Jump to
Press alt + / to open this menu
Reviews Containing: x
Malin Lundgren reviewed Brandwold Photography5 star

Fantastisk fotograf! Noggrann, nytänkande, varm och engagerad. Lätt vår bröllopsfotograf när tiden är inne

Annelie Friman reviewed Brandwold Photography5 star

Strunta i parterapi, egentid tillsammans eller allt annat för den delen med: boka en beloved fotografering med Terese

Vår utgångspunkt var en tanke att få fina bilder och en spännande upplevelse. Det blev förutom det kärlek, förälskelse och magi.
Terese har en känsla för de hon gör, en passion och förmåga som gjorde vår stund overklig. Vi märkte inte ens av kameran utan kändes som ett förtroligt samtal ett par emellan.

Emma Rutegård reviewed Brandwold Photography5 star

Ett stort Tack Terese, vi är så glada för att vi fick ha just dig som vår bröllopsfotograf.
Du visade ett stort engagemang både före, under och efter vårt bröllop.
Vi fick de bilderna som vi önskade och så mycket mer, du gav verkligen det där lilla extra! Vi kommer att glädjas åt bilderna i många år framöver och minnas tillbaka till våran fantastiska dag!
Om jag får anledning att anlita en fotograf igen så kommer jag inte tveka på att höra av mig till dig! Rekommenderar alla som letar efter en fotograf att anlita dig!

Sofia Wallerman Fd Ryman reviewed Brandwold Photography5 star

Tack för de fina korten på min dotter och mig. Det är svårt att fånga de små på bild men du lyckades så bra. Jag är så glad att jag tog beslutet att gå till en fotograf för att fota henne eftersom resultatet blev så bra och fotona kommer alltid finnas med oss.

Tack Terese för en oförglömlig fotosession.
Det var så roligt, inspirerande och naturligt. Vi glömde helt bort att vi blev fotade. Du är fantastisk, proffsig samtidigt är du ödmjuk, försynt, smidig, anpassningsbar o när det behövs styrande och initiativrik när situationen så kräver och det utan att vi som blir fotade märker något. Det här var jättekul och gav upphov till skratt, minnen, glädje och känslor så mycket mer än bara en fotostund. Det är med största glädje vi lämnar våra allra varmaste rekommendationer till alla att låta dig föreviga dem. Kramar från oss Lotta o Kent

Jag och maken fick vara med på en belovedfotografering hos Terese och vi kunde inte vara nöjdare! Maken har lite svårt för att le på beställning och blir ofta lite konstlad men tack vare detta koncept så är varendaste lilla bild fylld av kärlek och ömhet, precis det jag är van att se i verkliga livet men som är så svårt att få till på bild när jag alltid står bakom kameran.

Tack Terese för en fantastisk fotografering! Vi är så nöjda!

Tack Terese för de fantastiskt fina bilderna på vår Bastian!
Vi kunde inte vara nöjdare med allt, du är proffsig och har ett bemötande som gör att man känner sig som hemma. Det var inga konstigheter att stå bakom dig och flamsa och sjunga för att hålla humöret uppe hos sonen. Hos dig får man komma med önskemål och idéer samtidigt som du berättar hur du tänker. Dina produkter är noggrant utvalda och det märks att du älskar det du gör.

Enormt tack Terese för helt magiskt fina bilder på min dotter Joline! Känner mig så lyckligt lottad som fick turen att få så fina foton på henne som senare kommer bli vackra minnen av hennes barndom att se tillbaka på. Joline verkligen strålade av lycka efter er fotosession och man märkte att hon älskade varenda minut hon stod framför kameran. Du hade en riktigt bra idé som resulterade i riktigt bra bilder och man märker verkligen att du är en engagerad och passionerad fotograf som älskar det du gör, vilket även reflekteras i dina bilder.

Stort tack och stor kram från oss!

Bästa fotografen som bjuder på riktigt härliga fotostunder både utomhus & i studio! Fantastiska bilder, exklusiva produkter & trevligt bemötande

Vi kan varmt rekommendera alla par att boka Terese för en "Beloved-session". Det var både roligt och väldigt känslomässigt och bilderna blev fantastiska. Varför inte ge din käresta i Alla-hjärtansdag present eller som bröllopspresent till kompisarna som ska gifta sig?