua jenis kulit?
.
.

Kenalkan..aQu Skincare.

----
aQu SCRUB PENCUCI MUKA + PENYERI WAJAH
----
.
Jom naikkan seri muka dan hilangkan whitehead & blackhead.
Hanya dengan satu tiub aQu Face Scrub.

Semestinya ada HALAL & KKM.
Nescaya wajah akan lebih bersih,suci dan licin.
.
Pakai 2 kali sahaja setiap minggu.
Masalah kuit yg dah bertahun tu
Hilang selepas 3 minggu!
.
.
-----
HARGA TAK SAMPAI RM40 TERMASUK POS
-----
.
.
BERMINAT NAK CUBA?

Komen "NAK" sekarang.
Komen "NAK" sekarang.
Komen "NAK" sekarang.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
50 Views

[BAGAIMANA WANITA BERUSIA 31 TAHUN INI MENDAPAT KULIT WAJAH YG DIIDAMKAN]
.
🔥🔥Tak Makeup dah cantik,Makeup lagi cantik.🔥🔥
.
“Bila I pakai AQU face scrub ni, dia akan melembapkan I punya kulit. Dia tak pedih. Dia punya 'particle' memang sangat halus. Dan..memang melicinkan I punya kul!t SERIOUSLY. Sebab bila I pakai Dia akan buang I punya blackhead, whitehead dan I punya hidung memang akan sangat sangat licin and I really LOVE it".

...

-Puan Amira,Eksekutif, 31thn
.
.
Puan Amira mempunyai masalah kulit wajah seperti kebanyakan wanita-wanita lain.
.
.
Kulit nampak kusam, blackhead, whitehead adalah mslah utama yang beliau terpaksa hadapi.

Kesannya, hidup jadi stress, tak seronok, dan nak jumpa client pun malu.

Tapi Alhamdulillah,selepas amalkan aQu Face Scrub ni, masalahnya naturally solve!

Tak susah pun,beliau hanya amalkan 2 kali seminggu sahaja! Sgt ringkas,tapi kesannya woww~
.
.
Bila sel kulit muka mati,ia akan diganti dengan yg baru.

Malangnya,ia tidak dapat tanggal sendiri, kita kena bantu !

Kalau tidak, ia akan menghalang kemunculan sel kulit muka yg baru hidup tu.

Guna sabun biasa tak cukup,mesti guna scrub utk deep cleansing.

Sebab tu lah kulit makin kusam, makin gelap,pori tersumbat dan muka lebih beminyak.

(Ini dipanggil 'kulit tidak sihat')

OH MY! Stressnyeeer #$&^% 💔

Jerawat pun mula berlumba-lumba tumbuh di muka.

JANGAN dibiarkan lama-lama,nanti lebih teruk dan kos rawatan makin tinggi.

Spent kadar murah sekarang, untuk maintain kulit cantik seperti Siti Nurhaliza hari besok.

Puan, hanya kulit yang sihat saja akan nampak berseri,glowing dan cerah secara semulajadi tanpa makeup tebal-tebal.

Ayu gitteww.
.
.
Anda ada masalah macam Pn Amira?
Tercari-cari produk skincare yang bagus dan berkualiti?
Yang sesuai dengan semua jenis kulit?
.
.

Kenalkan..aQu Skincare.

----
aQu SCRUB PENCUCI MUKA + PENYERI WAJAH
----
.
Jom naikkan seri muka dan hilangkan whitehead & blackhead.
Hanya dengan satu tiub aQu Face Scrub.

Semestinya ada HALAL & KKM.
Nescaya wajah akan lebih bersih,suci dan licin.
.
Pakai 2 kali sahaja setiap minggu.
Masalah kuit yg dah bertahun tu
Hilang selepas 3 minggu!
.
.
-----
HARGA TAK SAMPAI RM40 TERMASUK POS
-----
.
.
BERMINAT NAK CUBA?

Komen "NAK" sekarang.
Komen "NAK" sekarang.
Komen "NAK" sekarang.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
53 Views
AQU - Skin Care updated their cover photo.
Image may contain: text

Mulakan tahun baru Hijrah dengan menggunakam produk Halal dalam pembersihan muka harian.

Semoga ibadah kita diterima kerana berusaha mencari redha-Nya sentiasa.

Selamat Menyambut Awal Muharram kepada semua umat Islam.

... See More
Image may contain: text
AQU - Skin Care updated their cover photo.
No automatic alt text available.
AQU - Skin Care updated their cover photo.
Image may contain: text

Selamat Hari Raya Aidiladha to all muslims..

No automatic alt text available.