Photos
Videos
Autenttinen jazz-tanssi ja ihanaa musaa! Tässä vielä tunnelmia joulujuhlasta!
13
Posts

Hyvää syntymäpäivää Kaffila Bokvillan! Tasan neljä vuotta sitten 16.2.2014 juhlittiin Kaffilan avajaisia. Lista ja tiski näyttivät silloin tältä.

Happy Birthday Café La! Exactly four years ago, 16.2.2014 was celebrating the opening of café. The list and the counter looked like this.
Translated
Image may contain: 1 person, table and indoor
Image may contain: text

Tervetuloa talvilomakaffilaan 19.-22.2.!
Talvilomaviikolla myös emäntämme lomailee ja Kaffila pyörii poikkeusaikatauluin ja 100 % vapaaehtoisvoimin. Sunnuntaina 25.2. myös vapaaehtoisemme keskittyvät hiihtämiseen ja Kaffila on suljettu. Tarjolla on makeaa ja suolaista kahvin kaveria/ välipalaa. Lounaita tarjoilemme seuraavan kerran maanantaina 26.2.
ma-to klo 11-16
su 25.2. suljettu

...

Kaffila Bokvillan, Hämeentie 125

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting
Posts

Huom! Kääntöpaikalla ei ole sairastapauksen vuoksi avoimia ovia huomenna 8.2. Olemme yhteydessä viime viikon tilavaraajiin ja sovimme uuden ajan avaimen palautukselle.

NB: There are no open doors on the back of the site tomorrow, 8.2., we are in contact with last week's estate providers and we have agreed a new time key to return.
Translated

Viikonlopuksi on lupailtu hienoa ulkoilusäätä! Tervetuloa kaikki punaposkiset reippailijat Bokvillaniin lämmittävälle keitolle ja pullalle

FEB11
Sun 1:00 PM UTC+02Kaffila BokvillanHelsinki, Finland
177 people interested

Huom! Bokvillanin ovet ovat tänään normaalisti avoinna klo 10-18, mutta opastuksia taloon/toimintaan ei ole tarjolla sairastapauksen vuoksi. Kaffilan väki ottaa vastaan palautuvat avaimet.

ekologisten pyykinpesuaineiden kurssille mahtuu vielä mukaan!
Tarkoitus on siis opetella itse valmistamaan pyykinpesuaineita ja pyykkietikkaa ilman fosfaatteja, vähemmilä muovipakkauksilla ym

Valmistetaan pyykinpesuainetta ja pyykkietikkaa lauantaina 10.2. Kääntöpaikalla klo 11-13.30! 16.1.2018 | Arabian Asukastalot | pyykinpesuaineiden valmistuskurssi Lauantai 10.2 klo11-13.30 Tila: kuvataidetila Sotku, Kääntöpaikka Ohjaaja: Tuuli Aitolehti Hinta: 32/38€ Kurssimaksu sisältää ...
arabianasukastalot.fi

Ensi viikolla alkavalle Väri&maalaus 1-6-luokkalaisille-kurssille on vielä muutama peruutuspaikka vapaana!

tulkaahan ilmoittautumaan!

Väri & Maalaus- kurssi 1.-6.-luokkalaisille 12.12.2017 | Arabian Asukastalot | Väri & Maalaus- kurssi 1.-6.-luokkalaisille Maanantaisin klo16.45-17.30 29.1.-7.5. (12krt) Ei opetusta 19.2., 2.4. ja 30.4. Tila: Kääntöpaikka, Sotku Ohjaaja: Elina Jaakkola (TaM) Hinta: 54/66€ HUOM! UUSI KURSSI....
arabianasukastalot.fi
Arabian asukastalot is feeling pained.
January 17

akuutin sairastapauksen vuoksi kääntöpaikan avoimet ovet joudutaan perumaan tältä päivältä. Pahoittelemme tilannetta.Yhteyttä voi ottaa puhelimitse 044 2750180 ja meilitse arabianasukastalot@gmail.com.

Due to acute illness, the open doors of the turning point have to be cancelled for today. We apologize for the situation. Contact can be taken by phone 044 2750180 and e-mail arabianasukastalot@gmail.com.
Translated

Bokvillanin seikkailutaidekoulun avoimet ovet!

Vuonna 2018 Bokvillanin talotaiteilijoina työskentelee kaksi seikkailutaidepedagogia, Verna Kuntsi ja Satu Sipilä.

Mutta mitä on seikkailutaide?...
Tule ottamaan selvää ja kipua Bokvillanin toiseen kerrokseen talotaiteilijoiden työhuoneen avoimiin oviin!

Työhuoneelle pääset kurkistamaan ma 29.1. klo 17-19. Samalla julkistamme Bokvillanin kevään seikkailutaideohjelman. Toiminnannälkäisille luvassa sekä lapsille että aikuisille sopiva valomaalausworkshop klo 17:30-18:00.

Ps. Kiinnostaako aarteenmetsästys? Kysy talotaiteilijoilta Bokvillanin salaista aarrekarttaa lainaksi niin seikkailu voi alkaa!

ESTEETTÖMYYSTIEDOT
Bokvillan on rappusineen on iäkäs rakennus, joten ikävä kyllä työhuoneelle pääsy ei ole esteetön. Kysyttäessä talotaiteilijat voivat järjestää pienen esittelyn Seikkailutaidekoulusta myös esteettömässä paikassa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

See More
JAN29
Mon 5:00 PM UTC+02Kaffila BokvillanHelsinki, Finland
104 people interested

pyykinpesuaineiden valmistuskurssi
Lauantai 10.2 klo11-13.30
Tila: kuvataidetila Sotku, Kääntöpaikka
Ohjaaja: Tuuli Aitolehti
Hinta: 32/38€

...

Kurssimaksu sisältää kurssilla käytettävät materiaalit

Onko mahdollista saada puhdasta pyykkiä itse tehdyillä pesuaineilla? Kannattaa kokeilla!

Kurssilla valmistetaan lyhyen ohjeistuksen jälkeen itselle pyykinpesuainetta ja pyykkietikkaa. Jokaisella kurssilaisella tulee olla mukana:

raastinrauta
leikkuulauta
muovinen suppilo
keittiöpyyhe

Kurssimateriaaleihin kuuluu:

2 lasipulloa (oman maun mukaan 0,5-1 litraa), voit tuoda myös omia pulloja lisäksi
1 pala Marseille saippuaa
1 iso purkki (noin 0,5 l) ruokasoodaa
1 iso pullo väkiviinaetikkaa

Kurssin vetäjällä on lisäksi mukana aromaattisia öljyjä, joita saa kurssilaiset käyttää pyykkietikan valmistuksessa. Jatkossa jokainen pyykkietikan valmistaja voi ostaa itselleen mieluisia aromaattisia öljyjä.

Kurssin vetäjä Tuuli Aitolehti: ”Aloitin omat kokeiluni pyykkiaineiden kanssa syksyllä 2017. Olin aluksi vähän skeptinen, epäilin niiden tehoa. Nyt olen vakuuttunut. Pyykki on tullut hyvin puhtaaksi ja tuoksuu puhtaalle, miedolle ja hyvälle.”

ilmoittautumaan pääsetnettisivuillamme:
http://arabianasukastalot.fi/…/valmistetaan-pyykinpesuainet…

See More
FEB10
Sat 11:00 AM UTC+02KääntöpaikkaHelsinki, Finland
38 people interested

Poliisille on tullut tietoon,että myös lähialueella on ollut yrityksiä saada lapsia kyytiin. Käyttehän lastenne kanssa läpi toimintaohjeita tilanteissa. Me kukaan emme halua tälläistä tapahtuvan,mutta olisi silti tärkeää,että jos sitä ei voi estää, tiedetään,miten toimia!

Helsingin poliisilaitos

Poliisille tullut ilmoituksia bussipysäkeillä lapsiin kontaktia ottavasta miehestä Helsingissä - pyydämme ilmoittamaan havainnoista pikaisesti poliisille. Tätä ...kannattaa jakaa!

Meille Helsingin poliisilaitokselle on tullut yhteydenottoja autolla liikkeellä olevasta miehestä, joka pyrkii ottamaan kontaktia bussipysäkillä oleviin lapsiin. Yhteydenotoissa on tapahtuma-alueeksi mainittu Maunula, Oulunkylä, Käpylä ja Laajasalo.

Ensimmäinen ilmoitus mainitunlaisista tilanteista tuli ennen joulua ja sen jälkeen niitä on tullut kolme lisää. Yhteensä poliisille on siis tehty jo neljä ilmoitusta. Vanhempien kannattaa kysyä lapsilta ovatko he havainneet tällaista toimintaa. Mikäli ovat, tulee vanhempien ottaa mahdollisimman pian yhteyttä poliisiin. Kuvatunlaisista tilanteista pyydetään ilmoittamaan seksuaalirikosten päivystysnumeroon 0295 47 1612 (arkisin 9-15) tai sähköpostitse osoitteeseen seksuaalirikokset.helsinki@poliisi.fi. Akuuteissa tapauksissa tulee soittaa aina hätänumeroon 112. Mikäli ei ole varma onko tilanne akuutti vai ei, voi aina soittaa hätänumeroon.

Vanhempien ja lasten kanssa työskentelevien kannattaa opastaa lapsia seuraavasti: Jos tuntematon ihminen yrittää ottaa kontaktia ja se tuntuu epämiellyttävältä, tulee asiasta kertoa luotettavalle aikuiselle. Luotettavan aikuisen taas tulee välittää tietoa tapahtuneesta poliisille.

Kiitos jos jaatte viestiä eteenpäin!

See More
Police reports at bus stops for a child-contact man in Helsinki we ask you to report immediately to the police. This is worth sharing! We have been contacted by the Helsinki Police Department about a man in the car who is trying to contact children at the bus stop. In the context of the contacts, the Magnus, the village of oulu, the acorns and the wide salo are mentioned. The first announcement of such situations came before Christmas and then there have been three more. In Total, four reports have been made to the police. Parents should ask the children if they've seen this kind of activity. If they are, the parents will contact the police as soon as possible. The situations described are requested to report on 0295 47 1612 (Weekdays 9-15) or e-mail to seksuaalirikokset.helsinki@poliisi.fi. in acute cases. No, you can always call People who work with parents and children should be able to guide children as follows: if an unknown person tries to contact and it seems unpleasant, it should be told to a reliable adult. A reliable adult will be able to pass on information to the police. Thank you if you share the message forward!
Translated

ensi ja sitä seuraavalla viikolla alkaviin 3-6.-luokkalaisten kuvataidekerhoihin maanantaisin ja tiistaisin on vielä muutama peruutuspaikka!

vielä ehtii ilmoittautumaan:
http://arabianasukastalot.fi/index.php/kurssi/2986

Koululaisten kuvataidekerhot 3–6.-luokkalaisille 2.12.2017 | Arabian Asukastalot | Koululaisten kuvataidekerho 3–6.-luokkalaisille Maanantaisin klo 15.30–16.30 15.1-7.5 2018 (14krt) Ei opetusta 19.2, 2.4 ja 30.4. Tila: Kääntöpaikka, Sotku Ohjaaja Vilma Metteri Hinta: 65/72€ Tiistaisin ....
arabianasukastalot.fi

Joulurauhaa toivotellaan, asukastaloille teitä taas ensi vuonna odotellaan.

Christmas peace is wanted, and you'll be waiting for the next year.
Translated
Image may contain: one or more people, people sitting and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting and indoor
Image may contain: sky
Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

24: Valot on viritetty ja lahjapaketit ovat löytäneet paikalleen – nyt on aika nauttia. Arabian asukastalojen väki toivottaa kaikille hyvää ja tunnelmallista joulua!

24: lights are tuned and gift packages have found their place - now is the time to enjoy. The people of Arabia are wishing everyone a good and atmosphere Christmas!
Translated
Image may contain: table, plant and indoor

Joulupuuhat ja valmistelut on kohta hoidettu. "Mantelia vaille valmis", sanoo Tonttu!

Christmas and preparations are almost done. "M ready", says the elf!
Translated
Image may contain: indoor

Vuoden pimein päivä on ohitettu! Tonttu pelaa kuitenkin varman päälle! Nyt valoa kohti!

The darkest day of the year has passed! But the elf is playing it safe! Now for the light!
Translated
No automatic alt text available.