Photos
Posts
Me datën 20.09.2016, hyri në fuqi Ligji Nr. 05/L - 088 PËR RREGULLAT E TRAFIKUT RRUGOR. Qëllimi i këtij ligjit është rritja e sigurisë në trafikun rrugor, zhvillimi i rrjedhjes normale të trafikut dhe mbrojtja e ambientit. Me këtë ligj janë përcaktuar rregullat e reja për shoferë, këmbësorë dhe për pjesëmarrësit tjerë në trafik, sistemi i pikëve negative, marrja e përkohshëm përkatësisht anulimi...
Image may contain: basketball court and outdoor
AutoShkolla Online

Cilat veprime ju lejohen në këtë situatë?
a) Më lejohet të vazhdojë lëvizjen vetëm drejt.
b) Më lejohet ndërrimi i shiritit nëse nuk pengohen mjetet prapa.
c) Nuk më lejohet ndërrimi i shiritit.

Posts

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?

No automatic alt text available.

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?

No automatic alt text available.

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?

No automatic alt text available.

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?

No automatic alt text available.

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
AutoShkolla Online

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?

No automatic alt text available.
AutoShkolla Online

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?

No automatic alt text available.
AutoShkolla Online

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?

AutoShkolla Online

PËRDITËSIM
- Për kandidatët e Kosovës është shtuar "Test i rastit", test me pyetje të zgjedhura rastësisht.
- Për kandidatët e Shqipërisë është shtuar "Simulim ...i testit real".
Për pyetje, sygjerime apo diçka tjetër ju lutemi na dërgoni mesazh. Suksese të gjithëve.
- Për kandidatët e Maqedonisë është shtuar "Test i rastit", test me pyetje të zgjedhura rastësisht.

See More
No automatic alt text available.
AutoShkolla Online

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?

No automatic alt text available.
AutoShkolla Online

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?

AutoShkolla Online

Ju njoftojmë se nga kjo javë faqja www.autoshkollaonline.com mund të hapet edhe nga ueb adresa: www.autoshkolla.com

Image may contain: outdoor
AutoShkolla Online

Si duhet të jetë radhitja e kalimit?
A. Ne, Vetura blu, paastaj Motoçikleta
B. Vetura blu, Motoçikleta, pastaj Ne
C. Motoçikleta, Ne, pastaj Vetura blu

No automatic alt text available.
AutoShkolla Online

Çfarë do të thotë kjo shenjë e komunikacionit?

Image may contain: car, tree and outdoor
AutoShkolla Online

Të dy makinat dëshirojnë të parkohen këtu. Cila ka prioritet?
A. Makina e bardhë
B. Makina e kuqe