Photos
Videos
Verjaardagslied
33
De eerste 3 teams van ROG reisden gisteren af naar het verre Dokkum voor wedstrijden tegen de Granaet. ROG 3 boekte succes en won met 14-17. ROG 2 speelde gelijkspel 18-18 en ROG 1 verloor jammerlijk 19-12. Elders in het land wonnen ROG 4 en de A2 glansrijk, maar wisten de B's en de E's de winst helaas niet naar zich toe te trekken. Wisselende uitslagen dus. Laten we allen dan maar nagenieten van het prachtige laatste doelpunt van ROG 3 en positief vooruitkijken naar een succesvolle wedstrijddag volgende week!!!
22
ROG A2 won gister de eerste zaalwedstrijd, tegen De Pein A4, met maar liefst 3-18! Mede dankzij dit mooie doelpunt, gemaakt door Frederiek!
28
8
Posts
ROG is op zoek naar nieuwe sponsoren en dan vooral ook naar een nieuwe hoofdsponsor! Voor komend seizoen hebben we een actie bedacht waarbij we sponsoren zowel een ROG-exposurepakket als een kans op het hoofdsponsorschap bieden.
rog-korfbal.nl

Ze zijn er weer! En oei oei oei wat zijn ze toch lekker die ROG paaseitjes! Puur, wit én melkchocolade: nomnomnom! Bestellen kan nu via dit formulier: https://goo.gl/forms/AGeyADJmUKYI0c4t2

Oei oei oei wat zijn ze toch lekker die ROG paaseitjes! Puur, wit én melkchocolade: nomnomnom! Bestellen kan vanaf nu per mail! Je wordt teruggemaild over het moment van levering van jouw bestelling. Betaling graag in contanten bij levering. Daarnaast zullen we dit jaar ook weer de Groningse wijken...
docs.google.com
Posts

http://www.rog-korfbal.nl/…/2244-rog-3-promoveert-op-een-do…

Vanwege de kampioenswedstrijd van het eerste van Mid Fryslân, werd op verzoek van Mid Fryslân 5 de wedstrijd tegen ROG op een doordeweeks avond (en in Groningen ipv. Grou) gespeeld.

Na een verlate start, de gasten waar de shirts vergeten, werd er op 20:10 begonnen aan de wedstrijd.

Na het kampioenschap van de A2, winst van de A1 en het eerste en een spannend gelijkspel voor het tweede, mocht het derde de ROG-dag afsluiten. De tegenstander was Wêz Handich-DOW, welke nog in de strijd was om degradatie te ontlopen. ROG 3 daarentegen kan nog promoveren naar de reserve tweede klas...
rog-korfbal.nl

En de piraten zijn los! Een feestje in de Beijum hal!

Image may contain: 2 people, people playing sports and basketball court
Image may contain: 1 person, playing a sport, basketball court and shoes
Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met korfbal! Daarom was er de afgelopen drie weken op vrijdagmiddag kleuterkorfbal in de gymzaal van O.B.S. Karrepad! Aanstaande zaterdag 17 februari is de laatste spetterende kleuterkorfbaltraining van 10.00-11.00u in de sporthal van Beijum (Amkemaheerd 293). Alle kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar zijn welkom. Kom jij ook?!
P.s. ook als je de eerdere trainingen gemist hebt ben je van harte welkom!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
430 Views

Aanstaande zaterdag is het weer de mooiste dag van het jaar: ROG-dag! De jeugd staat deze dag centraal: daarom zijn er allerlei leuke activiteiten voor de jeugd!

Het programma is als volgt:
10.00-11.00u: instuif training voor alle kinderen tussen 3 en 6 jr
10.00u: ROG E1 - Spes E2...
11.00u: ROG D1 - Stadskanaal '74 D1
12.05u : ROG A2 - Harkema/Frigro/Invicta A2
13.20u: ROG A1 - Flamingo's A3

In het vervolg van de dag komen ROG 1 (15.50u), ROG 2 (14.35u) en ROG 3 (17.05u) nog in actie. De dag wordt afgesloten met een heus stamppotbuffet!

En of dat allemaal nog niet leuk genoeg is, ROG A2 kan zaterdag kampioen worden! Kom zaterdag dus allemaal naar de sporthal in Beijum!

See More
Image may contain: 1 person, standing, basketball court and indoor
Image may contain: 3 people, basketball court, shoes and child
Image may contain: 1 person, playing a sport

Met nog drie wedstrijden te gaan en het kampioenschap in het vizier komt het einde van het seizoen in zicht voor ROG 2. Om de strijd om de eerste plek in eigen hand te houden moet er driemaal gewonnen worden.
http://www.rog-korfbal.nl/…/2239-rog-2-knokt-zich-naar-de-o…

Met nog drie wedstrijden te gaan en het kampioenschap in het vizier komt het einde van het seizoen in zicht voor ROG 2. Om de strijd om de eerste plek in eigen hand te houden moet er driemaal gewonnen worden.
rog-korfbal.nl

Geef je voor 16 februari op voor het stamppotbuffet op komende ROG-dag!! Het buffet zal op 17 februari vanaf ca. 18.45 klaar staan en kost €7,50 p.p. Opgeven kan door te mailen naar ac@rog-korfbal.nl. Bijzijn is meemaken!

Image may contain: food

Na de verliespot tegen de Flamingo’s van vorige week, trad ROG 3 de avond van zaterdag 10 februari gemotiveerd aan tegen de Wâlden 5 in de sporthal in Oenkerk. De thuisploeg zit in de degradatiezone, dus ook van hen kon verwacht worden dat zij er vol voor zouden gaan deze wedstrijd.
http://www.rog-korfbal.nl/…/2238-rog-3-stijgt-boven-zichzel…

No automatic alt text available.

Morgen komen deze toppers weer in actie tijdens het jaarlijkse g-korfbal toernooi, georganiseerd door ROG! Naast ROG doen er teams van K.V. Oerterp, K.V. Stadskanaal ’74 en K.V. AVO Assen mee aan dit toernooi. Het toernooi is van 10:00-12:00u in Sporthal Lewenborg (Kajuit 323) in Groningen.
Kom allemaal aanmoedigen!!

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing
ROG korfbal added an event.
February 4

Behalve ons eigen team, komen er ook teams van K.V. Oerterp en K.V. AVO Assen. We zijn blij om te melden dat we ‘onze’ vaste scheidsrechters Nynke, Ruud , Gerben en Edwin ook weer enthousiast zijn om de wedstrijden te leiden.

FEB10
Sat 10:00 AM UTC+01Sporthal LewenborgGroningen, Netherlands
6 people went
Zaterdag stond de stadsderby op het programma tegen Parabool 3. Parabool 3 bezit in de reserve tweede klasse een vijfde plek en zijn daarmee zo goed als zeker voor handhaving, maar meer zal er niet in zitten. ROG 2 kan echter nog kampioen worden en staat met één wedstrijd meer gespeeld met één p...
rog-korfbal.nl

Na de zinderende wedstrijddag van gisteren (zie voor uitslagen www.rog-korfbal.nl) werd coach Jan Piepers in het zonnetje gezet door de selectie van ROG omdat hij de mooie leeftijd van 70 jaar heeft bereikt. Een feestje waard dus!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by ROG korfbal
164 Views
164 Views
Zaterdag 27 januari stond voor ROG 3 de return tegen Parabool 5 op het programma. Vorige keer werd met grote cijfers gewonnen, maar de Parabool stond keurig op een derde plekje en moest dus zeker niet onderschat worden.
rog-korfbal.nl

Geef je nu op voor het ROG kamp op 15,16,17 juni in Appelscha! Klik op de volgende link om je op te geven: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeH2yMXPIsYTMeyJS…/viewform

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by ROG korfbal
184 Views
184 Views
Nadat de ROGgers van het derde team met grote cijfers wisten te winnen in de thuiswedstrijd tegen de Granaet, traden zij afgelopen zaterdag aan in de nieuwe sporthal in Dokkum voor de return. Na een teleurstellend verlies in het vierpuntenduel tegen CSL 4 vorige week keken de Groningers uit naar een...
rog-korfbal.nl