CONTACT INFO
Call 0775-88 88 88
@agriadjurforsakringkatt
MORE INFO
About
Välkommen till Agria Djurförsäkring på Facebook. Här samlas vi av en och samma orsak – Vi ♥ katter! Vi på Agria finns här för att svara på frågor vardagar klockan 08-17.
Company Overview
Agria Djurförsäkring är specialistbolaget inom djurförsäkringar – vi försäkrar hästar, hundar, katter, smådjur, lantbruk och grödor. I nära samarbete med djuräg...arorganisationer och veterinärer främjar vi också god djurhållning.

I dina kontakter med oss kan det vara tryggt att veta att våra medarbetare och ombud har ett stort djurintresse, de flesta är själva djurägare.
See More
STORY
Här samlas vi av en och samma orsak – Vi ♥ katter! Få råd och tips, diskutera med andra kattägare, dela med dig av dina favoritbilder. Har du en fråga om våra kattförsäkringar? Vi på Agria finns här för att svara på dina frågor.

Vi tillåter inte personangrepp, rasistiska, sexistiska eller nedvärderande inlägg. Inte heller innehåll som marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Den som bryter mot reglerna kommer att få sitt inlägg borttaget, kan blockeras från sidan och rapporteras till Facebook.