Posts

Amb una Europa que reté un vaixell que salva vides al Mediterrani no anem bé. És urgent reformar el projecte europeu per tornar a enfocar-lo cap a les persones.

No automatic alt text available.
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
182 Views
Videos
Perquè torni el President, s’ha de votar el President. #21D Junts per Catalunya
51
7
Vas néixer amb la capacitat de decidir. Hi renunciaràs? #1Oct2017 #referendum
25
Avui he presentat la meva candidatura als companys i companyes del Partit Demòcrata Granollers per ser el candidat a l’alcaldia de Granollers el 2019. Moltes gràcies pel suport, hi deixarem la pell!
43
3
Photos
Posts

Hem presentat una bateria d’al·legacions al Pla de Mobilitat Urbana (PMU) que el ple del consistori va aprovar el passat mes de novembre. Per la intensa activitat política no vam poder treballar tan en profunditat com haguéssim volgut el PMU i ja aleshores ens vam comprometre-hi a fer aportacions a posteriori en forma d’al·legacions.

Aquestes al·legacions volen millorar el text i sobretot, donar-li una voluntat d’integrar la intermodalitat (l’ús de diferents modes de transpor...t) en lloc de tractar-los de forma diferenciada. Cada cop més els ciutadans fan servir diferents maneres de moure’s, Els regidors Oriol Vila i Eugènia Llonch m'han acompanyat. També s’ha destacat que les dades d’origen per desenvolupar el PMU són de 2015 i fruit d’una enquesta d’hàbits de mobilitat entre els granollerins. Potser seria convenient actualitzar les dades i ampliar la mostra per conèixer els hàbits de mobilitat de tota la gent que ens visita.

Les al·legacions que plantegen actuacions concretes són les següents:

Tranport públic:
- Millores de la mobilitat transversal del servei d’autobusos, incloent una parada d’autobus al TAG.
- Mesures per incrementar la velocitat comercial del transport públic i fer-lo més competitiu.

Vehicle privat:
- Mesures restrictives del pas de vehicles als carrers Francesc Fàbregas, Camí Ral i la riba est del Passeig de la Ribera (mobilitat a l’entorn del camp de futbol de Palou)
- Optimització de recorreguts i sentits de circulació als carrers a l’entorn de l’illa de vianants per evitar desplaçaments excessivament llargs i sinuosos.

Aparcaments:
- Fomentar, en els aparcaments dissuassoris, un canvi de modalitat de transport, especialment en el repartiment de paqueteria i productes.

Altres:
- Centralització informàtica del sistema semafòric.
- Pla de contingència de supressió de les barreres arquitectòniques per millorar l’accessibilitat i complir amb la llei que obliga a fer-ho abans del gener de 2019.
- Disseny d’una corona de doble sentit de circulació als carrers Roger de Flor, Torras i Bages, Foment i avinguda Sant Esteve/Avinguda del Parc/Girona.

See More
El grup presenta al·legacions al Pla de Mobilitat Urbana
naciodigital.cat

Gran feina durant els darrers anys del Govern de Catalunya per tornar a dotar Granollers d'un equipament de salut que el govern socialista de la ciutat i la Generalitat van liquidar fa més de 10 anys.

L’obra del nou centre es va adjudicar el 12 de desembre per import de 9.645.695,79 euros (sense IVA) –en total, uns 11,68 milions– a la Unió Temporal d'Empreses (UTE), formada per Agefred, SL, i Copisa Constructora Pirenaica, SA.
aragranollers.cat
Àlex Sastre updated their profile picture.
Image may contain: 1 person, smiling, eyeglasses

Bon dia i bona setmana! Segueixo fent ecos de la manifestació i vaga del dia de la dona, amb aquest video de BBC Mundo! A mi m'ha deixat bocabadat.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Àlex Sastre
199 Views
199 Views

Partit Similar a Ciutadans (PSC)

El secretari d'Organització del PSC culpa al "personalisme" de Puigdemont i Comín de "donar la clau de la investidura a la CUP"
elmon.cat

Ens veiem avui a la Porxada per defensar la nostra escola! #somescola

No automatic alt text available.

Després de l'èxit espaterrant de la convocatòria d'ahir pel #diadeladona, i perquè no quedi tot en un sol dia, us deixo unes dades de l'Observatori del Vallès Oriental sobre la desigualtat de gènere a la nostra comarca!

No automatic alt text available.

Per la plena igualtat entre dones i homes, cal donar-li la volta a moltes coses: començant per la nostra mentalitat. #8M #DiadelaDona #8demarç #igualtat

Image may contain: 2 people, people smiling, text

Estem amb vosaltres, VEUS - Cor Infantil Amics de la Unió. Sou cant, dignitat i alegria!

Pablo Casado i Andrea Levy critiquen la seva actuació a la gala dels Gaudí
naciodigital.cat

Llegeixo que l’Ajuntament inventaria arbres de la ciutat. El que ja no hi sortirà serà aquest dels pisos de 1r de maig que va caure durant la nevada de la setmana passada i amb el qual algú podria haver pres molt de mal.

Image may contain: text
Image may contain: outdoor
Image may contain: tree, outdoor and nature
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
152,794 Views
Carles Puigdemont i Casamajó

🔴 Ratifico la ferma voluntat de mantenir la legitimitat de la #RepúblicaCatalana votada l'#1oct i ratificada el 27O. Els pròxims dies convocaré els membres del ...parlament a una reunió solemne per establir el Consell de la República que lideri el camí cap a la independència efectiva.

🔴 Aquesta tarda he demanat al president del Parlament que de manera provisional no presenti la meva candidatura a ser investit president de la Generalitat de #Catalunya. Us anuncio que Junts per Catalunya proposarà al diputat #JordiSánchez com a candidat a la presidència.

🔴 Que tothom ho tingui clar: no claudicaré, no renunciaré, no em retiraré davant l'actuació il·legítima dels qui han perdut a les urnes ni davant de l'arbitrarietat dels qui estan disposats, diuen, a pagar el preu d'abandonar l'estat de dret i la justícia per "la unitat de la pàtria". Tinc la plena confiança que guanyarem. Continuem la nostra lluita legal i política fins al final, perquè hi tenim dret.

See More

Dilluns en Paco Agudo em va entrevistar a Ràdio Granollers pel meu nomenament com a candidat a l’alcaldia. Aquí us deixo l’àudio!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Àlex Sastre
165 Views
165 Views

Per ser l’expressió d’una institució no democràtica i obsoleta, i personalitzar el discurs de l’”A por ellos” contra Catalunya, Felip VI, no ets benvingut.

No automatic alt text available.