Posts
Hat éves a Dobbantó programKomplex vállalkozónői programunk indításának hatodik évfordulóját ünnepeltük meg május 23-án, a Gerbeaud Házban tartott szakmai nappal. Tovább a cikkre
dobbantoprogram.hu
A Ford Petrányi egyike azon kevés márkakereskedéseknek Magyarországon, amely a FordStore jogot érvényesítheti és így természetesen az elsők között, szinte exkluzívan forgalmazza a kiemelt prémium modelleket.
fordstorepetranyi.hu
Photos
Posts
Az Invigor Informatika Kft. 2009-ben alakult, lendületes vállalkozás. Szakembereink a Sun Microsystems/Oracle, a HP, a Hitachi Data Systems, illetve a Violin Memory termékeiben és szolgáltatásaiban rendelkeznek kiemelkedő tapasztalatokkal. Kollégáink számos minősítéssel bírnak a gyártók teljes termé…
invigor.hu
Felhő alapú vállalatirányítási rendszerünk - kis és nagyvállalatoknak egyaránt - olyan online lehetőséget biztosít, melyek révén könnyen fenntartható és folyamatosan növelhető vállalatának hatékonysága.
eniac.hu
A Kékszalag Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye, ahol évről évre közel 600 hajó, mintegy 3.000 sportoló teljesíti az embert próbáló távot.
kekszalag.hu
Üdvözöljük a Ford Petrányi weboldalán. Szolgáltatásaink között szerepel az új és használt Ford személyautók és haszongépjárművek forgalmazása, szervizelése, hivatalos Ford alkatrészek igénylése.
fordpetranyi.hu
A Niketrans Kft. egy 100%-ban magyar, CAT targoncákkal, CAT emelőberendezésekkel foglalkozó cég. A CAT targonca a világ prémium kategóriájába tartozik, melyet a Niketrans Kft. forgalmaz Magyarországon.
niketrans.hu

Ajánljuk tehát akkora szeretettel nedűinket, amekkora szeretettel, kitartással, odafigyeléssel készítettük Önöknek, és bízunk benne, hogy megízlelésük után Önök is tapasztalni fogják a Csopaki borok egyedülálló ízvilágát!

http://www.petranyipince.hu/hu/kezdooldal

Sokan kérdezték tőlünk, hogyan ellenőrizhető egy weboldal? Követi a webes szabványokat? Keresőoptimalizált? Gyors?

Egy kis segítség:
http://nibbler.silktide.com/

...

A nibbler egy ingyenes SEO elemző szoftver online változata, csak beírod webhelyed címét és azonnal készít egy elemzést weboldaladról, valamint a legfontosabb problémákra is felhívja figyelmedet.

See More
Free tool for testing how good your website is, and what you can do to improve it. Check accessibility, SEO, social media, compliance and more.
nibbler.silktide.com
BR2 Stúdió added 5 new photos to the album: Sajkodi pillanatok.

A sajkodi-öböl a Balaton talán egyik legvarázslatosabb pontja. A helyszín sejtelmes hangulatát hosszú záridős fotókkal próbáltuk elérni.

BR2 Stúdió added 8 new photos to the album: Molnár-C. Pál Múzeum.

Fotók a Molnár-C. Pál Múzeum weboldalához.

BR2 Stúdió added 7 new photos to the album: Kereked Optimist aranycsapat.

Fotók a Kereked Optimist aranycsapat kiadványához.

BR2 Stúdió added 8 new photos to the album: Rudnay Gyula kiállítás.

Rudnay Gyula festőművész kiállításán készített fotóink, melyek egy bemutató DVD-hez készültek. Célunk a kiállítás bensőséges hangulatának visszaadása volt.

BR2 Stúdió added 7 new photos to the album: Szellemváros.

A fotók egy volt orosz laktanyán készültek Szentkirályszabadja mellett. Gyakorló feladatnak szántuk, melynek célja az volt, hogy érzékeltessük a hely elhagyatottságát.

BR2 Stúdió added 4 new photos to the album: Elhagyatott ház.

A Vadnai testvérek videójának egyik helyszíne ez az elhagyatott ház, mely a forgatás alatt annyira megtetszett nekünk, hogy készítettünk is pár fotót.

Tekintsd meg eddigi munkáinkat!
http://www.br2.hu/eddigi-munkaink/

Tekintsd meg a BR2 stúdió által készített weboldalakat, kiadványokat, videókat, fotókat.
br2.hu

Köszöntünk a BR2 Stúdió Facebook oldalán!
Látogass meg minket a www.br2.hu oldalon is.

Image may contain: text