Photos
Reviews
4.3
73 Reviews
Tell people what you think
Nora Mak
· October 8, 2017
Super atmosphere and fantastic food! Amazing! ;D
Petra Menner
· March 25, 2017
Amazing!
Máté Jaksa
· January 11, 2018
Sajnos elég rossz tapasztalatokat szereztem a legutóbbi látogatásomkor.
Három kollégával érkeztünk, egy piszkos asztalhoz ültettek.
Felszolgáló hölgy közölte, hogy sajnos a menüből minden elfogyott, c...sak 1 fogás választható, és desszert sincsen.
Egyik kollégám vegetáriánus, neki felajánlották, hogy a milánói bordát, borda nélkül kihozzák, de természetesen teljes áron...
Ez még nem lett volna probléma, de rendelés után az egyik leves elfelejtődött és sajnos evőeszköz sem volt még az asztalon, csak nézegetni lehetett a az ételt.
Végül, mikor a tányérokat az egyik felszolgáló elvette előlünk, megkérdezte minden rendben volt-e. Jeleztük, hogy nem egészen, ekkor megkaptuk teljesen flegma stílusban, hogy miért nem jövünk előbb.
See More
Magyar László
· January 17, 2018
Nekünk jó tapasztalatunk volt a születésnapi ebéden feleségemmel. Megvettem a voucher-t, az étterem felhívott, egyeztettük a tortát, időpontot. Az asztal terítve várt. A választék nem volt nagyon bő, ...de az ételek ízletesek voltak, számunkra pont megfelelő mennyiség. Az ajánlott bor is illett a menühöz. A személyzet készséges, udvarias és figyelmes volt. Magam részéről csak jót mondhatok, kellemes bő két órát töltöttünk ott - valószínűleg nem utoljára. Ahogy mondani szokták, az ár - érték arány teljesen rendben volt. See More
Eszter Mátai
· November 9, 2017
Nyolcan érkeztünk ebédidőben, előtte nap próbáltunk asztalt foglalni, hogy elférjünk, azt mondták, nem lehetséges, érkezési sorrend van. Mikor megérkeztünk, alig voltak, egy széket nem mozdítottak ann...ak érdekében, hogy egy asztalhoz ülhessünk, egyhelyben álltak, mondván "mi mindent megpróbáltunk" (???). Jeleztünk, hogy születésnapot szeretnénk közösen ünnepelni, válasz: "ez van, ha nem tetszik, el lehet menni". Végül leültünk két asztalhoz, az egyiknél a kancsó el volt törve, valamint tartármártás helyett büfés tasakos majonézt szolgáltak fel.
Azért nem egy csillagot kap a hely, mert a főétel ízletes volt.
See More
Tillmann Mónika
· February 23, 2018
Kedves ès segítőkèsz kiszolgálás, finom ètelek. Nem feltètlen nagy választék, de gondolnak egyes ètelintolerancia vègett "nèlkülöző" emberre is.
Program keretében vacsoráztunk itt, ès így együtt az eg...ész mèg fokozta a hangulatot 👍🏼 See More
Laszlo Kertesz
· November 11, 2017
Kedves kiszolgalas, fantasztikus etelek, csodalatos atmoszfera! Csak ajanlani tudom! Legkozelebb ha haza latogatok kulfoldrol csak ide jovok! Felelmetesen jo a konyha! Minden elismeresem a szakacsnak!
DrZsinkóné Bata Mária
· December 20, 2015
Még a gyenge értékelést sem érdemlik meg! A kollégákkal egy színházi előadással és egy vacsorával szerettük volna zárni az évet. 2015.11.23-án a főnöknőm lefoglalt egy asztalt 4 főre, a 2015.12.19-i ...19,00 órás előadás utáni vacsorához. Én felhívtam az éttermet 2015.12.16-án, hogy a foglalásunk után érdeklődjek, és egy igen készséges hölgy megnyugtatott, hogy vették a foglalást és várnak szeretettel, mert ilyen későn már nincs telt ház. Megnyugodva mentünk az előadásra, és a remek estét szerettük volna megkoronázni a vacsorával.
Most jön a minősíthetetlen fogadtatás!
Az üres étteremben a felszolgáló közölte, hogy zártkörű rendezvény lesz, mert a színházból jön a kórus, ezért nem tudnak minket fogadni. Hiába mondtuk, hogy már lefoglaltuk az asztalt, az alkalmazott közölte, hogy igen látta a foglalást, de nem volt megadva sz időpont.... Minősíthetetlen ez a hozzáállás, és mélységesen fel vagyok háborodva, hogy ezt tették velünk, és keserű szájízzel kellet egy remek előadást követően hazajönnünk.
Emiatt a magatartás és fogadtatás miatt, senkinek sem ajánlom ezt a helyet!
See More
Andrea Faragó
· November 11, 2017
Nagyon hangulatos étterem, az ètelek EXTRA finomak!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha Budapesten járok csak ebbe az étterembe jövök!
A felszolgálók nagyon kedvesek és figyelmesek!
Gergely Buday
· April 29, 2017
Tegnap egy hosszú és izgalmas ékszer fotózást követően látogattam el a Bohém Étterembe, ahol levesnek Szarvas Gulyást házi csipetkével válaszottam, főételnek Gorgonzolás tésztabatyut kucsmagombás márt...ással és végül desszertnek pedig Maracujás sajttortát zabtésztán. Mindegyik étel kiváló minőségű és ízű, és ez alól a Capuccino sem kivétel. A pincérHölgy nagyon kedves, csinos, és vendégszerető. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet. See More
Viktória Antal
· June 12, 2017
Mostanában újra jófejek a pincérek. Minőségi az étel délben is. És segítőkész a személyzet.
Zoltán Kőrössy
· June 18, 2016
A közelmúltban vacsoráztam itt előadás előtt, kellemes csalódás volt. Bár nagyon el van dugva házon belül, mégis jó minőségű ételek, gyors udvarias kiszolgálás volt. Jövünk máskor is!
Bohacs Adam
· September 17, 2016
Kiváló minőségű ételek, nem olyan régen látogattunk el ide előadás előtt, azt kell mondanom, hogy nem kellett csalódnunk semmiben, kellemes környezet, segítőkész, udvarias pincérek, merem ajánlani mindenkinek!
Kontra György
· February 26, 2017
A személyzet kedves, a hangulat kiváló, az ételek nagyon finomak. Bátran ajánlom mindenkinek. A mi évfordulónkat csodálatossá tette.
Kornélia Lukács
· September 17, 2016
Bátran merem ajánlani, hiszen a hely egyszerűen varázslatos, az ételek különlegesek és finomak. Legalább egyszer mindenkinek el kell látogatnia erre a szuper helyre, egy igazi élmény itt vacsorázni!
Gábor Vétek
· January 4, 2017
A művészi élményt (MŰPA) kísérő vacsorához ideálisan alkalmas, ínyenc falatokkal, kedves személyzettel :)!
Barbara Bibók
· May 5, 2016
Elegáns és romantikus! Egy hely ahol kikapcsolódhatsz, s romantikázhatsz Pároddal, mert nyugalom és nagyszerű ételek várnak! :)
Orsi Husz
· May 6, 2016
Finom ételek, kedves felszolgálás! Az előadások után mindig betérünk ide! :)
Freddy Ebling
· June 28, 2017
Ausgezeichnetes Restaurant mit gehobener Küche und hervorragenden Weinen! Sehr zu empfehlen!
Nikoletta Csonka
· May 6, 2016
Nagyon hangulatos hely, kiváló kiszolgálással! Megyünk még
Videos
Ízelítő kínálatunkból, hiszen mi mindig a legjobbat akarjuk a vendégeknek ;)
4
Ha szeretnél egy szuper programot a hétvégére, akkor gyere hozzánk és kóstold meg ezeket az ínyencségeket! :) Ide kattintva tudsz asztalt foglalni: http://www.bohemrestaurant.hu/asztalfoglalas.html
1
Különtermünkben céges Karácsonyi, Szilveszteri partihoz, egy különleges születésnaphoz, eljegyzéshez, könyvbemutatóhoz, sajtótájékoztatóhoz és egyéb rendezvényekhez biztosítunk exkluzív környezetet és tapasztalt személyzetet. Kérd ajánlatunkat a linkre kattintva: http://www.bohemrestaurant.hu/rendezveny-ajanlatkeres.html
1
Posts

Kedves Vendégünk!

Jövő héten is várjuk Önt sok szeretettel.
Éttermünk szokásunkhoz híven 11:45-kor nyitja kapuit.

...

Ha érzékenysége lenne valamelyik összetevőre, kérjük legyen körültekintő az ételek kiválasztásánál. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Reméljük ismételten elégedett lesz.

Üdvözlettel:
A Bohém Étterem csapata 😊

See More
No automatic alt text available.

Kedves Vendégünk!

Jövő héten is várjuk Önt sok szeretettel.
Éttermünk szokásunkhoz híven 11:45-kor nyitja kapuit.

...

Ha érzékenysége lenne valamelyik összetevőre, kérjük legyen körültekintő az ételek kiválasztásánál. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Reméljük ismételten elégedett lesz.

Üdvözlettel:
A Bohém Étterem csapata 😊

See More
No automatic alt text available.
Posts