Photos
Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Posts

Niet vergeten! Morgen is de 7e lente borrel! Direct na het spelen om 21:00

Badminton Club Hybris Enkhuizen

Het is weer lente. Om dit te vieren organiseren we op 10 april 2018 een borrel voor alle leden! Gezellig na het spelen, een drankje doen met z'n allen bij het esc.

We zien jullie graag. Tot dan!

Het is weer lente. Om dit te vieren organiseren we op 10 april 2018 een borrel voor alle leden! Gezellig na het spelen, een drankje doen met z'n allen bij het esc.

We zien jullie graag. Tot dan!

Posts
Badminton is een sport die populair is bij mensen van alle leeftijden. Het is leuk om te doen, gemakkelijk om te leren en kan zowel op een badmintonveld als daarbuiten gespeeld worden. Fit, fast en fun!
badmintonline.nl

Doe allemaal voorzichtig met het vuurwerk vanavond, dan zien we jullie overmorgen weer op de baan! Namens het bestuur, fijne jaarwisellig.

Ben je nog geen lid en heb je goeie voornemens voor 2018 om meer te bewegen, kom gelijk 2 januari langs om te kijken of badminton (weer) iets voor jou is.

Vanavond al weer de laatste speelavond van dit jaar. Volgende week slaan we over, lukt het niet om vanavond te komen spelen , dan zien we jullie graag weer vanaf 2 januari 2018.

Namens het bestuur, fijne feestdagen!

Let op, volgende week, dinsdag 5 december is er geen badminton. Vanavond natuurlijk wel.

Tot vanavond!

Gister na de speelavond was het weer tijd voor de herfstborrel. Was een gezellige avond!

Benieuwd of badminton iets voor je is of je wilt het weer oppakken? Kom (vrijblijvend) een keer meespelen op de dinsdagavond vanaf 19.00 in het ESC.

Aanstaande dinsdag, 5 september 2017, beginnen we weer met een nieuw seizoen. Wij zien jullie graag weer in grote getale op de baan!

Image may contain: text

Vanavond alweer de laatste speelavond van het seizoen. Bedankt weer voor een leuk, gezellig en sportief seizoen. We zien jullie graag weer 5 september 2017. Fijne vakantie allemaal.

Vandaag hebben John, Jolanda, Nils en Laura namens Badminton Club Hybris Enkhuizen meegefiets met de Rabo Fietssponsortour. In totaal 38 kilometers door Enkhuizen, Bovenkasten, Hoogkarspel en Wijdenes.

Hiermee hebben zij weer een bijdrage aan onze clubkas gemaakt!

Bedankt! En volgend jaar hopelijk met meer leden!

Nils Van Hoegee biked 38.1 kilometers with Runkeeper.

Rabo Fietstocht.

I burned 1020 calories at an average pace of 3:45 per km.
Runkeeper

Wegens afmelding voor de Rabo Fietssponsortocht zijn er nog 4 plekken over. Meld je nu aan!

No automatic alt text available.

Beste leden,

Jaarlijks organiseert de Rabobank de sponsorfietstocht. Hiermee kan geld verdient worden voor de clubkas. Dit jaar zal dit plaats vinden op zaterdag 10 juni, vertrek tussen 9.00 en 10.30 geacht wordt voor 13.30 weer terug te zijn. De fietstocht gaat door de dorpen van west-friesland en zal ongeveer 35 km zijn. Het minimum aantal deelnemers is 2, maximaal 8. Uiteraard geldt, hoe meer zielen hoe meer vreugde, helaas krijgen we voor de extra fietsers geen geld (en... tasje met versnapering).

Graag horen wij of er interesse voor is om mee te fietsen. Dan zullen wij ons hiervoor aanmelden.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,

Laura Roodhuijzen

See More

Iedereen de beste wensen voor 2017. Aanstaande dinsdag 3 januari starten we weer. Graag tot dan!

Ter herinnering: dinsdag 27 december 2016 is er geen badminton. Wij zien jullie graag weer op dinsdag 3 januari 2017! Alvast een fijne jaarwisseling.

Om het jaar in stijl af te sluiten organiseren we op 13 december 2016 een borrel voor alle leden! Gezellig na het spelen, het zal dan ongeveer 21 uur zijn, een drankje doen met z'n allen. We zien jullie graag in grote getale komen. Tot dan!

Op 9 oktober 2016 organiseert BV Gaasperdam voor de achtste keer het Marga de Breij recreantentoernooi.

OCT9
Sun 10:00 AM UTC+02BV GaasperdamAmsterdam, Netherlands
7 people went