Posts

Η Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Καβάλας διοργανώνει μια ανοιχτή εκδήλωση στη μνήμη του ποιμένα της Λάμπη Ι. Σιδηρόπουλου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Φίλιππος του ξενοδοχείου Γαλαξίας.

Reviews
4.5
2 Reviews
Tell people what you think
Bruno Casolari
· September 28, 2017
Il mio pensiero e il mio desiderio è quello di essere con voi il 2 Ottobre,però purtroppo mi è impossibile, Dio lo sa. Spero che il Signore sia presente perché il Suo Nome venga glorificato,e che l...a memoria e la testimonianza del caro Lambis, produca nei presenti uno stimolo di consacrazione e di fedeltà nel servire il Signore, come l'esempio che l'amato Lambis ci ha lasciato. Coraggio cari fratelli, e voi Karà, Giovanna, Takis, Kety e tutti i familiari, un giorno lo rivedremo lassù,e non ci lasceremo più. Pace!!! Bruno Emy Casolari. (S. Teresa di Riva ) (ME) See More
Videos
Η ομιλία του γιατρού κ. Τουραμανίδη Νίκου για τον Λάμπη Σιδηρόπουλο στην εκδήλωση των Γιατρών του Κόσμου.
18
Photos
Posts

Η Εκκλησία του Θεού έχει καλεστεί να ζει ταυτόχρονα μέσα σε δύο κόσμους, τον κόσμο της Βασιλείας του Θεού και τον παρόντα πονηρό αιώνα.
Από την εποχή του Χριστού η Βασιλεία του Θεού έχει έρθει, επειδή ο Βασιλιάς έχει φανερωθεί. Η εκκλησία ζει μέσα στον κόσμο της Βασιλείας του Θεού με τις πνευματικές αρχές της, τους νόμους και την δύναμή της. Το Άγιο Πνεύμα, κυρίαρχος και δυνατός, καθοδηγεί την εκκλησία Του καθώς αυτή εργάζεται για την επέκταση της Βασιλείας και την γνωστοποίη...ση των καλών νέων της σωτηρίας που ο Χριστός πραγματοποίησε στον Σταυρό.
Ταυτόχρονα όμως, η εκκλησία εξακολουθεί να πορεύεται μέσα σε έναν κόσμο αμαρτίας, ο οποίος βρίσκεται κάτω από την εξουσία του πονηρού. Όλοι μας υποκείμεθα στη φθορά, στον κίνδυνο της πτώσης, στην ανάγκη της μετάνοιας, στο καθαριστικό έργο του αίματος του Χριστού και στο αγιαστικό έργο του Αγίου Πνεύματος.
Σαν την αμυγδαλιά που ανθίζει μέσα στον χειμώνα και μερικές φορές τα άνθη της άνοιξης συνυπάρχουν με τις νιφάδες του χειμώνα. Ας κοιτάξουμε ψηλά, αδελφοί. Ο χειμώνας φεύγει! Η Βασιλεία Του έρχεται! Μαράν αθά!

See More
Image may contain: sky, flower, plant, nature, outdoor and text

Από το κήρυγμα της περασμένης Κυριακής στην Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Δράμας.

Image may contain: text

50ο Συνέδριο Συνόδου Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής
27-29 Απριλίου 2018, Ξενοδοχείο Mediterranean Village, Παραλία Κατερίνης

Πληροφορίες: http://www.pentecost.gr/…/nea-ana…/56-50o-synedrio-s-a-e-p-e

...

Δηλώσεις συμμετοχής: https://goo.gl/forms/m5L6srQ0MKjmGzxn2

See More
No automatic alt text available.

Ανοίξτε πύλες, και υψωθείτε θύρες αιώνιες, να μπει ο δοξασμένος βασιλιάς. Ποιός είν' αυτός ο δοξασμένος βασιλιάς; Ο Κύριος του σύμπαντος, αυτός είναι ο δοξασμένος βασιλιάς (Ψαλμός 24:9-10)

Κύριε, επισκέψου με ευλογία την πατρίδα μας!

Image may contain: outdoor

Αύριο μεσημέρι, η Αποστολική Εκκλησία του Θεού Σερρών αποχαιρετά τον αδελφό Στράτο από το Ψυχικό Σερρών, ο οποίος αναχώρησε για την ουράνια κατοικία του. Η κηδεία θα γίνει στις 3.00μ.μ στο χωριό. Προσευχόμαστε ο Θεός να παρηγορήσει την σύζυγό του, αδ. Στέλλα, τα παιδιά του και όλους τους συγγενείς.

Image may contain: one or more people and outdoor
Κήρυγμα στην Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Δράμας. Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, Γιώργος Αγγέλου. Περικοπή: Ησαΐας 2:1-5
youtube.com

Την Κυριακή που μας πέρασε είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε δύο αγαπητούς αδελφούς από την γειτονική εκκλησία της Θάσου. Ο Θωμάς, διάκονος της εκκλησίας εκεί, έφερε έναν μικρό χαιρετισμό και ο Κωνσταντίνος μας ευλόγησε ψάλλοντας δύο πολύ όμορφους ύμνους. Προσευχόμαστε για το έργο που ο Θεός κάνει στη ζωή των αδελφών μας στη Θάσο τον τελευταίο καιρό. Είθε ο Κύριος να ευλογήσει πλούσια όλη την εκκλησία και τον ποιμένα της, τον αδ. Δημήτρη.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε αδελφούς από πέντε διαφορετικές πόλεις της περιοχής, από διαφορετικές εκκλησιαστικές αποχρώσεις, στην εκκλησία μας στην Καβάλα, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Προσευχής.
Επίσης, την περασμένη Παρασκευή, στην αίθουσα της Ελεύθερης Ευαγγελικής Εκκλησίας Κομοτηνής, αδελφοί από Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Θάσο, και Δράμα, στάθηκαν μαζί διακηρύττοντας ότι οι διαφορετικοί τίτλοι των εκκλησιών μας (Ελεύθερη... Ευαγγελική Εκκλησία, Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία, Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής, και άλλα) δεν είναι πάνω από το αίμα του Χριστού που μας έχει καθαρίσει και μας έχει κάνει παιδιά του Θεού. Το ίδιο έκαναν την επόμενη μέρα αδελφοί από τις εκκλησίες των Σερρών.
Με σεβασμό της διαφορετικότητας των αδελφών μας αλλά και με διακήρυξη της ουσιαστικής ενότητάς μας εν Χριστώ, ψάλλαμε μαζί, προσευχηθήκαμε μαζί και ακούσαμε τον λόγο του Κυρίου που μας ενώνει.
Ας είναι όλη η δόξα στον Θεό, που μας αγάπησε, μας έπλυνε με τη χάρη Του, και ανοίγει τις καρδιές μας να αγαπούμε όλους όσους Αυτός αγαπάει!

See More
Image may contain: 1 person, text

Από αύριο, Κυριακή 7/1/2018, ξεκινά η Παγκόσμια Εβδομάδα Προσευχής, στη διάρκεια της οποίας ενθαρρύνονται οι τοπικές εκκλησίες να οργανώνουν κοινές συναθροίσεις ανά περιοχή.

Στην περιοχή μας θα οργανωθούν δύο κοινές συναθροίσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 7.00μμ, στην Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Καβάλας, ενώ η δεύτερη την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, επίσης στις 7.00μμ, στην Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Κομοτηνής.

Image may contain: one or more people, sky and text

Warm wishes for the new year! May this year be a year of abundance blessings for Greece and our troubled world in every level! Most of all, may it be a year that many precious souls will find their Lord and Savior Jesus Christ!

Image may contain: ocean, sky, cloud, text and outdoor

Θερμές ευχές για το νέο έτος. Προσευχόμαστε να είναι μια χρονιά ευλογίας για την πατρίδα μας σε όλα τα επίπεδα, και κυρίως μια χρονιά επιστροφής πολλών ψυχών στον Σωτήρα Χριστό.

Image may contain: cloud, ocean, sky, text and nature

Καλά, αληθινά, ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!

Image may contain: text

Σας προσκαλούμε στην παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας την ερχόμενη Κυριακή στις 11π.μ.!

Image may contain: 1 person