Celulare Ne Shitje Original is on Facebook.
To connect with Celulare Ne Shitje, sign up for Facebook today.
About Celulare Ne Shitje
  • SHESIM TELEFONA CELUAR EDHE ONLINE, NQS JENI TE INTERESUAR PER TELEFON CELULAR ORIGINAL TE CFARE DO LLOJ MODELI TE SERIVE TE FUNDIT NE TREG MUND TE NA SHKRUANI E-MAIL NE AGJENSINE TONE DHE NE DO JU PERGJIGJEMI SA ME SHPEJT KERKESAVE TUAJA.FLM

    SALES MENAGER,TATTOO MAKER,DESIGNER 3D 4D,MUSIC PRODUCER....etc
Favorite Quotes
  • No favorite quotes to show
Contact Information
  • No contact info to show