See more of Bar-Risan by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
See more of Bar-Risan by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
Not Now
CommunitySee All
Icon of invite friends to like the lage
Invite your friends to like this Page
Highlights info row image
169,654 people like this
Highlights info row image
168,955 people follow this
Related Pages
COMMUNITY
2,717 people like this
Like
SPORTS TEAM
616 people like this
Like
SCHOOL SPORTS TEAM
150 people like this
Like
COMMUNITY
92 people like this
Like
AMATEUR SPORTS TEAM
71 people like this
Like
People Also Like
Photos
Videos
Chazynash is back on track to motivate you guys! Keep focused and stay motivated!
637
27
Air Walk Human Flag by Chazynash
2.2K
129
Some scenes from our performance at KLCC for Under Armour. Performed by Aminemo, Chazynash, Wafi and Irfan
1.1K
92
Posts

Jyeahhh!! Setelah sekian lama, Chazynash sudah kembali dalam dunia WORKOUT!! Jom kita sama-sama workout bersama Chazynash.

Chazynash INSTAGRAM: www.instagram.com/chazynash FACEBOOK: www.facebook.com/chazynash EMAIL: chazynash@yahoo.com
youtube.com

Bulan Ramadhan ni, korang masih workout? Korang workout apa biasanya? Dan di mana lokasi korang?

Posts
Posted by Chazynash
19,512 Views
19,512 Views
Chazynash was live.
May 14

Plank Challenge: Superpandy VS Chazynash

#JomInternet dan tengok LIVE kita dengan 5GB high speed Internet + FREE Facebook hanya dengan RM28 sahaja!

Info lebih lanjut: www.digi.my/nashlive

Bar-Risan shared Chazynash's photo.
May 13

PLANK CHALLENGE LIVE kat FB: www.facebook.com/chazynash ESOK!!
14 May | 5pm

Superpandy VS Chazynash

...

Siapa yang akan menang? Nantikan..

See More
Image may contain: 2 people, text
Chazynash
May 13

Ampa semua selalu buat apa ja kalau online? Mesti selalu layan FB kan?? Ok ni saya nak habaq mai, esok petang saya dengan Superpandy nak buat Plank Challenge.. ...LIVE di FB!! Tengok sapa tahan lebih lama.. walaupun saya tak segagah dahulu, saya tetap sahut cabaran ni! 😏

#JomInternet dan tengok LIVE kita dengan 5GB high speed Internet + FREE Facebook hanya dengan RM28 sahaja! Jumpa kami LIVE esok, tengok sapa yang menang!

LINK: www.digi.my/nashlive

See More

10 jenis Push-Up yang patut kita amalkan. Jom belajar sambil workout bersama Chazynash.

Ini dia barisan atlet Calisthenics atau Streetworkout Malaysia yang telah mengharumkan nama Malaysia di Bahrain, Zulhilmi, Ayie, Ikhwan, Tokseh dan Shahrul. World Champion!!! Tahniah guys!!! Teruskan perjuangan untuk negara!!!

Image may contain: 5 people
Bar-Risan added a new photo to the album: Outdoor/Street.

Wahh Daddy Chazynash masih bergetah ohh! Siapa nak beliau buat 'COME BACK'? Angkat tangan 🙋🏻‍♂️

Follow IG: @chazynash

Image may contain: one or more people and outdoor

Kepada semua followers Bar-Risan,

1. Apakah perubahan anda semua sekarang sejak melakukan senaman bodyweight? Ada tak perubahan?

2. Adakah anda sudah mencapai target anda?

...

Okay, kalau belum nampak perubahan dan belum capai target anda, jom kita mulakan dari basics. Zero to Hero.

See More
Bar-Risan added a new photo to the album: Outdoor/Street.
June 9, 2016

AminEmo with his humanflag on tree at Chuping, Perlis.

Follow IG: @aminem_88

Image may contain: one or more people, shoes, outdoor and nature

Repost from Chazynash:

Kepada semua follower fitness saya, saya nak minta maaf sebab lama dah saya tak share rutin workout, video workout dan sebagainya. Bukan sebab saya saja takmau share.. sebab saya sendiri pun lama dah tak workout atas sebab terlalu sibuk dengan kerja dan keluarga.

Alhamdulillah, tak lama lagi saya akan ada masa lapang untuk nak fokus semula kepada fitness.. eloklah badan saya pun dah semakin membulat dan tak se-tough dulu lagi. Jadi, saya nak habaq kat a...mpa semua.. dalam masa terdekat ni, saya akan buat semula video2 rutin workout dan akan upload di www.youtube.com/theBARRISAN dan juga www.facebook.com/chazynash. STAY TUNED!

IT'S TIME FOR A COMEBACK & LET'S GET FIT TOGETHER!!

Follow IG saya di @chazynash

See More
Image may contain: 1 person, ocean, sky, text, outdoor and water
Bar-Risan added a new photo to the album: Outdoor/Street.

Here are the 12 places/cities that has been flagged by Chazynash.

Image may contain: text
Bar-Risan added a new photo to the album: Miscellaneous.

*SILA PM Chazynash / WHATSAPP / SMS: +60124796645 UNTUK TEMPAHAN*

READY STOCK

1. BAR-RISAN BODY-FIT JERSEY...
- RM 70 (TERMASUK POSLAJU)
*SABAH / SARAWAK RM75
- MATERIAL: DRY-FIT
- SIZE BERMULA: XS , S, M , L , XL, XXL
- WARNA: HITAM

2. BAR-RISAN DRY-FIT JERSEY
- RM 70 (TERMASUK POSLAJU)
*SABAH / SARAWAK RM75
- MATERIAL: DRY-FIT
- SIZE BERMULA: XS , S, M , L , XL, XXL
- WARNA: HITAM

SILA BUAT PEMBAYARAN KE:

MAYBANK
552068504199
CHAZYNASH ENTERPRISE

Setelah wang di masukkan, sila hantar butiran peribadi seperti di bawah:

Nama:
Jenis baju: BODY-FIT atau DRY-FIT
Size baju:
Alamat surat menyurat:
No. Telefon:
Bukti pembayaran:
[ print screen online transfer / scan resit / snap gamba resit ]

Hantar butiran peribadi seperti di atas ke inbox: https://www.facebook.com/chazynash.barrisan atau whatsapp/SMS: +60124796645.

See More
Image may contain: 1 person, standing, sunglasses, text and outdoor
Bar-Risan added a new photo to the album: Miscellaneous — with Izzuddin Abd Aziz.

*SILA PM Chazynash / WHATSAPP / SMS: +60124796645 UNTUK TEMPAHAN*

PRE-ORDER

1. BAR-RISAN BODY-FIT JERSEY...
- RM 70 (TERMASUK POSLAJU)
*SABAH / SARAWAK RM75
- MATERIAL: DRY-FIT
- SIZE BERMULA: XS , S, M , L , XL, XXL
- WARNA: HITAM

2. BAR-RISAN DRY-FIT JERSEY
- RM 70 (TERMASUK POSLAJU)
*SABAH / SARAWAK RM75
- MATERIAL: DRY-FIT
- SIZE BERMULA: XS , S, M , L , XL, XXL
- WARNA: HITAM

SILA BUAT PEMBAYARAN KE:

MAYBANK
552068504199
CHAZYNASH ENTERPRISE

Setelah wang di masukkan, sila hantar butiran peribadi seperti di bawah:

Nama:
Jenis baju: BODY-FIT atau DRY-FIT
Size baju:
Alamat surat menyurat:
No. Telefon:
Bukti pembayaran:
[ print screen online transfer / scan resit / snap gamba resit ]

Hantar butiran peribadi seperti di atas ke inbox: https://www.facebook.com/chazynash.barrisan atau whatsapp/SMS: +60124796645.

See More
No automatic alt text available.
Posted by Chazynash
77,054 Views
77,054 Views
Chazynash

Follow saya di Instagram: @chazynash

103,190 Views
Chazynash

Jangan sesekali kita memandang rendah kepada orang lain.
*Kalau tak dengar suara dalam video ini, boleh ON subtitle/caption. Setting dekat bawah kanan video ini...*

Terima kasih kerana menonton! Sila 'Like' & 'Share'!

Follow saya di Instagram: @chazynash

See More

Mesti ramai yang tertanya-tanya mana pergi video motivasi saya, "Transformasi Selama 1 Tahun" yang sebelum ini di Youtube kan? Maaf ya, saya terpaksa privatekan sebab tidak menutup aurat. View video tu pun dah hampir 400k, jadi tak eloklah orang ramai tengok.

Atas permintaan ramai, saya membuat semula video motivasi saya ini - versi menutup aurat. Alhamdulillah. Jom tengok!

- Chazynash

Chazynash

Di dalam video ini, saya ingin berkongsi dengan anda semua tentang pengalaman saya bersama senaman Calisthenics - No Weights, No Supplements. 100% Calisthenics ...and All Natural. Apa yang anda lihat di dalam video ini adalah perjuangan saya selama 1 tahun. Tujuan saya membuat video ini adalah untuk memberi motivasi kepada anda semua supaya anda bersemangat untuk mengubah hidup anda mengikut cara saya atau menjadi seperti saya. Tidak mustahil boleh jadi lebih bagus daripada saya.

Saya berharap video ini dapat menolong anda semua untuk menjadi seseorang yang anda impikan selama ini. "Kalau saya boleh buat, anda semua pun boleh buat”. Tiada apa yang mustahil. Jangan hiraukan kutukan dan kritikan orang lain, jadilah diri anda sendiri. Anggaplah kutukan dan kritikan itu sebagai cabaran buat anda. Inilah masanya untuk ubah nasib hidup anda dan buktikan kepada semua orang yang anda mampu melakukannya.

Terima kasih kerana menonton! Sila 'Like' & 'Share'!

Follow saya di Instagram: @chazynash

See More

Datanglah beramai-ramai ke Festival Petaling Jaya (#mypjfair) pada 28-29hb Nov, Sabtu dan Ahad, jam 10 pagi - 12 tengahari, di Menara MBPJ, PJ untuk menyaksikan pertunjukkan Street Workout daripada kami. Kami juga membuat promosi jualan Jersey Dry-Fit Bar-Risan hanya RM50 sehelai. Tunggu apa lagi, jom serbu! Limited stock.