Photos
Videos
Hai !!!! *Tengah jerang air ke tu* ???? Kan senang ada *Cuckoo* ni. Jimat masa kita *RM60 je bulanan . Pasang percuma terus ke rumah*. Nak fikir dulu ? Nanti fikir lama2, stok habis sebab *RM60 KingTop* ni.. *Limited Edition utk YEAR END SALE Cuckoo* rmi rakyat Malaysia nak beli juga. Komitmen lain tinggi , jadi ini lah masanya nak pasang satu sebab RM60 je sebulan . Bil elektrik tinggi? Jangan risau, bil tak Tinggi…Bil Air pun cam biase jek..Sbb *Cuckoo TAK BUANG Air*…mcm yg lain… . Saya pun guna . Kalau bil mahal saya pun tak nk promote dah . Jom Jom Roger je saya 24jam responsive Jgn Malu okey ...PM/WS trus Fieda http://www.wasap.my/60137286131
2
Posts
Beribu Produk SHOP added 5 new photos — with Safa Baba.

*Testemoni cust tentang magic spray!!!*

APA KATA ANDA..BACA SENDIRI😍😍👍👍
Magic spray benar2 magic ada 1001 kegunaannya😄😄
Baik untuk lelaki dan wanita dan yg paling bagus,baik untuk baby dan anak2 kecil😂😂

...

DAPATKAN SATU UNTUK FAMILLY KITA!!
1FAMILLY 1 BOTOL MAGIC SPRAY😘😘😘😎😎

BERMINAT!!!.Tinggalkan no.tel📱📱👇👇👇👇
#sayagunasayajual
#KeranaMuAkuJelitaQM

See More

Hai !!!!
*Tengah jerang air ke tu* ????
Kan senang ada *Cuckoo* ni. Jimat masa kita

*RM60 je bulanan . Pasang percuma terus ke rumah*.

...

Nak fikir dulu ? Nanti fikir lama2, stok habis sebab *RM60 KingTop* ni.. *Limited Edition utk YEAR END SALE Cuckoo* rmi rakyat Malaysia nak beli juga. Komitmen lain tinggi , jadi ini lah masanya nak pasang satu sebab RM60 je sebulan .
Bil elektrik tinggi? Jangan risau, bil tak Tinggi…Bil Air pun cam biase jek..Sbb *Cuckoo TAK BUANG Air*…mcm yg lain… . Saya pun guna . Kalau bil mahal saya pun tak nk promote dah .
Jom Jom Roger je saya
24jam responsive
Jgn Malu okey ...PM/WS trus Fieda
http://www.wasap.my/60137286131

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3 Views
3 Views
Posts

SAUNA MURAHHHH!!!!!!
jom sihat dan cantik bersama sauna box ni.
Sambil layan drama pun masih boleh bersauna..
jom grab...CASH boleh KUTU pun boleh
www.wasap.my/60195531374

Image may contain: 1 person, text

SAUNA MURAH !!!!
jom sihat dan cantik bersama sauna box ni.
Sambil layan drama pun masih boleh bersauna..
jom grab...CASH boleh KUTU pun boleh
www.wasap.my/60195531374

wasap.my

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

*CUCKOO C MODEL PENAPIS AIR & UDARA*

- *Hanya dari RM60.00 sebulan*👏

...

FREE pemasangan
FREE penghantaran
FREE servis 7 thn
FREE penggantian filter 7 thn
tak perlu slip gaji
tak perlu yuran proses

Nak apply? Hanya perlukan

ic (depan)
kad debit/credit (depan)

Berminat/Pertanyaan
👇🏻👇🏻👇🏻
📱📞
http://www.wasap.my/60148163357/synkCUCKOO

See More
Image may contain: indoor
Beribu Produk SHOP updated their profile picture.
No automatic alt text available.
Beribu Produk SHOP updated their cover photo.

RM 50 sangat kecil nilainya jika di pasar raya.. tp boleh menjadi beribu kali besar nilainya jika kena caranya.. nak tahu??? tanya kami.. 0195531374

Image may contain: 1 person

Jobs Vacancy

Location: senai johor..
Blh pm @ send resume kt inbox sy.. Tq

Image may contain: text

😨WAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI😣

🕔5 - 7 pagi
Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk *buang air besar* dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul.

...

🕖7 - 9 pagi
Wajibkan diri utk *bersarapan* . Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari!

🕘9 - 11 pagi
Organ limpa bekerja.
*Elakkan makan* dalam waktu ini.

🕚11 - 1 petang
Jantung bekerja secara optimum. *Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika* . Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini.

🕐1 - 3 petang
Usus kecil bekerja. *Sebaiknya buang air besar kali kedua* dalam waktu ini.

🕒3 - 5 petang
Pundi kencing bekerja. *Sebaiknya buang air kecil* dalam waktu ini.

🕔5 - 7 petang
Ginjal bekerja secara optimum. *Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air* dalam waktu ini.

🕖7 - 9 malam
Perikardium bekerja. *Elakkan makan makanan yang berat* pada waktu ini.

🕘9 - 11 malam
*Waktu terbaik utk berehat dan tidur* .

🕚11 - 1 pagi
Hempedu bekerja. *Elakkan makan* , berat badan akan naik mendadak.

🕐1 - 3 pagi
Hati bekerja utk singkirkan toksik. *Elakkan berjaga* . Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep.

🕒3 - 5 pagi
Peparu bekerja.
Bagi pesakit asma, *elok amalkan bangun* pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini.

See More
Beribu Produk SHOP updated their cover photo.
No automatic alt text available.

nak luaskan pasaran produk anda?
nak 1 malaysia kenal produk anda?
nak tingkatkan sale?
jom sertai kami...

...

kami sedang mencari peniaga2 yg ada produk untuk dipasarkan dan ingin meluaskan pasaran ke seluruh Malaysia secara PERCUMA..

tiada yuran
tiada cas
semua free..

pm utk keterangan lanjut

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
325 Views
Beribu Produk SHOP

MUDAHNYA DENGAN EZCLEAN...WHATSAP 0195531374

Beribu Produk SHOP updated their profile picture.
No automatic alt text available.
Beribu Produk SHOP updated their profile picture.
No automatic alt text available.

jom shopping d beribu produk shop...pastinya tawaran harga yang istimewa

No automatic alt text available.