Photos
Reviews
4.3
377 Reviews
Tell people what you think
Rácz Székely András
· August 23, 2017
A tegnapi napon 11 órakor rendeltünk ételt 3 B menüt és egy ala cart rakott kelt. Az "étteremnek" ezt a bonyolult rendelést 3óra 15 perces idővel sikerült teljesíteni. Már ez a teljesítmény is elég az... 1-es hez, de sikerült tetézni. A három menüből az egyikből kihagyták a levest, azért természetesen az árát elvették. A sertéspörkölt tésztával valami borzalmas állott, aszott izé volt ételhez nem hasonlított. A futár átadáskor közölte, hogy a gesztenyepürét inkább ne egye meg senki, ami igazából nem is az volt. A "deszert" szagában somlóira utaló nyomok voltak azért, ám a látványa és állaga.... blöeeeee. Inkább a karomat rágom le ezen túl, mint hogy ettől az "étteremtől" legközeleb bármit is vegyek. Magyarázat, kifogás és mentség biztos van. See More
Szántai-Kis Anna
· September 21, 2017
Ez kritikán aluli. Pár éve fedeztük fel a helyet, imádtam, a rántott sajt tartár mártással verhetetlen. Pár hónap után jelentkeztek a problémák, így a rendelés is egyre ritkult, végül félévente kb egy...szer rendeltünk. Ma, betegen, újból megkívántam, megrendeltem a sajtot, de két órával később sehol. Hívtam az éttermet rengetegszer, de elérhetetlenek. Küldtem emailt, hogy eltelt több mint 2 óra, köszönöm, nem kérem a rendelést. Válasz semmi, de másfél órával később megérkezett a futár. Miután közöltem, hogy lemondtam a rendelést, se egy bocsánatkérés, se egy elnézést nem hangzott el, sőt még a futárnak állt feljebb, hogy miért is mondtam le a rendelést. Számomra elfogadhatatlan indok, hogy túl sok a rendelés, ezért késik. Érthető lenne, ha mondjuk erről tájékoztatnák a megrendelőt, még a megrendelés leadása előtt, hogy el lehessen dönteni, várunk-e ennyit az ételre. 3 és fél óra!!! Ha nem tudják vállalni a házhozszállítást, akkor szüntessék meg. Az biztos, hogy soha többet nem rendelek innen és bárki is kérdezi, senkinek sem fogom ajánlani ezt a helyet.
Én azt ajánlom, hogy ha 2 óra alatt nem érkezik meg, akkor emailben mondják le a rendelést és ne vegyék át az ételt. Így talán a vezetőség felé is eljut az üzenet, hogy túl sokáig tart a kiszállítás és ez tarthatatlan!
See More
Kitti Kettő Kovács
· September 19, 2017
A mai nap folyamán 11:47kor adtam le a rendelésemet (van róla e-mail is) , ebben a pillanatban jött be a futár az étellel. 14:35 van.. Bárhogy is számolom pár perc híján 3 órája várok egy levesre és e...gy főételre. Előfordult már régebben is ilyen, hogy másfél-2 óra telt el a rendeléstől a szállításig, de a mai nappal betelt a pohár. Tény , hogy finomak az ételek és "esik az eső" ,de nonszensz ez az egész. See More
Jurák Zsolt
· March 16, 2018
A szállítással kapcsolatos sok negatív kritika után félve rendeltem de kíváncsi voltam hogy vajon a jó kritikák mennyire állják meg a helyüket.
A megrendelt ételeket 1 h-n belül megkaptam nagyon nagyo...n kedves volt az a hölgy aki felvette a rendelést. Az ételek minősége egytől egyig kiváló. Az ár érték arány főleg ha figyelembe veszem az anyagok mennyiségét tökéletes volt.
Én biztos hogy fogok még innen rendelni!
See More
Angelina Buday
· January 27, 2018
Borzalmas.
50 perc várakozàs utàn otthagytuk ezt a bunkóktól hemzsegő, a szocializmus petyhüdt szagától bűzlő kuplerájt.
50 perc sorbaállás után annyit nem tudott mondani a kasszás (aki a vendégek kis...zolgálása helyett telefonos rendeléseket vett fel) aki feltehetőleg a tulaj, hogy elnézést.
Semmi szervezés nincs, folyamatos tolakodás. Nevetséges.
See More
Videos
❤😉
31
5
Kellemes ünnepeket😍
25
1
Posts

Mai menü:
A: paradicsomleves vagy húsleves cérnametéltel, rántott szelet vegyes kötettel savanyusággal, mákos szelet
B: paradicsomleves vagy húsleves cérnametéltel, töltött paprika főtt burgonyával, mákos szelet
C: paradicsomleves vagy húsleves cérnametéltel, vadas tokány spagettivel, mákos szelet
Jó étvágyat!

Image may contain: food

Mai menü:
A: húsgaluskaleves vagy hagymakrémleves, rántott sajt rizzsel tartárral, almás pite
B: húsgaluskaleves vagy hagymakrémleves, tejszínes gombás csirke tésztával, almás szelet
C/ húsgaluskaleves vagy hagymakrémleves, bolognai, almás szelet
Jó étvágyat!!!

Image may contain: food
Posts