Posts

TAITEEN PALOA JO 30 VUOTTA

GALLERIA Sari Heikkinen (kuvassa) on esitellyt huippuosaajia alusta saakka. Taidegallerian juhlavuoden avaavat Kaisu Sirviön värikkäät kukat.

Kaupunkilehti Ankkuri
ankkurilehti.fi

Maaliskuun Suurnumero maustettuna Autoteemalla jaetaan koko Kymenlaaksoon tänään. Kelpaa sitä toimittajankin kakkua maistella.

Image may contain: 1 person, indoor and text
Videos
Rapsakkaa pakkaspäivää Kymijoelta. ❄❄❄❄ #kymijoki #kymenlaakso #avanto #holeintheice #finnishwinter
27
3
Kouvojen lippupaketti
6
1
Meripäiväparaatin satoa. #kotka #meripäivät2017 #kotkakantasatama Kuvat: Kati Kilpeläinen
11
Photos
Posts

DUOKYMITV: PYHIMYS-VOLVO

Kotkalaisella Ville Korjuksella on Pyhimys-Volvo
youtube.com

PYRINTÖ PYÖRITYKSESSÄ

KTP-Basket on nyt löytänyt vastustajansa aseista riisuvan pelitavan. Heti ensihetkistä Tampereen Pyrintö oli täysin purjeessa kotijoukkueen kanssa eikä missään vaiheessa ottelua päässyt lähellekään.
Nopeassa pelissä virheitä sattuu usein, mutta parhaimmillaan illan ottelussa paistoi kotijoukkueen peli-ilo. Kun hyökkäys toimi kohtuullisen hyvin läpi ottelun - ajoittain loistokkaasti, ja puolustuspeli on aggressiivista, ei vieraille jäänyt kuin se luu käte...en.
Minulle ainoa jännitys oli meneekö sata pistettä rikki. Menihän se, vaikka viimeisten viiden minuutin aikana korisukkaa heilutti vieraat useammin.
Loppunumerot olivat 101-77.

Pekka Vainio

See More

Kaikki hienot daamit, ihaNAISTA päivää💗

Image may contain: candles, text and food

Asuntojen Superpäivä lähestyy....tervetuloa kaikki Kouvolaan, kauppakeskus Manskiin perjantaina 23.3. klo 14-17!

MYÖNTEISEMMÄN KOUVOLAN PUOLESTAPUHUJA

Vuoden 2017 positiivisin kouvolalainen on PIK. Ryhmän viime kesänä perustanut Juha Huhtala on mielissään voitosta. Vierellä kilpailun projektipäällikkö Anni Toikka Kouvolan nuorkauppakamarista

Kaupunkilehti PK
pklehti.fi

JUMALNIEMEEN UUSI KIERRÄTYSASEMA

ROIPPEET Kauppareissulla näppärästi eroon turhista tavaroista.

Kaupunkilehti Ankkuri
ankkurilehti.fi

KOOKOON TAPPIOPUTKI EI KATKENNUT

Illan liigaottelussa vain vierasjoukkue Ässillä oli panosta. Pudotuspelipaikan jo varmistaneet porilaiset kisaavat vielä kotiedusta, jota kotijoukkue heille kyllä tarjosi.
Aivan ottelun alkuhetkillä KooKoo onnistui tekemään johtomaalin, mutta Ässät tuli tasoihin, kun vajaa kolme minuuttia erää oli jäljellä.
Toisen erän puolivälissä reilut 2200 katsojaa saivat riemuita kotijoukkueen siirtyessä Matias Strömwallin maalilla jälleen johtoon. Mutta ...vain nelisen minuuttia myöhemmin taululla oli jälleen tasalukemat 2-2.
Viimeiseen erään lähdettiin näissä lukemissa, ja ajassa 47:57 Ässät siirtyivät ottelussa ensi kertaa johtoon eikä KooKoolla ollut enää aseita kamppailla voitosta.
Vajaa pari minuuttia ennen ottelun loppua KooKoo otti maalivahti Juha Järvenpään pois ja kahdeksan sekuntia vaille valmis Niklas Applgren iski toiseksi viimeisen naulan kotijoukkueen arkkuun tekemällä neljännen osuman tyhjään maaliin. Se viimeinen iso naula iskettiin ajassa 59:59, kun Ässät iskivät vielä kerran ja Juha Järvenpää myös - mailansa palasiksi käytösrangaistuksen arvoisesti.
KooKoo on nyt kärsinyt tappion yhdeksässä perättäisessä ottelussa ja toivottavasti putki ei yllä kaksinumeroisiin lukuihin. Mahdollisuuksia siihenkin on, kun torstaina pelataan Lahdessa pelikaanilaumaa vastaan ja kauden viimeiseen kotiotteluun vastaan luistelee kova JYP lauantaina.
Ottelun lopputulos siis 2-5.
Pekka Vainio

See More

KATAJA KAPSAHTI STEVECO AREENALLA

Vajaa 850 katsojaa saapui illan Korisliigan otteluun mielenkiinnolla katsomaan millainen on "uusi" KTP-Basket ja miten sen nopea peli sujuu.
Ja sujuihan se varsin hienosti. Alusta lähtien Kataja oli selvästi jäljessä, ja nopeat hyökkäykset pääosin päättyivät kotijoukkueelle onnekkaasti sekä puolustus oli kovaa, ei vierailla ollut helppoa.
Katajaan siirtynyt Kenneth Simms ei tänään loistanut millään lailla ja hän jäikin vain kahteen pisteeseen.... Kotijoukkueessa oli monta onnistujaa. Parhaana palkittiin James Sinclair ja Timothy Williams oli pelikunnossa pelaten ihan hyvän ottelun.
Iloista ja vauhdikasta koripalloa - urheiluviihdettä kotijoukkueen faneille koko rahalla.
Ja kukapa olisi ennen ottelua uskonut, että Kataja saa kunnon rökityksen - lopputulos 89-63.

Pekka Vainio

See More

Rapsakkaa pakkaspäivää Kymijoelta.
#kymijoki #kymenlaakso
#avanto #holeintheice
#finnishwinter

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
306 Views

PELI-KARHUT KYYKYTTI SARJAJOHTAJAA

Tänään Steveco Areenalla pelattiin Naisten Korisliigassa tärkeä ottelu kärkijoukkueiden kesken.
Alusta asti kotijoukkue oli askeleen edellä Catzia, eikä kissanaiset saaneet koskaan ohi.
Peli-Karhut pelasi varmasti erään kauden parhaista otteluistaan ja vieraat yhtä varmasti kauden heikoimman. Kotijokkue oli hyvä niin hyökkäyspäässä kuin myös puolustaessaan omaa koriaan....
Vieraille tuli ottelussa lukuisia hyökkäysajan ylityksiä - kertoo PeKan puolustuspelin onnistumisesta.
Näitä hienoja voittoja tarvitaan, että runkosarjan kakkospaikka olisi käsissä, ja suora välieräpaikka myös.
Illan ottelun lopputulos 74-43.

Pekka Vainio

See More

TITAANIT TAISTELIVAT - PYRY VOITTI

Suomi-sarjan pudotuspelit jatkuivat lauantaina KSOY Areenalla kotijoukkueen isännöidessä Nokian Pyryä.
Vahva ennakkosuosikki tässä taisteluparissa on Pyry, joka joutui ensimmäisessä kohtaamisessa tiukille kotkalaisten kanssa. Voitto ratkesi vasta jatkoerässä.
Toinen kohtaaminen oli vieraille yhtä tuskallinen. Titaanit raatoivat hartiavoimin eivätkä antaneet tuumakaan periksi. Ensimmäiselle erätauolle maalittomassa tasalukemissa....
Toinen erä alkoi punanutuille suosiollisesti, kun ajassa 21.40 Marko Puhakka vei kotijoukkueen johtoon.
Vain reilu kuusi minuuttia avausosumasta laukoi Arttu Räisänen kotijoukkueen kahden maalin johtoon. Taistelu jatkui tiukkana, ja aivan erän loppuhetkillä kiekko tippui Santeri Leväsen torjunnasta avoimen luukun eteen ja ikävä kyllä siihen ehti ensimmäisenä Pyryn Matias Simontaival.
Kolmannessa erässä taistelu jatkui tasaisena. Pyry tasoitti ottelun Oskari Ojasen maalilla juuri erän puolivälin ylityttyä.
Puolisen minuuttia ennen kolmannen erän päättymistä Pyryn Tino Kauppinen sai 5+20 minuutin rangasituksen päähän kohdistuneesta taklauksesta. Erä päätyi lukemiin 2-2.
Joten taas päästiin ylitöihin, ja kotijoukkueella oli neljä ja puoli minuuttia ylivoimaa, mutta mitään ei saatu aikaan. Kiekon tuominen hyökkäysalueelle oli vaikeaa ja vieraat selvisivät alivoimasta helposti.
Ottelun ratkaisuun vaikutti ajassa 68.54 Ville Äijälän saama kaksiminuuttinen kampituksesta. Pyry tarvitsi vajaat puoli minuuttia voitto-osuman tekemiseen ylivoimalla.
Näin otteluvoitot ovat Pyrylle jo 2-0. Huomenna sunnuntaina taistelu jatkuu Nokialla, ja Pyryllä on mahdollisuus voitolla jatkaa taivaltaan puhtaalla pelillä. Jos punanutut onnistuvat kaatamaan vieraskentällä vastustajansa jatkuvat pelit tiistaina 27.2. Kotkassa.

Pekka Vainio

See More