Posts

TRENARKURS UTSATT!
Trenarkurset som vi arrangere denne våren er utsatt til 6-7.april. Det var skulearrangement i hallen, samt at den aldersgruppa som skulle være markører er opptatt med nattcup i skuleregi. Ein har derfor konkludert med at det beste blir å flytte til over påske. Dei som har meldt seg på til no trenger ikkje å gjere dette på nytt, men det hadde vore fint om du gir beskjed dersom du ikkje kan på dei nye datoane.

Trenarkurs for AHIL sine trenarar og leiarar, skal du trene lag i AHIL denne sesongen bør du få med deg dette kurset. Oddvar Flataker blir instruktør, han er effektiv og grundig. Ein får ei flott opplæring i kva som er viktig for ein trenar i barnefotballen. Kurset er del 1 i NFF sitt Grasrottrenarkurs, men ein trenger ikkje ta dei tre siste delane sjølv om ein melder seg på her.

For å melde seg på sende ein sms til Øystein på 97578991.

APR6
Apr 6 - Apr 7Askvollhallen
5 people interested
Videos
Direkte frå andre omgang
13
14
Norway Cup 2017: Lyn vs AHIL jente 16
38
7
2 omg
21
5
Photos
Posts

TRENARKURS UTSATT!
Trenarkurset som vi arrangere denne våren er utsatt til 6-7.april. Det var skulearrangement i hallen, samt at den aldersgruppa som skulle være markører er opptatt med nattcup i skuleregi. Ein har derfor konkludert med at det beste blir å flytte til over påske. Dei som har meldt seg på til no trenger ikkje å gjere dette på nytt, men det hadde vore fint om du gir beskjed dersom du ikkje kan på dei nye datoane.

Askvoll/Holmedal IL arrangerer 6-7.april trenarkurs for klubben sine trenarar. Kurset er GRATIS so her er det berre å melde seg på. Påmeldinga skjer til Øystein.

No automatic alt text available.

TINE FOTBALLSKULE 2018:
Askvoll/Holmedal IL vil 2-4 juli arrangere Tine Fotballskule på Askvoll Skuleidrettsplass. Fotballskulen har tidlegare år vore ein populær begivenhet blant borna. Vi er derfor veldig glade for å kunne annonsere at vi til sommaren vil arrangere fotballskule igjen.

AHIL ynskjer alle born i alderen 6-12 år velkommen til fotballskulen, vi tar i mot alle. Ein trenger ikkje være medlem i AHIL for å delta, vi ønsker alle velkommen.

...

Meir informasjon rundt opplegget, tider, påmelding osv vil komme rett over påske. Men vi kan allereie no love at det blir eit heilt nytt og fotballmessig sterkt opplegg, der alle vil lære noko nytt.

See More
Image may contain: text

AHIL - GAULAR 0-3.

A-laget avslutta helgas treningshelg med heimekamp mot Gaular. Gaular rykka som kjent ned frå 5.div. ifjor, og det var såleis spanande og sjå kva vi stod ovanfor.

Vi jobbar med å spele inn ny formasjon og spelestil, og i fyrste omgong såg vi igjen mykje av det vi har jobba med på trening dei siste vekene. Vi kjem til fleire store sjansar, både ved Nikolai, Steffen, Joakim og Nour. Uheldigvis får vi ikkje ballen i mål. Vi burde nok leia til pause, men diver...re er det Gaular som går til pause med 0-1 etter markeringssvikt på corner.

Andre omgong er berre og gløyme. Snøen lava ned og det vart ettekvart svært vanskelege forhold. Til slutt liknar det meir på ein snøballkamp enn ein fotballkamp. Gaular får 2 mål i andreomgang og vinn 0-3.

Fyrste omgong viser at vi er på riktig vei, men det er sjølvsagt fortsatt eit stykke igjen.
Noko som gjerne er naturleg i februar månad.

Vi takkar Gaular for kampen og takkar samstundes publikum for oppmøte😊 (Bilde henta frå Gaular sine sider)

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people, snow, sky, tree, outdoor and nature

I morgon spelar vi årets fyrste treningskamp. Ta turen då vel😊

Tomorrow we play the prince of the year. Take the trip then well 😊
Translated
FEB11
Sun 1:00 PM UTC+01Askvoll Skuleidrettsplass
24 people went

SPONSORBREV AHIL 2018
Fotballgruppa startar opp igjen med sponsorbrev. Vi har fått med oss 9 bedrifter på laget, som alle stiller med gavekort på 3000,- som vil bli trekt ut i pausen av våre heimekamper i 6.divisjon. Salget av sponsorbrev blei innleda når ordførar Ole Andre Klausen blei kjøpar av det aller første sponsorbrevet 2018.

Det reint praktiske rundt lotteriet er: Du betaler under 1 krone dagen for å være med, prisen er 358,- og gir deg ein sjanse i 9 trekninger gjenn...om 2018. Trekningane vil bli gjennomført i pausen på kvar heimekamp, i tillegg annonserer vi vinnaren her på Facebooksida.

Som vinnar får du eit gavekort frå dagens sponsorbedrift. Dette blir ein av desse 9: Tveit Takst, Værlandet Fiskeredskap, Frydenbø, Helle Knivfabrikker, Solund Fisk, Firda, Opus AS, Sunnfjord Geo Center og Holmedal Elektriske AS. Gavekortet er på kroner 3000,- og blir enten kontant eller gavekort til bruk i bedrift.

Spelarane og representanter frå AHIL vil stå for salget av sponsorbrev. I tillegg vil det bli lagt opp til at det blir utsalg i nokre butikker i området. Kva stader det blir, kjem vi attende med. Ole Andre Klausen blei nr 1 til å tegne seg i sponsorbreva til AHIL 2018, blir du den neste?

See More
Image may contain: 1 person, smiling, beard and text

Søndag 11.februar tar A-laget i mot Gaular til treningskamp på kunstgraset i Askvoll. Sidan forrige kamp mot Tambarskjelvar diverre utgikk grunna dårlege forhold, blir dette årets fyrste test for karane til Eimhjellen/Nordvik.

Gaular rykka ned frå 5.div. ifjor, så det blir eit spanande møte med Gaular Fotball A-lag.

Møt opp og sjå kva karane har jobba med på treningsfeltet den siste tida.

...

Gratis inngong!

See More
FEB11
Sun 1:00 PM UTC+01Askvoll Skuleidrettsplass
24 people went

J14, J15 og J16 KLARE FOR KM-SLUTTSPELET.
Askvoll/Holmedal fekk med seg tre lag inni KM-sluttspelet på Sandane 3-4 mars. I går kvalifiserte J15 seg til sluttspelet, i dag kom J14 og J16 etter gjennom god innsats. Dermed har vi kvalifisert 3 lag til KM-helga i mars. Vi gratulerer alle med god innsats. So følgje litt om dei forskjellige laga.

J16: Hadde ein stigande formkurve utover i turneringa. Starta dagen med eit knepent tap for dagens kvalikk vinnar Gaular 2, men siger ove...r Førde og uavgjort mot Tambar og Gaular 1 var nok til at dei kom seg vidare som lag nr 3 frå kvalikken.

J14: Hadde med to lag i Fjalerhallen søndag. Eine laget tok seg vidare til KM sluttspelet på Sandane i mars. Dei andre blei utslått i dag.

J15: Kom nesten til Sandane, etter ein treig start tok ein seg kraftig opp når Gaular måtte slåast i siste kampen i gruppespelet. Dermed kom ein seg semifinale der det vart tap for Tambarskjelvar. Sidan 3 lag skulle vidare blei det bronsefinale mot Florø, den tapte vi knappest mulige margin, 3-4 etter straffer. Men sidan fire lag går vidare er J15 klare for KM

G15: AHIL vant første kampen mot Dale med 3-1. Viktig med ein god start og det fekk gutane vår. Dessverre blei det tyngre etter innledningen, det blei tap mot både Høyang og Tambarskjelvar. Dermed rauk G15 ut av kvalifiseringen og blir ikkje å finne på Sandane i sluttspelet

G13: Vant 2 kamper i dagens turnering. Dessverre blir tap i dei tre siste. Dermed er dei midt på treet tabellmessig og klarer ikkje å kvalifisere seg vidare til sluttspelet. Vi gratulerer Atløy og Gaular med plass vidare der.

(Bildet er lagbilde av G13, tatt av Fredrik Haugen)

See More
Image may contain: 11 people, people smiling

KM-KVALIFISERING I HELGA:
AHIL har meldt på 6 lag til KM. Smågutt, Gutt og Småjente spelar sine kamper i Fjalerhallen, mens jentelaget må ta turen til Førde. G13, G15 spelar i morgon lørdag i Dale. J15 i Førdehuset lørdag.

Søndag skal J14 ha to lag i Fjalerhallen, mens J16 skal til Førde. AHIL ønsker alle vore lag lykke til! Heia AHIL 😁

JOAKIM FOLLEVÅG KLAR FOR AHIL
Joakim Follevåg har signert for Askvoll/Holmedal etter fleire sesonger på naboklubben Atløy IL. Ifølge spelaren sjølv har han her scora ca. 30 mål dei siste 3 sesongane, og var Atløy sitt svar på Harry Kane.

Dette tyder på at det er ein målfarleg spelar vi har fått kloa i. Joakim har ein veldig god fotballforståelse, og ein slepen høgrefot, noko vi håpar han no vil vise fram i den grøne trøya.
På direkte spørsmål om kva han forventar av tida i ...AHIL svarar han følgjande: «Eg trur at det nye trenarteamet kan gjere til at vi får tilbake gleden av å spele fotball. Noko som igjen fører til betre treningskultur og lagmoral».

Hovudtrenar Eimhjellen uttalar følgjande: «Det er viktig og ha ein spelar som Joakim i spelargruppa. Ikkje berre er han bra på bana, men han er ein bra kar og ha i laget og i garderoben. Han er ein som tek ansvar, både sportsleg og sosialt».

Fyrste test for Joakim og resten av A-laget blir søndag 11.februar, då Gaular kjem på besøk til treningskamp. Joakim avsluttar entusiastisk: «Håper vi kan appellere til publikum, og igjen gjere kampane på Hilvang til ei happening.

På sikt må målet vere at AHIL skal vere betre enn laget på andre sida av brua».

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and text

ÅRSMØTE OG NYTT STYRE I AHIL:
Torsdag 25.januar 2018 vart det avholdt årsmøte i fotballgruppa i Askvoll/Holmedal IL. Eit rekordstort oppmøte hadde benka seg på lærarrommet på skulen for å følgje den årlege gjennomgangen av året som er godt. Per Jan Ryland leda møtet og gjekk med stødig hand gjennom årsmelding og dei 0 innkomne sakene.

Frank Ask la fram rekneskapen for 2017, noko som visste ein nøktern, men sunn økonomi i klubben. Etter godkjenning av tall og vidareføring av k...lubben sine satser for treningsavgifter var det klart for budsjettet. Som forventa var det få innvendinger mot framlegget og budsjett blei vedta samrøysta som det meste anna.

Siste post på programmet var valg av nytt styre. Per Jan Ryland, Frank Ask og Thomas Fjermestad tok ikkje gjenvalg, mens Øystein Endestad tapte kampen om gjenvalg i noko so sjeldan som ei kampvotering. Dermed går desse fire ut av styret som no ser sånn ut:

Leiar: Kristoffer Helle
Nestleiar: Magne Vårdal
Kassere: Espen Strømmen Ask
Sekretær: Tor Erik Selvik
Medlem: Siv Tønder
Medlem: Fredrik Haugen

Inn som ny leiar kom altså Kristoffer Helle, som er 33 år frå Vårdalsneset. Han har vore spelar for klubben sitt a-lag i ei årrekke og blir eit spennande og friskt pust inni styret. AHIL-Fotball skal komme tilbake med ein skikkeleg presentasjon av det nye styre.

AHIL vil takke dei avtroppane medlemene for innsatsen og ønsker lykke til for det nye styret.

See More

GRASROTANDELEN, EIN ENKEL MÅTE Å STØTTE PÅ.
Askvoll/Holmedal IL har per i dag 165 personer som støtter oss med grasrotandelen sin. Vi vil gjerne takke alle om gir oss sitt bidrag når dei leverer tippinga si.

Ved å gje grasrotandelen sin til AHIL gir du idrettslaget 7% av det du tipper for, denne andelen blei auka med nyttår og er ein fin måte å støtte opp om det arbeidet som våre frivillig gjere for at barn og ungdom skal få eit tilbud. Grasrotandelen går til hovudlaget som ...fordeler ut til sine undergrupper gjennom tilskudd kvart år.

ASKVOLL OG HOLMEDAL IDRETTSLAG
Org.nr: 992 810 327
6980 ASKVOLL

Benytter du når du skal registere ditt spelekort inn mot oss. Alle som ønskjer det er hjerteleg velkomne til å gje grasrotandelen sin til AHIL. Vi vil takke alle som bidrar allereie og på forhand takk til deg som no benytter sjansen til å registere deg.

Registering kan gjerast hos kommisjonær og på nettsidene til Norsk-Tipping.

See More
Grasrotandelen, an easy way to support. Askvoll / holmedal il has per today 165 people who support us with their grasrotandelen. We'd like to thank everyone about giving us their contribution when they deliver tippinga say. By giving your grasrotandelen to ahil, you'll give your Sports Team 7 % of what you're guessing for, this share got auka with new year and is a great way to support the work that our volunteer do for children and youth to get an . Grasrotandelen goes to hovudlaget that benefits out to their subgroups through grant quarter years. Askvoll and holmedal sports team Org. Number: 992 810 6980 You use when you're going to registere your spelekort against us. Anyone who would like it would be very welcome to give their grasrotandelen to ahil. We would like to thank everyone who contributes already and on lead thanks to you who no use the chance to registere you. Registering can gjerast at commissioner and on the website of Norwegian Lotto.
Translated
No automatic alt text available.

EIN SKIKKELEG AHIL-MANN FYLLER ÅR!
Harry Holmedal vart 60 år laurdag 20.januar. Harry har gjennom ei årrekkje stått for knivlotteriet på heimekampane til Askvoll/Holmedal sitt seniorlag. Du har også møtt han når du skal løyse billett til kampane. Trufast har han stilt opp år etter år. Vi gratulerer så mykje med dagen, og håpar du vil halde fram ditt gode arbeid i mange år framover.

A Skikkeleg Ahil-man birthday! Harry holmedal lasted 60 years Saturday January 20. th. Harry has through a årrekkje stood for knivlotteriet on heimekampane to askvoll / holmedal his seniorlag. You've also met him when you're going to issue a ticket to kampane. He's been lined up for years. We congratulate so mykje with the day, and håpar you will continue your good work for many years ahead.
Translated
Image may contain: text

Hallo! Lyst på trim ein fredagskveld? Ta med deg snømåka og kom på Skuleidrettsplassen klokka 18:30😊 Der møter du kjekke folk frå AHIL A-lag som ynskjer gode forhold til trening og kamp i helga. Det blir servering av kaffi og julekaker. Vel møtt! 😊

FUTSAL-SØNDAG I ASKVOLLHALLEN!
Vinterens siste futsalturnering blei spelt i Askvollhallen på søndag, der var det totalt 30 kamper i løpet av søndagen. Med masse god fotball og fotballglede.

Smågutelaget vårt tok 2 sigere og 2 uavgjort på sine kamper, dei var dermed ubesigra i dagens turnering. Til tider bra spel og framgang frå tidlegare. AHIL hadde også med to småjentelag, desse hadde middels resultater med både siger og tap. Alt i alt godt gjennomført av småjentene også.

...

Neste stopp på vegen for våre talentfulle lag er KM-kvalifisering i Futsal om tre veker.

See More
Image may contain: 10 people, people smiling