Reviews
4.5
57 Reviews
Tell people what you think
Pat Kadet
· September 2, 2017
Bediening is super vriendelijk, Opmaak van de Borden is super . Salade is heerlijk, mijn vrouw had varkenshaas en was super en ik had spareribs maar die waren niet al te best.... moest hard trekken om... ze van bot te krijgen en waren verbrand...erg jammer had me er op verheugd..... de spareribs van de buurman (DE KAAI ) zijn 200% beter. ijscoupe was verrukkelijk met heerlijk amarenekersen ijs....zal er niet zo snel weer heen gaan. See More
Monique Veldhuis
· February 9, 2018
Buffet gegeten met garnalen en ossenhaas op een 40 jarige bruiloft. Knap om dat in buffetvorm lekker en precies goed gaar te serveren. Hele fijne bediening en altijd lekker gegeten. Kom er graag als ...ik in Dirksland ben. See More
Conny Van Splunder Terlouw
· February 2, 2018
De dag voor kerst geweest met 13 man was heerlijk eten en heel gezellig bedankt voor alles en dat het kon !!!!
Gerard van Drie
· November 24, 2017
Onlangs ‘t Anker een afscheidsfeestje laten organiseren met een koud en warm buffet. Was prima verzorgd, voor iedereen wat wils en ontzettend lekker!!
Joke Bosscher
· October 11, 2017
Het Anker Dirksland is wel een heel speciale plek...daar waar wij samen hebben genoten...met mijn lieve zus Ria� Wat hebben we het samen toen...daar in de zomer van 2014 gezellig gehad� met onze lieve... Ria, mijn lieve pa, lieve Jaap v.d. Velde, lieve Aad van Es, lieve Janny Kersbergen en mijn lieve Henk. Dierbare herinneringen� See More
Iris van Es
· August 4, 2017
Heerlijk gegeten vanavond. Super bediening. En ondanks dat het laat was word je niet weg gekeken. We komen zeker nog een keer terug!
Rita de Vogel
· July 2, 2017
Het eten is heerlijk en de bediening is ook heel vriendelijk
Evelien Markus
· June 15, 2017
Lekker en leuk en lief personeel
Mariska Vanderveen-Anches
· July 8, 2016
Vanavond was t weer heerlijk:
*gebakken Scampi's in knoflook olie
*3soorten brood met kruidenboter en smeerseltjes en de plate van de dag!!
JM Van Lenten
· May 6, 2017
Heerlijk zonder kapsones!
Willem Weltevrede
· April 30, 2017
heerlijk gegeten!!
Nellie Nobel
· March 6, 2017
Super gezellig om een feestje te houden en zeer goede bediening. Ook kun je er heerlijk eten.
Arco Akkermans
· July 6, 2015
Super service van de Slijterij!
Op zaterdagnacht vanuit Steenbergen naar Dirksland rijden om een vat bier bij te halen.
Geen probleem bij Slijterij "t Anker.
André Bal
· March 26, 2014
21-3-2014 ben ik daar met 19 collega's wezen eten om mijn 25 jarig jubileum te vieren bij koni b.v, en we hebben een geweldige avond gehad we hebben lekker gegeten en gedronken, complimenten aan de ko...k en de bediening. See More
Brian Heijboer
· May 6, 2017
Heerlijk gegeten !!
Kim Goudswaard-Traas
· May 20, 2016
Gister heerlijk gegeten. Heerlijke gerechten alles met liefde klaargemaakt en dat proef je!
Dave Van Eeckhout
· October 13, 2016
Toppers!!
Tanja Quik
· February 13, 2017
Heerlijk gegeten, fijne bediening!
Hans Hogendoorn
· November 26, 2015
Heerlijk uitgebreid en zeer gastvrij gegeten!
Photos
Posts

WINNAAR BEKEND

De winnaar van onze facebook-actie is Lennard van Dijk! Lennard, gefeliciteerd! Stuur even een pb met je adresgegevens!

Image may contain: text
Posts

WINACTIE AFGELOPEN!
Aanstaande maandag trekken we een winnaar! Jullie kunnen tot die tijd gewoon meedoen!

't Anker Dirksland added 5 new photos to the album: Onze kaart.
February 2 at 6:22am

In dit album een overzicht van onze gerechten. Wij doen ons best dit album up to date te houden, maar een kleine afwijking is mogelijk.

Het Keuzemenu verandert doorgaans om de week en de Plate van de week -natuurlijk- wekelijks. U vindt het keuzemenu en de Plate van de week op onze tijdlijn.

Vanavond (19 januari) heeft Sportvisserij Goeree Overflakkee haar jaarlijkse avond met bekeruitreiking bij 't Anker. Derhalve zijn we vanavond niet geopend voor het diner.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
383 Views
Sportvisserij Goeree-Overflakkee

BEKERUITREIKING VISCOMPETITIES SGO: Vrijdag 19 januari a.s. vindt in restaurant 't Anker in Dirksland de bekeruitreiking betreffende de viscompetities 2018 plaats. Naast deelnemers zijn ook geinteresseerde leden welkom. Aanvang 20:00 uur. Start bekeruitreiking 21:00 uur.

Vandaag de eerste á la carte avond van het nieuwe jaar. De maanden januari, februari en april zijn we op vrijdag zaterdag en zondag op en vanaf 17:00 uur. Zaterdag 6 januari hebben we een besloten feest.

Image may contain: 1 person, standing
Image may contain: one or more people, people standing and outdoor
Lianne van der Velde added 2 new photos.

Een nieuwe traditie.

Iedereen een voorspoedig nieuwjaar toegewenst!

Image may contain: fireworks, night, sky and outdoor

Gisteravond buffet van de bbq op locatie. De container keurig ingebouwd tussen de roldeur zodat het in de feestschuur goed op temperatuur bleef. Later op de avond ook nog even de frituur gebruikt voor een ronde bitterballen.

Over een uurtje gaat de container weer 'op transport'. We zetten er een tap bij en verzorgen vanmiddag weer een 'eindejaarsfeestje' voor een ondernemer.

Image may contain: indoor

Met behulp van fanpagekarma.com hebben we 2 winnaars getrokken! Heleen de Geus en Marisca van Duuren-Albrechts gefeliciteerd met jullie prijs. Jullie kunnen de fles ophalen in de slijterij. Morgen geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

2 WINNAARS?
Morgen trekken we de winnaar van de fles Christmas Port van Kopke. Het aantal reacies is zo groot, zullen we er maar gewoon 2 verloten?

Image may contain: text
't Anker Dirksland

Met behulp van fanpagekarma.com hebben we 2 winnaars getrokken! Heleen de Geus en Marisca van Duuren-Albrechts gefeliciteerd met jullie prijs. Jullie kunnen de ...fles ophalen in de slijterij. Morgen geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Vorig jaar viel deze WinActie in de smaak, dus nu op herhaling. Tag de personen met wie jij wel een portje lust en maak kans op een fles KopkePort! De winnaar wordt vrijdag bekend gemaakt en kan op zaterdag de fles komen halen in de slijterij. (na de kerst mag ook, maar dat is toch een beetje zonde 🤣)

Uiteraard alleen voor 18 plus!

LET OP MET DELEN: wat leuk dat dit bericht massaal gedeeld wordt! Let wel op de privacyinstellingen; als het bericht niet openbaar gedeeld wordt, krijgen wij wel een melding dat er gedeeld is, maar kunnen niet zien door wie!

See More

Gelimiteerde editie ter gelegenheid van het 120 jarig bestaan van distileerderij. Wereldwijd slechts 1000 flessen waarvan slechts 50 voor de Nederlandse markt. Samengesteld uit 5 vintages 1978, 1988, 1994, 1999 en 2001.

Een bijzonder belegingsobject voor de liefhebber.
Nu € 850,00 vanaf 1 januari € 900,00

No automatic alt text available.

Met behulp van fanpagekarma.com hebben we 2 winnaars getrokken! Heleen de Geus en Marisca van Duuren-Albrechts gefeliciteerd met jullie prijs. Jullie kunnen de fles ophalen in de slijterij. Morgen geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Vorig jaar viel deze WinActie in de smaak, dus nu op herhaling. Tag de personen met wie jij wel een portje lust en maak kans op een fles KopkePort! De winnaar wordt vrijdag bekend gemaakt en kan op zaterdag de fles komen halen in de slijterij. (na de... kerst mag ook, maar dat is toch een beetje zonde 🤣)

Uiteraard alleen voor 18 plus!

LET OP MET DELEN: wat leuk dat dit bericht massaal gedeeld wordt! Let wel op de privacyinstellingen; als het bericht niet openbaar gedeeld wordt, krijgen wij wel een melding dat er gedeeld is, maar kunnen niet zien door wie!

See More
Image may contain: text
No automatic alt text available.
Sylvia Vijfhuizen van Driel

Just another day at the office #RinusRoon #Profile #Middelharnis

Vandaag en morgen kunt u de nieuwe vestiging van Profile Middelharnis bezoeken. Voor de kinderen zijn leuke activiteiten, zodat u zelf rustig rond kunt kijken. Grote kans dat u iemand van 't Anker tegenkomt. 🤣

DEC16
Dec 15, 2017 - Dec 16, 2017Profile Car & Tyreservice Rinus RoonZierikzee, Netherlands
75 people interested