Photos
Posts

"Dar Dumnezeu Își arată dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoși, Hristos a murit pentru noi."
Romani 5:8 VDCC

Image may contain: cloud and sky

"Isus i-a zis: „Eu sunt Învierea și Viața. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?”"
Ioan 11:25‭-‬26 VDCC

No automatic alt text available.

"Vesnic Aleluia"

BBSO - Veșnic Aleluia - Forever (We Sing Hallelujah) Un clip înregistrat live în timpul programului de Înviere din 12 Aprilie 2015 de la Biserica Baptistă Sp...
youtube.com

"Liber"

BBSO - Liber - No Longer Slaves Un clip înregistrat live în timpul programului din 17 Aprilie 2016 de la Biserica Baptistă Speranța. Ne întâlnim în fiecare d...
youtube.com
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
151,795 Views
151,795 Views
Christian Passion

Pentru ce traiesti? - Transmite acest mesaj mai departe.

La Mulți Ani!

Crăciun fericit!

Image may contain: text

"Cum poţi începe o relaţie cu Dumnezeu? Aştepţi să te lovească un fulger? Te dedici ca de-acum încolo să faci fapte bune, virtuoase sau religioase? Sau devii o persoană mai bună… astfel încât Dumnezeu să te poată accepta? Ei bine, NICI UNUL dintre aceste lucruri nu-ţi aduce aşa ceva. În Biblie Dumnezeu ne-a arătat clar cum Îl putem cunoaşte. Iată în continuare cum poţi începe o relaţie personală cu Dumnezeu… chiar acum…"

http://www.everystudent.ro/cunoasterea/

Cunoasterea personala a lui Dumnezeu. Afla principiile care stau la baza relatiei noastre cu Dumnezeu.
everystudent.ro
Ciresarii

Ești gata? - Editorial

Despre venirea Lui, prea puțin parcă. Nu ne entuziasmează când avem atâtea de făcut. Avem de muncit, de distrat, de căsătorit, de constru...it, de cucerit, de învățat și tot așa.
Dacă am spune cuiva că primește câteva sute de mii de euro peste câteva zile, s-ar bucura mult mai mult decât dacă i-am zice că vine Isus să-și ia biserica acasă. Avem atâtea planuri, atâtea gânduri și atât de puțin timp pentru suflet încât te sperii.
Îți dai seama uneori că ceea ce contează să uită și ceea ce nu contează se realizează în fiecare zi. Și când te mai gândești că mâine se poate termina totul...
Mireasa e adormită de atâta veghe, de atâtea predici, de atâta lipsă de pasiune, nu se poate concentra. Pentru unii trezirea va fi târzie, pentru că la Dumnezeu cea mai importantă este ziua de azi și ce faci cu ea.
O parte din oameni privesc biserica drept un accesoriu la o viață normală, ceva de care poți scăpa când vrei. N-au nevoie de mai mult. Ei cred că sufletul omului este al omului.
Venirea lui Hristos este o certitudine, doar momentul ales este incert pentru noi. Din incertitudinea aceasta s-au născut o mulțime de teorii legate de când și cum, teorii ce nu au neaparat o bază biblică, iar ce nu are ca suport Cuvântul, e deja pe un drum greșit.
Ar trebui să fie simplu pentru fiecare. Isus Hristos vine și trebuie să fim pregătiți. Oare suntem?

Alexandru_Fintoiu

See More
Harul shared a link.
Messis – te intampina cu noua piesa – ( Voi chema Numele Tau ) – . Un cantec care sa te inspire, sa te ajute sa cresti, sa te mangaie, sa ti se bucure suflet...
youtube.com

Pentru cei care doresc sa asculte radio crestin online, la aceasta adresa web gasiti o lista de radiouri pe care le puteti asculta.

radio-crestin.blogspot.com

Psalm 23

Image may contain: text and nature

Increde-te in Isus!
Trust in Jesus!

What an amazing Gospel-centered music!!! If you love this album as much as i do, please help Aaron continue doing God's work and buy this album from his webs...
youtube.com

Isus ne iubeste pe toti!

"Jesus Loves Me" – Love Ran Red Acoustic Sessions The new album LOVE RAN RED is available now! http://smarturl.it/LoveRanRedAlbum?IQ... Like Chris Tomlin on ...
youtube.com
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
120,015 Views
120,015 Views
Christian Passion

Raspunsul la intrebarea: De ce ingaduie Dumnezeu astfel de lucruri?
Video preluat de la Veghetor