Photos
Posts

Koje ste se vi godine registrirali?

Na jučerašnji dan, 4. veljače 2004. godine, Mark Zuckerberg pokrenuo je TheFacebook, stranicu iza koje stoji ideja povezivanja studenata na sveučilišnim kampusima.
zimo.co

Nekoliko korisnih savjeta kako blog učiniti zanimljivijim i sadržajno bogatijim!

Voditi korporativni blog je korisno, ali nije uvijek lako. Bez obzira na vaš blogerski staž, uvijek postoji mogućnost da se nakon nekog vremena počnete “vrtjeti u krug”, odnosno da vaš blog izgubi sadržajnu svježinu, što posljedično može dovesti do onog najgorega – pada interesa čitatelja. Ali nema…
jasnoiglasno.com
Posts

Nove funkcije Twittera!

Twitter je svojim korisnicima napokon omogućio kreiranje grupnih poruka, a druga nova funkcija dostupna je za Twitter mobilnu aplikaciju i omogućava snimanje, obradu i dijeljenje video zapisa dužine do 30 sekundi.
zimo.co

Sretan vam Dan community managera

Sretan vam bio!
netokracija.com|By Mia Biberović

Predstavljen Windows 10 - izgleda kao scena iz filma, no uskoro je realnost!

Može li Microsoft revolucionarnim proizvodima osvojiti segmet vrtuelne realnosti?
netokracija.com

Međunarodni je dan zagrljaja - ne zaboravite na svoj

Image may contain: cat and text

3D printeri su stvarno napredovali!

Image may contain: cat, screen and indoor
The Poke

Wow, 3D printers have really come a long way.

(via Peter Payne)

Radite li i vi brainstorming?

Brainstorming ili kako bismo na hrvatskom nespretno preveli, oluja mozgova, metoda je s pomoću koje skupina ljudi razmjenjuje ideje kako bi došli do rješenja nekog problema. U marketingu se ova metoda provodi već desetljećima, a tijekom brainstorminga ”nabacuju” se ideje kako bi se došlo do one prav…
jasnoiglasno.com

Koji su trenutno najpopularniji blogovi, a koji su najmanje čitani?

Blogeri.hr blog katalog u kojem se nalazi lista svih blogova razvrstanih u kategorije i podkategorije te liste top i favorite blogova.
blogeri.hr

Kakvo je vaše mišljenje o društvenim mrežama? Podudara li se s mišljenjem ovog 19-godišnjaka koji ih veoma realno opisuje?

Teško je doprijeti do uma današnjih teenagera, iako se to trude sve velike kompanije jer u njima leži budućnost na koje se moraju osloniti.
zimo.co

Koliko vama treba da složite kocku?

Za ovaj nevjerojatan poduhvat slaganja najveće Rubikove kocke na svijetu Kennethu Brandonu je trebalo sedam i pol sati, a dokazi su priložena dva videa
zimo.co

Sretnu Novu godinu želimo svim našim čitateljima!

Image may contain: text

Onaj trenutak kada shvatite da morate ići na posao, a vani je snijeg!

No automatic alt text available.

Ukoliko dosada niste gledali TED, mislimo da sada hoćete

Gdje ćete naći bolju inspiraciju za život nego na TED-ovim govorima. Svijet se kreće brzo, toliko brzo da često zaboravimo misliti na sebe i na svoje potrebe.
zimo.co

Jeste li ovo već isprobali?

Facebook je objavio novu aplikaciju naziva "Stickered for Messenger" koja vam omogućuje da postavljate naljepnice na video zapise ili fotografije, a zatim ih možete poslati prijateljima koji koriste Messenger aplikaciju.
zimo.co

Zanimljivosti iz svijeta interneta 2014. god. Između ostaloga tu je CIA koja je stigla na Twitter – i pokazala da ima smisla za humor!

Kada je posljednji put kampanja na društvenim mrežama izazvala osjećaje u vama – bilo da se radi o sreći, nadi ili strahu? Društvene mreže u 2014. godini obilježili su prvenstveno kreativnost, faktori iznenađenja i emocije. Tijekom cijele godine nekoliko smo se desetaka puta oduševili idejama market…
jasnoiglasno.com

Čestit Božić želimo svim čitateljima!

No automatic alt text available.