Photos
Reviews
4.4
279 Reviews
Tell people what you think
Yv Onne
· November 6, 2017
Ieder jaar opnieuw is het carnaval in je hardloopoutfit in De Braskoer! Beregezellig en een top sfeer! Tot volgend jaar!
Andries Bosscha
· February 18, 2018
altijd gezellig altijd wel een praatje elke keer op Terschelling dan ook De Braskoer
Michiel Brons
· February 4, 2017
Ok , ik kom dan niet elke week maar wel al meer dan 25 jaar. Dit is een topper op Terschelling. Vele soorten mensen als klant , altijd leuk en gezellig. Aanrader voor jong en oud.
Hessel Swarte
· July 5, 2016
Als ik op Terschelling ben doe ik altijd graag een biertje (of 2 of 3)in de Bras. Even bijpraten, genieten van de ambiance en het gezellige en kundige personeel.
Mitchell Walgreen
· April 27, 2016
De Braskoer is altijd open en er is altijd wat te beleven. Een begrip op Terschelling. Ikzelf ben met de Braskoer opgegroeid. In de winter weekenden met vrienden feesten/poolen, en in de zomer is het ...een volwaardig discotheek met goede DJ's. Eigenaren Edwin en Rik zijn altijd in voor een praatje. Gewoon een gezellig, goed bedrijf. See More
Maurits Grijpstra
· May 3, 2017
Lekker op het terras gezeten in de zon.......
Ferdinand Klugt
· July 23, 2014
Leukste zaak van Terschelling
Natascha Keller
· May 21, 2014
Mijn ouders, tante en ik gaan elk jaar naar Terschelling en drinken dan graag een borrel bij De Braskoer! Leuk personeel, goede muziek.
Joke de Boer
· December 31, 2016
WAD BIj NACHT ...wederom woo hoo woo hoo
Wiebe van der Bij
· November 6, 2015
Altijd gezellig. Voor een bakje koffie of een borreltje
Thomas Dorreboom
· August 17, 2014
gewoon de place to be
Daniel Seifert
· July 14, 2014
Geilste Usgang ever
Vera Verrijdt
July 15, 2013
Super gezellig! Goeie muziek!
Colinda Meulman
· July 8, 2014
Mooi stelletje werkt daar.... Wil je een gevonden ID wegbrengen, wordt je knetterhard aan je arm getrokken bij de deur, het glas uit de handen getrokken en uitgescholden voor dom wijf.... en dat door ...de bewaking met hun addidaskleding aan. Je schrikt je kapot! Excuses konden er niet vanaf, het interesseerde ze niet eens... En een nieuw drankje kon er ook niet vanaf. Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen die naar dit "gezellige" cafe wil.... Bah bah bah.... Leuke ervaring voor mijn dochter.... Die komen er met hun hele vriendengroep niet meer!
Update: haar arm is blauw! Grote kerels daar bij Braskoer....
See More
Videos
FLASH!!!
30
SLAM!FM ON TOUR! #harlemshake #sitdown #braskoer #Terschelling
28
1
Wat een feestje was het gister met Alvaro, met dit filmpje kun je nog even nagenieten van een mooi avondje, #Alvaro #sitdown #helikopter #fissa
30
Posts

De winnares van de WIN-ACTIE is geworden : Marlieke van Isselmuden-Versteeg

Deel je leukste, bijzonderste of meest gekke Braskoer herinnering in dit bericht.

En win een overnachting inclusief ontbijt en een 4- gangen menu met wijnarrangement voor 2 personen in Hotel Restaurant Caracol of de nieuwe Bar-dancing Braskoer, en een excursie met De Oesterfabriek.

...

De winnaar wordt in maart bekend gemaakt!

Delen graag!

See More
Image may contain: ocean, sky, outdoor, nature and water

De verbouwing in de bras op volle toeren, de volgende foto's geven een impressie weer van de afgelopen weken. We houden jullie op de hoogte!

Posts

Medewerker(s) Bediening/ Bar Gezocht

Wij zijn voor het nieuwe project in de Braskoer, te West-Terschelling op zoek naar medewerkers voor in de bediening vanaf de maand maart. We zijn daar op dit moment bezig met de verbouwing, en gaan een nieuwe uitgaansgelegenheid voor de hele dag realiseren. Het wordt een zaak die ’s ochtends vroeg opent en zijn deuren laat weer sluit.
Gedurende de dag zullen we in een fijne sfeer ontbijt, lunch en diner gaan verzorgen, en zullen iedere d...ag afsluiten met een stukje muziek waarbij ook gedanst kan worden. Tot in de late uurtjes kan dan ook nog gegeten worden, onder het genot van een mooi glas wijn of een lekkere cocktail. Wij zijn hiervoor dus op zoek naar een aantal mensen voor in de bediening of achter de bar. Het wordt een frisse nieuwe zaak op het eiland en zoeken hiervoor enthousiaste, gemotiveerde en spontane mensen die bij willen dragen aan dit geheel. Je komt te werken in een gemotiveerd team horecamensen die met zijn allen iets moois willen neerzetten. Samen nieuwe dingen bedenken en een top product leveren. Lijkt dit ook wat voor jou, neem dan graag contact op met Werner Zuurman of Michel de Kivit. 0562-443694 of mail naar caracolwellness@me.com .

See More

Vandaag 3 januari nog een laatste keer in de Braskoer een spetterend en knallend optreden van:
‼️CONVOI EXCEPTIONAL‼️
Kindermatinee om half vier
Avondvoorstelling om 22.00uur
‼️‼️‼️Gratis Entree‼️‼️‼️

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and outdoor
Bar-dancing Braskoer shared their post.
January 2

‼️CONVOI EXCEPTIONAL‼️
Woensdag 3 Januari
Kindermatinee om half vier
Avondvoorstelling om 22.00uur
‼️‼️‼️Gratis Entree‼️‼️‼️

Image may contain: 1 person, text
Image may contain: 2 people, people smiling, train and outdoor
Image may contain: 3 people
Bar-dancing Braskoer added 3 new photos.

‼️CONVOI EXCEPTIONAL‼️
Woensdag 3 Januari
Kindermatinee om half vier
Avondvoorstelling om 22.00uur
‼️‼️‼️Gratis Entree‼️‼️‼️

💥💥💥💥Misschien wat voor volgend jaar op de Brandaris…💥💥💥💥

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,276 Views
2.2K Views

‼️CONVOI EXCEPTIONAL‼️
Woensdag 3 Januari
Kindermatinee om half vier
Avondvoorstelling om 22.00uur
‼️‼️‼️Gratis Entree‼️‼️‼️

Image may contain: 1 person, text
Image may contain: 2 people, people smiling, train and outdoor
Image may contain: 3 people

‼️‼️ENNNNNNNN‼️‼️
De Popquiz is alweer uitverkocht.

Door annulering zijn er twee team plaatsen vrij gekomen voor de popquiz van vanavond‼️‼️‼️

Het einde jaar programma van de Braskoer gaat meteen na de kerst van start met de Popquiz onder de bezielende leiding van Bernard Bemboom . Aanvang 27 december om 20.00 uur kunnen we onze pop hersentjes pijnigen . Je kan je opgeven aan de bar.
We naderen niet alleen het eind van het jaar 2017, maar tevens het eind van een tijdperk… Op donderdag 28 december zal het Wad Bij Nacht voor de laatste keer in de Braskoer optreden. De Bras gaat ingrijpend verbouwd worden, en aangezie...n het precies de 25e keer wordt dat het Wad op het eiland speelt (Oerol meegeteld) leek dit de heren muzikanten een mooi moment om hun zwanenzang aan te kondigen. De setlist (nu nóg langer! nu nóg opzwepender!) zal bestaan uit de allergrootste Wad-knallers van afgelopen kwart-eeuw. Oftewel: DAAR WIL JE BIJ ZIJN!
Nieuwjaarsnacht gaan de deuren open om 0.30 om het nieuwe jaar in te luiden met knallende feest-, en disco- klanken van ArienF en DJ Stennis en anderen.
Op 3 januari is er een matinee voor de kleintjes uitgevoerd door Convoi Exeptional bekend van Oerol. In de avond zullen zij dit op hun bekende wijze nog even lekker over doen voor de ouderen.
Vanaf 4 januari gaat de Braskoer dicht voor een flinke verbouwing.
De opening word aangekondigd in de pers!

See More

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Morgen Woensdag 20 December om 12uur gaan de “Wad bij Nacht” kaarten in de verkoop…!!!!!!!!!!!!
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Geachte vrienden en gasten, zoals jullie gewend zijn gaan we het jaar weer afsluiten met op 27 december de popquiz by Bernard Bemboom, op 28 december wad bij nacht en als allerlaatste avond gaan we in het nieuwe jaar op 3 januari nog even knallen met een spetterend optreden van convoi exceptional, die ook met oerol al vaker op het eiland geweest zijn.

De kaartverkoop voor de popquiz is al in volle gang, en de kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van de Braskoer of te reserv...eren via 0562 - 442 197. We kunnen maximaal 50 teams van 3 personen plaatsen en het inschrijfgeld bedraagt €10,00, gelieve voor datum van aanvang te betalen aan de bar.

De kaarten voor wad bij nacht zijn vanaf volgende week te verkrijgen aan de bar van de Braskoer, wees er snel bij want ook hier geld, op is op!

Tot snel in de Bras!

See More

🎸🎸De inschrijving voor de POPQUIZ 2017 is gestart!!! 🎸🎸

Schrijf je nu in aan de bar van de Braskoer of via 0562-442197.

Vol=vol!

...

Maximaal 3 personen per team. Inschrijfgeld 10,- per team.

Woensdag 27-12-2017.

Zaal open 20:00, aanvang popquiz 20:30, Braskoer open 10:00 😎

Tot dan!!! 🎸🎸🎸🎸

See More

Geachte Gasten en Vrienden,
uiteraard wensen we jullie het komende weekend nog heel veel plezier toe bij Rik en Edwin in de Braskoer. Deze zondag 12:00 uur, zijn jullie bij ons weer welkom voor een kop koffie, een biertje of andere versnapering. Tot begin januari blijft de Braskoer nog open als zijnde Café.
Open vanaf 11.00 tot de vakantie.
In de vakantie vanaf 10.00 uur.
Deze week volgt een agenda met wat voor muzikale en andere evenementen we de komende tijd nog gaan plannen voordat we gaan verbouwen. Fijne feestdagen alvast en graag tot ziens!