Posts
BASIS added an event.
13 hrs

Shadows is het project van de heren van AnD.

Met Shadows kunnen de heren de techno-centrische visie van AnD even vergeten. Shadows geeft hun rauwe geluiden en psychedelische gevoel van electronica een uitlaatklep.

Dit wordt een liveshow met MC theApeNinja als gastact, die de heren zal bijstaan met zijn raw, diepe en conceptuele flows. “He’ll be lacerating words like a Shogun Assassin”, aldus Andrew.

...

Verwacht deze avond niet de standaard techno 4x4 kicks, maar noise, drone, industrial, langzaam en gruwelijke sounds. Deze avond zal je beleven als een intens zintuigelijk optreden.

20:00 - 21:00 Andrew Bowen (experimental DJ-set)
21:00 - 22:00 Jorn Luka (experimental DJ-set)
22:00 - 00:00 Shadows (live) & MC theApeNinja

Entree
Als je al een ticket hebt gekocht voor de allnighter van AnD op 4 mei kan je op vertoon van dat kaartje gratis naar dit speciale concert. Je kunt ook los een kaartje voor deze avond kopen voor €10 via: https://eventix.shop/58vcwmsv

BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de toiletten voor €4 per stuk

Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!

See More
MAY3
Thu 8:00 PM UTC+02BASISUtrecht, Netherlands
243 people interested
BASIS
21 hrs

De line-up van By the Creek 2018 is af! Op onze stage vind je Speedy J, Perc (live), Function, FJAAK (live), Phase Fatale, Tripeo, Ghost in the Machine en STØRM b2b Jorn Luka!

We verloten 2*2 kaarten. Tag hieronder de vriend waarmee je wilt winnen! We maken de winnaars vrijdag bekend!

Image may contain: text
Photos
Videos
BASIS @ By the Creek Festival 2016
63
12
Speedy J all night long!
60
13
RINGO LIVE, 24 maart 2018 in BASIS!
214
184
Reviews
4.5
397 Reviews
Tell people what you think
Adi Be
· December 9, 2017
For people who know and love the Berlin Club Szene, don't go here. You will be sad and frustrated that a club like this is known as a top Techno Club in Utrecht.

I stayed the whole night, listened to... Rebekah and Paula Temple and for everyone who is going for the music and not just to get wasted this is not the right place.

Bad sound except for some spots on the dance floor that you have to search for and the best joke of the night was the club staff preventing people from taking a mouth full of water out of the club because and I quote: "otherwise we get bankrupt". Yeah right, make everyone buy your tokens for 10,40 at least, allow way too many people in and complain about ravers who need water ruining your club. Pathetic and embarrassing. I hope Paula Temple will never come back to this club because she is way too good and the soundsystem was way to terrible for her sound.
See More
Alex Slagter
· February 12, 2018
Super nice people that run this club, amazing brand new soundsytem and for me personally just the right capacity. Love it.
Samira M FS
· January 3, 2018
Awesome music and good area, i wish they had their own fire work for new year.
Christian Fokkert
· February 4, 2018
Love this place 😇
Brishna FT
· July 16, 2017
Epic
MO
RD
Nght
Lassane Coulibaly
· July 20, 2017
Home sweet Home!
Didier Bodart
· February 5, 2017
Love it 🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈👵🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊
Sarah Gugler
· April 19, 2017
Basis is love, basis is life
Amanda Makasi
· May 27, 2017
Detroit Swindle was LITT!! �
Graciella Vanity Leysner
· February 6, 2017
where techno becomes familyyyyyy 🖤
Isa Helena
· February 6, 2017
I love it 😍
Lee Butoh
· December 10, 2017
Geen wonder dat al die kindjes uitgedroogd op de banken zitten, met trieste oogjes naar andermans ijsjes en drankjes kijkend. Je mag je handen wassen maar geen slokje water nemen uit de kraan. Even se...rieus de wc dame deed haar werk (erg goed) en haar baas heeft vast verzonnen dat zij de watergestapo moest spelen...dan zit het in de Basis niet goed hoor! Misschien springen er wel mensen in de gracht met uitdrogingsverschijnselen. De drooglegging van de Basis! O en nog een tip zet deo bij de wc's neer, worden jullie klanten vast ook heel blij van. Mocht dat te duur voor jullie zijn, omdat een slokje water uit de kraan ook al een punt was. Laat maar weten dan koop ik er volgende keer wel 2 voor jullie en doneer ik die bij de toiletten. Gratis en voor niets ...! Vraag desnoods een muntje voor de hele avond een wc abbo en laat de mensen een slokje water uit de kraan drinken zodat er geen wildvreemden de hele tijd aan mij vragen of ze een slokje drinken of een hap van mijn raket mogen! See More
Bran Don
· December 9, 2017
Ik heb zeker leuke avonden in de Basis meegemaakt, maar gisteren maakte ik echt wat belachelijks mee. Ik dronk wat water uit de kraan in de wc, en toen kwam er een medewerkster vertellen dat dat niet ...mocht. Na enige discussie besloot ik maar naar boven te gaan. Het verbieden van het drinken van water op een toilet is echt volstrekte onzin en voor zover ik weet onwettelijk.

Erg jammer.
See More
Daan Hendriks
· September 17, 2017
Prima club in Utrecht! Hebben een steady line-up. Het nadeel is alleen de sluitingstijd. Als je niet vanuit Utrecht komen, moet je maar hopen dat er een redelijke verbinding is. De Basis wil nog wel e...ens eerder dicht gaan als hij niet gevuld is. Dat is wel een nadeel als je gewoon voor de hele nacht betaald hebt. Een uurtje langer open en garanderen dat je open blijft is dan ook een must om voor de 5 sterren te gaan. See More
Bernadette Speekenbrink
· February 12, 2018
Wij hebben een heerlijke en onverwachte super avond gehad. Wij waren voor het eerst in de Basis en kwamen speciaal voor Charlotte de Witte. Alle andere dj’s deden niet onder en legde de lat erg hoog. ...Publiek is een smeltkroes van studentikoos tot wat ouder publiek. Het geluid is weergaloos... ik zeg wij komen zeker een keer terug! See More
Paul van Rooijen
· October 15, 2017
Dit is toch wel de allerleukste club in Utrecht.
De Basis voor een gegarandeerd mooie avond/nacht.
En dat begint al bij de deur....
Hier word je door Brian vriendelijk ontvangen en hij geeft je meteen al een veilig gevoel.
En net als de beveiliger is het overige personeel inclusief de strenge stagemanager Saskia, net zo vriendelijk.
Niks geen poeha, daar houd ik van.
Hopelijk komen we hier nog vaak een dansje doen.
See More
Thijmen van Pruissen
· February 3, 2018
Ze hebben totaal geen gevoel voor klantvriendelijkheid!
Voor het eerst in deze zaak. Viel erg tegen!!
Even naar buiten en 'hoppen' naar andere zaken kon alleen als ik bij terugkomst weer 10 euro zou b...etalen... serieus, in elke fatsoenlijke club krijg je een stempeltje en kun je 'hoppen' wat je wilt! Niks leukers dan afwisselen tussen verschillende muziekstijlen!
Daarnaast werd bij een vriend van me die misselijk was, aan de bar geweigerd een glaasje kraanwater te verstrekken, en werd hem ook geweigerd water uit de kraan te drinken op het toilet!

EERSTE EN LAATSTE KEER HIER!
See More
Tim de Haan
· February 10, 2018
Een stickertje krijgen op je flitser van je telefoon... Maar wel de hele avond een stroboscoop in je flikker... XD

Oh ja, en een uur buiten in de rij gestaan met 2 graden boven nul... Maar Speedy J w...as top hoor! See More
Lotte Elzinga
· August 12, 2017
Joh dat jullie een rustige avond draaien betekent niet dat je de klanten die je hebt dan maar als vuil eruit kan trappen als de portemonnee niet naar wens gevuld wordt.
Valerie Milissen
· February 1, 2018
Super avondje feesten op 3 jarig bestaan!! Nice music & Nice party people !
Posts

Met meer dan 25 jaar ervaring achter de kiezen hebben Paul Boex & Dave Miller als Abstract Division hun sporen verdiend in de technoscene. Met shows op de grootste podia ter wereld, zijn de twee veteranen niet meer weg te denken.

Dynamic Reflection is het label van Paul Boex en heeft inmiddels meerdere releases van Abstract Division uitgebracht. Deze releases kregen veelvuldig support van de grootste technoartiesten.

Met de nodige vaardigheden en visie zijn de heren van Abst...ract Division in staat om gruwelijke ambient tot aan dikke dancefloor bangers te produceren. Hun laatste release “Out of Alignment” gedropt via’s Len Faki’s label Figure, is uitgekozen als een van de favorieten van Richie Hawtin. Deze energieke track definieert het duo ook tijdens hun optredens. Zij weten veel verschillende elementen aan te raken en zijn erg veelzijdig in hun platenkeuze.

Wij zijn dus blij hen te mogen ontvangen voor een allnighter! Verwacht een gruwelijke nacht met een dikke set op ons nieuwe imposante VOID geluidssysteem!

BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!

Voorverkoop
Early bird ticket: €8
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/sqs3ncc3

Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €13

BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de toiletten voor €4 per stuk

Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!

See More
APR6
Fri 11:00 PM UTC+02BASISUtrecht, Netherlands
212 people interested
BASIS updated their cover photo.
Image may contain: text

Een heerlijke allnighter met mister Gary Beck gisteren 💯

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by BASIS
995 Views
995 Views

Gary Beck is onderweg naar BASIS voor zijn allnighter!

Image may contain: 1 person, standing

Charlotte de Witte afgelopen zaterdag 🥇🥇

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by BASIS
3,138 Views
3.1K Views

Een uitverkocht weekend achter de rug, dit waren Jasper Wolff & Maarten Mittendorff gisteren ☄️

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by BASIS
2,126 Views
2.1K Views

Speedy J’s allnighter gisteren zullen we niet snel vergeten 😍

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by BASIS
1,349 Views
1.3K Views

Vannacht heeft de baas van Electric Deluxe onze massive VOID-upgrade met een uitverkochte BASIS knallend ontmaagd!

Vanavond: Basis/ Charlotte de Witte/ Jasper Wolff & Maarten Mittendorff. De vvk = uitverkocht! Er zijn nog een beperkt aantal kaarten aan de deur. Tot vanavond

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by BASIS
2,034 Views
2K Views
BASIS was live.

Speedy J all night long!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by BASIS
1,327 Views
1.3K Views

Vanavond: Speedy J all night long!!

Image may contain: 1 person, smiling