Posts

Ahogy sok helyen olvashattátok, Mark Zuckerberg "helyre akarja hozni" a Facebook-ot.

"Nem fogunk megakadályozni minden hibát vagy visszaélést, de jelenleg túl sok hibát követünk el a szabályaink érvényre juttatása és az eszközeinkkel való visszaélés megakadályozása során. Ha sikerrel járunk idén, akkor 2018 végére egy sokkal jobb röppályára állhatunk."

Nos, hogy sikerül-e neki megjavítania a rendszert, azt nem tudhatjuk, de egy dologra biztosan felkészülhetünk a legnagyobb közösségi oldallal kapcsolatban: sok-sok olyan változásra, amely biztosan érinteni fogja ügyfeleink marketingjét.

A Facebook vezérigazgatója az újévi fogadalmában ismét társadalomformáló változásokat ígér. A Facebook álhírekkel kapcsolatos problémáit még 2018-ban helyre akarja hozni.
hwsw.hu

A Kreatív olvasói szerint a tavalyi év második legjobb reklámmegoldása az „1000 elrejtett ajándékkönyv a Libritől” kampány lett.

Nekünk tetszik! Nektek is?

Tamasi Szilvi, a Libri márkamenedzsere, a hideg, téli utcák forgatagába csempészett bele egy kis melegséget
vimeo.com
Photos
Videos
Vevőszerzés olcsón és egyszerűen... 😂
1
Posts

Van néhány téma, amelyet időről időre érdemes elővenni. Az egyik ilyen a weboldal optimalizálás. Ebben a bejegyzésünkben három tippet adtunk, amelyek segítségével javíthatod az AdWords minőségi pontszámod, és (közvetetten) akár olcsóbb kattintásokhoz is juthatsz.

Ha a Google Adwords-ben hirdetsz, biztosan hallottál már a minőségi mutatóról és annak fontosságáról. Mi ez és miért fontos ez? Mire kell odafigyelni a cél
berelj-marketingest.hu

Áldott, békés Karácsony kívánunk partnereinknek és követőinknek!

Image may contain: christmas tree and outdoor

GYORSHÍR: Harcot hirdet a reakcióra csalogató posztok ellen a Facebook. Az alábbi típusú posztok visszaszorítását ígéri a közösségi oldal üzemeltetője:

* az érzelmi gombokkal szavazós posztok,
* a megosztásra felszólító posztok,
* az ismerős posztban történő megjelölésre felszólító posztok, ...
* a kommentelésre ösztönző posztok,
* a visszajelzésre (like vagy valamelyik érzelem nyilvánítására) felszólító posztok.

A céljuk, hogy visszaszorítsák a hírfolyam spam-elését. Ha mostanában ilyen típusú posztokon alapuló kommunikációt indítottál vagy ilyet indítanál, érdemes azzal számolni, hogy ezek elérése hamarosan jelentősen vissza fog esni.

Mi mindenesetre üdvözöljük a döntést…

See More
By Henry Silverman, Operations Integrity Specialist and Lin Huang, Engineer People have told us that they dislike spammy posts on Facebook that goad them into interacting with likes, shares, comments, and other actions. For example, “LIKE this if you’re an Aries!” This tactic, known as “enga...
newsroom.fb.com

Sokak számára ismert tény, hogy a nyár közepe-vége óta nem engedi szerkeszteni a weboldal megosztások kinézetét a Facebook. Bár létezik rá megoldás, mégis sok olyan weboldallal találkozhatunk, amelyek esetében rossz kép, rossz címsor és rossz vagy hiányos leírás látható a link megosztásakor.

Ebben a bejegyzésünkben megmutatjuk, hogy hogyan lehet ezt a megjelenítést rendbe tenni, illetve, hogy hogyan ellenőrizhető az oldalunk megjelenése egy Facebook-os eszköz segítségével.

Sokak számára ismert tény, hogy a nyár közepe-vége óta nem engedi szerkeszteni a weboldal megosztások kinézetét a Facebook. Bár létezik rá megoldás...
berelj-marketingest.hu

Vannak témák, amelyikről egyszerűen nem tudunk elégszer szót ejteni. Az egyik ilyen az IT biztonság. Ebben a bejegyzésünkben arról írtunk a nyár közepén, hogy hogyan rabolhatnak ki a Facebook-on keresztül. Érdemes vigyázni, még mindig hallani megcsapolt bankkártyákról szóló történeteket…

„Mi történhet, ha feltörik a Facebook fiókom? Legfeljebb csinálok új profilt!” – Hányszor és hányszor hallottuk már ezt, pedig akár jóval többet is...
berelj-marketingest.hu

Az év vége közeledtével lassacskán megjönnek a karácsonyi témájú reklámok is. Szó, mi szó, akár már most oda is adhatnánk a szezon legjobbja díjat az M&M's-nek.

A történet két filmből áll, az első rész itt érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=N4d4Zzq1-0g

A másodikért pedig ide kattints vagy az alábbi képre: https://www.youtube.com/watch?v=bnJCgE3hqpc

Bring Everyone Together with M&M'S For over 20 years we’ve watched Santa and Red faint on Christmas Eve. Now find out how Yellow saved Christmas that fateful...
youtube.com

Igaz, hogy ez az időszak nem a legtökéletesebb egy éves terv összeállítására, hiszen az év végi roham kellős közepén vagyunk, mégis – ha eddig még nem kezdtél neki, akkor – itt az ideje, hogy elkezd megtervezni a 2018-as évedet.

Azért, hogy a tervezést megkönnyítsük számodra, készítettünk egy fapados marketingnaptárt. Igaz, hogy ez a naptár nem ér fel egy marketingtervvel, hiszen ebben még nincs szó például célcsoportokról, kommunikációs csatornákról és üzenetekről, mégis hozzásegít, hogy ne egy vakrepüléssel kezd meg a 2018-as évet.

Igaz, hogy ez az időszak nem a legtökéletesebb egy éves terv összeállítására, hiszen az évvégi roham kellős közepén vagyunk, mégis – ha eddig még n...
berelj-marketingest.hu

Nincs nagy meglepetés a legfrissebb IAB AdEx adatokban. Az idei növekedés szinte teljes egészében a mobilnak köszönhető: a mobil display 45,9 százalékkal bővült, miközben a desktop display 1,4 százalékkal csökkent. E mellett az online videó bővülése 3,2-szer gyorsabb volt, mint a nem videós displayeké.

Ezek alapján már most tudható, hogy jövőre a mobil és a videós hirdetések lesznek a legnépszerűbbek a hirdetők között.

Elérhetőek a friss IAB AdEx adatok, amelyek szerint a videó és a mobil hajtotta a növekedést. Az európai digitális költés 2017 első félévében 11,5 százalékkal 22,2 milliárd euróra nőtt.…
iabhublog.com

A mai nap ismét az ismeretek bővítéséről szól. A mai téma: YouTube kampányok menedzsmentje.

No automatic alt text available.

Vevőszerzés olcsón és egyszerűen... 😂

6 Views

Mostanában sokan alkalmazzák a véleményvezéreket, mint marketing eszközt. Ennek a legfőbb oka, hogy egy véleményvezér által leírt (elmondott) információ/vélemény a vásárló számára hitelesebbnek tűnik a reklámnál. Igen ám, de ez a vélemény lehet fizetett vélemény is.

A GVH most arra figyelmeztette a véleményvezéreket és a megbízókat is, hogy egyértelműen és közérthetően, hangsúlyosan és szembetűnően kell jelezni, ha az ott megjelenő tartalom nem független, semleges vélemény vagy ajánlás, hanem valamilyen módon ellentételezett bejegyzés.

Ha te vagy a Kasza Tibi Atya, mindig jelezd, hogy épp fizetett hirdetést posztolsz!
index.hu

A szigorodó szabályozások megítélése mindig kettős, hiszen az előírások betartása komoly terhet ró minden szereplőre, cserébe – ideális esetben – tisztuló piachoz vezetnek.

Online vásárlás: az EP szigorúbb fogyasztóvédelemi szabályokat fogadott el.
piacesprofit.hu

Néhány napja már mindenki hosszabban csiripelhet a Twitteren, akár 280 karakter hosszúságban. Bizony sokszor mi is belefutottunk abba, hogy magyarul gyakran kevés volt a korábbi - 140 karakteres - keret, de ennek most vége.

És ha már a hír hallatára a Twitterre is ránézel, kövesd a Bérelj marketinges csatornát ott is... https://twitter.com/bereljmarketing?lang=hu

Bérelj marketingest! (@bereljmarketing). Szeretné vállalkozását felfuttatni, de sem ideje, sem energiája tanfolyamokra járni, kísérletezgetni? Bére...
twitter.com