Photos
Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Videos
Dronefilm fra Karensminde
20
Glædelig jul til jer alle fra alle os på Billund Kommunes Museer! Vi takker for et begivenhedsrigt år fyldt med gode oplevelser og mange gæster. Tak til alle samarbejdspartnere også, for at vi kunne nå i mål med vores projekter. Administrationen går på juleferie på fredag kl. 12.00, og vi åbner op for henvendelser igen d. 2. januar. Videoen her er et lille indblik fra vores kontor, hvor der her på Magion Biblioteket har kørt en konkurrence om det bedst pyntede kontor. Vi vandt prisen: “The most overpyntede workværelse” 🎄🎄🎄 Vi siger ydmygt tak!
17
Besættelsessamlingen
3
1
Posts

Velkommen til den officielle side for Billund Kommunes Museer. Billund Kommunes Museer har to afdelinger: Museumscenter Karensminde og Besættelsesudstillingen. Museumscenter Karensminde er et historisk og levende landbrug, med tilhørende udstillingsbygning, hvor man kan opleve skiftende udstillinger. Besættelsessamlingen giver et indblik i modstandsbevægelsens aktiviteter og livet under krigen.

Dennes sides formål er at fungere som forum for museets aktiviteter. På siden kan ...du følge museets aktiviteter og få information om kommende arrangementer.

Regler for siden (Læs venligst):
1) Siden er åben for alle interesserede. Spam, upassende opslag og reklameopslag tolereres ikke, men vil blive slettet og brugeren blokeret. Ved reklameopslag forstås:
a) Reklamer for produkter, serviceydelser og arrangementer, som ikke omhandler Billund Kommunes Museer
b) Køb og salg i alle former
2) Vi opfordrer til at alle holder en god og sober tone i eventuelle debatter.
3) Besøgende kan lægge egne billeder ind på siden. Disse skal dog godkendes af admin.
4) Respektér venligst rettigheder for de billeder, der lægges ind på siden.
5) Vi ønsker at respektere borgernes privatliv og rettigheder. Ønsker I ikke, at billedet af jer selv eller jeres nærmeste familie offentliggøres, er I velkomne til at kontakte os. I givet fald vil vi naturligvis sørge for, at billedet fjernes fra siden snarest muligt.

See More

***EN FORÅRSDAG (NÆSTEN) SOM I GAMLE DAGE***

Museumscenter Karensminde d. 29. april kl. 10-16

Hele dagen kan I opleve modelfly, både på jorden og i luften. Prøv også kræfter med storvask, som den foregik i "gamle dage."

...

Medbring et førsteårsskud fra et æbletræ og få podet det på en ny stamme. Køb kartofler med hjem til køkkenhaven - vælg mellem 40 sorter.

🐑Kl. 11 kan I se fårene blive klippet og ulden blive bearbejdet.

🐄Kl. 13.00 lukker vi stalddørene op og køerne danser ud i foråret.

Som altid kan I købe vafler i laden, Kaffestuen er åben, hestevognen kører og der er aktiviteter i stuehuset og værkstederne.

Kom til en dag fyldt med aktiviteter for store og små - vi sørger for hyggen.

➡️➡️➡️Læs mere her:

See More
Billund Kommunes Museer. Det statsanerkendte kulturhistoriske museum for Billund Kommune: Grindsted Museum - Museumscenter Karensminde - Besættelsesudstillingen
billundmuseum.dk