Posts

Personeelsuitje was leuk en heftig 😂

Image may contain: 13 people, people smiling, tree, grass, outdoor and nature

Het is nog ver weg, maar zaterdag 10 november mag alvast met dikke stift in je agenda voor de allereerste allnighter van Rebekah in BASIS!

Na meer dan 20 jaar achter de decks te hebben staan, is Rebekah inmiddels meer dan een begrip geworden. Met releases op de grootste labels als CLR (Chris Liebing), Soma Records (Dave Clarke) en MORD (Bas Mooy), heeft ze haar toppositie als artiest in de technoscene keer op keer weten te handhaven.

Wie Rebekah als artiest kent, weet dat haa...r sets intens zijn. De hardere en duistere kant van haar techno is echter niet gebaseerd op een agressieve fundering, maar eerder een energieke en vrolijke plek. Haar producties kunnen minder hard en minder ruig zijn, aangezien Rebekah ook een interesse heeft voor de wat diepre zijden van techno. Als artiest wilt zij de verschillende lagen van techno kunnen ontdekken en graag muziek maken dat haar regelmatig uitdaagt.

Rebekah speelt dit jaar wereldwijd een aantal all night long sets en heeft in Nederland gekozen om dat exclusief bij ons te doen! Deze unieke en onvoorspelbare nacht met Rebekah staat garant voor een gruwelijke set, mis het niet!

De kaartverkoop start dinsdag 24 april om 20:00 uur!

BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de toiletten voor €4 per stuk

Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!

BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!

See More
NOV10
Sat 11:00 PM UTC+01BASISUtrecht, Netherlands
942 people interested
Photos
Videos
BASIS @ By the Creek Festival 2016
63
15
Charlotte de Witte afgelopen zaterdag 🥇🥇
113
62
Dit was I Hate Models gisteren in een uitverkochte BASIS 😍😍
136
47