Photos
Reviews
Bolderlive Waspik has no reviews yet.
Tell people what you think
Videos
Wat een heerlijke avond! Genieten van 'onze' Waspikker Rens de Hond!!!
40
4
Soundcheck in volle gang! Dit mag je toch niet missen. Kom vanavond gezellig langs bij BolderLive!!
14
2
Posts
Bolderlive Waspik updated their cover photo.
Image may contain: one or more people and text

A-Muse
Deze 4 mannen uit de bollenstreek zetten een weergaloze Muse tribute neer. De scheurende gitaarpartijen komen werkelijk briljant tot zijn recht dankzij de uitermate strakke ritmesectie die goed op elkaar ingespeeld is. Zangtechnisch is er geen speld tussen te krijgen. A-Muse is een genot om naar te kijken en te luisteren. Live wordt alles uit de kast gehaald om een onvergetelijke show neer te zetten. Een waar eerbetoon aan de Engelse rockers.

16 Dollars
Sinds 2012 staa...n de mannen van 16 Dollars op het podium als Volbeat tributeband. Met hun roots in het stevigere metalwerk laat deze band de nummers van het Deense Volbeat vol enthousiasme horen. Van huiskamerconcerten tot festivals, niks is te groot of klein om dat echte “Volbeat live gevoel” over te brengen. Na meer dan 100 optredens behoord 16 Dollars tot de top van de Volbeat tributebands in de Benelux ze zijn in staat de echte oude Volbeat sound te evenaren zoals dat geen ander kan met als moto Are you Ready to Rumble……
Overtuig je zelf van de sound, de energie en het Rock n Roll gevoel deze band letterlijk het publiek in lanceert. Voor elke Rocker, Metal liefhebber, Punker, Rock a billy fan is dit een must see.

See More
MAR10
Sat 8:00 PM UTC+01Bolderlive WaspikWaspik, Netherlands
40 people interested
Posts

Vanavond is het zover: WC EXPERIENCE in Den Bolder! Nog geen kaarten?? Koop dan nog snel je kaarten online voor €12,-. De VVK sluit om 18:00u. Daarna alleen nog aan de deur verkrijgbaar voor €14,-

Tot vanavond!!

Zaterdag 28 oktober is het zover! Mis het niet en koop snel je kaarten op www.denbolder.nl of koop ze aan de deur bij Den Bolder!!

Tot zaterdag!!!

De WC Experience komt weer terug naar Den Bolder. DIT MAG JE NIET MISSEN!!!

WCE in Waspik staat garant voor Feest!!

Dus aarzel niet en koop snel je kaarten!!!

...

Klik op de link hieronder of kom naar Den Bolder.

VVK €12,-
Deur €14,-

Zaal open 20:30u.
Aanvang 22:00u.

See More
OCT28
Sat 8:30 PM UTC+02Bolderlive WaspikWaspik, Netherlands
67 people interested
Bolderlive Waspik updated their cover photo.
Image may contain: one or more people and text

Zaterdag 1 april is het zover! Een ode aan 'The King'! Wie kan dat beter dan Elvix en zijn teddybears! Jos Ansems met Big Band!! Dit mag je niet missen! Koop snel je kaarten op www.denbolder.nl

Klik hier http://www.youtube.com/watch?v=fxLYAAXYpMo voor fragmenten van het volledige album. Klik hier http://josansems.nl/elvix-the-teddybears voor meer in...
youtu.be

Vandaag in de Maasroute, mooi stuk over de BolderLive Elvis Night!! 1 April 2017 erbij zijn is meemaken!

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing and text
Bolderlive Waspik updated their cover photo.
Image may contain: 1 person, playing a musical instrument, on stage, guitar and text
Bolderlive Waspik updated their cover photo.
Image may contain: one or more people

Be there!!

APR1
Sat 8:15 PM UTC+02Sociaal Cultureel Centrum Den BolderWaspik, Netherlands
15 people interested

Elvis Aaron Presley, of wel Elvis Presley, wie kent hem nou niet. Hij wordt vaak The King of Rock and Roll genoemd en geldt als een van de meest gevierde en invloedrijkste muzikanten van de twintigste eeuw. Hij was commercieel succesvol in vele genres, waaronder pop, blues en gospel en hij zette de wereld op zijn kop met zijn losse heupen en vernieuwende rock & roll. 'Heartbreak Hotel', 'Hound Dog', 'Don't Be Cruel', 'Love Me Tender' en ga zo maar door; Elvis scoorde hit na h...it.

Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat Elvis Presley overleed en daarom is het dan ook de hoogste tijd voor een groot Elvis spektakel met alle hits en de favorieten. Gezongen en gespeeld door Elvis Presley-tribute band: “Elvix and the Teddybears”.

Van 1999 tot 2006 was zanger Jos Ansems frontman van één van Nederlands meest succesvolle Elvis Presley-tribute bands: Elvix & the Hounddogs. Zeven jaar lang tourde deze 12-mans formatie langs Europese cafés, zaaltjes, kleine en grote podia en zelfs stadions! Daarnaast bracht de band een mini-CD, twee volledige albums en een DVD uit. Na verloop van tijd ontstond er echter scheuring in de band over uiteenlopende ambities en werd er in 2006 een punt gezet achter Elvix & the Hounddogs.
Jos besloot om alleen verder te gaan. Dit doet hij inmiddels zeven jaar en heeft een album en een single onder eigen naam uitgebracht.
Vanwege de aanhoudende vraag om een reünie, kwam Elvix & the Hounddogs in het najaar van 2011 -precies vijf jaar na het spetterende afscheid- nog één keer bij elkaar voor een allerlaatste dans. Hoewel Jos succesvol is als solozanger, werd hem door het reünieconcert duidelijk dat hij het ‘echte’ muziek maken, de energie op het podium en de interactie met een band miste.
Daarom besloot hij met twee medeoprichters van Elvix & the Hounddogs een nieuwe band te beginnen: Elvix & the Teddybears. Hierin is een aantal showelementen zoals men gewend is van Elvix & the Hounddogs behouden en een aantal nieuwe toegevoegd. Het middelpunt van een Elvix-optreden blijft uiteraard het ijzersterke repertoire van The King, dat bestaat uit zowel de stevige rockers uit de jaren 50 en 60 als de bombastische ballads uit de jaren 70.

Het belooft weer een knaller van een avond te worden. Voorverkoop is reeds gestart dus koop je kaarten snel en hopelijk zien we elkaar dan!

Voor informatie en tickets: www.facebook.com/bolderlive of www.denbolder.nl.
VVK: € 10,- / Deur: € 12,-

See More
APR1
Sat 8:15 PM UTC+02Sociaal Cultureel Centrum Den BolderWaspik, Netherlands
15 people interested

Soundcheck Bleach is in volle gang. 🎸🎸Kaarten nog verkrijgbaar aan de deur. Tot vanavond!!

Image may contain: one or more people, people sitting, people on stage and indoor

Zaterdag gaan we weer los!! Zaal gaat om 20.00u open en vanaf 20.30 zal Bleach (Nirvana) starten met hun set, gevolgd door Pearl Jamming (Pearl Jam). Een goedgevulde avond vol gitaren die je terugbrengt naar de 90's! Ben jij erbij??

Live studio recording of Black. Performed by European Pearl Jam tribute Pearl Jamming. www.pearljamming.nl www.triggerbookings.nl Video: Dirk de Graaff Audio...
youtube.com