Posts
Paștele este o sărbătoare creștină și motiv de bucurie pentru copiii cuminți, când Iepurașul le aduce cadouri din ciocolată, ouă și multe alte cadouri. Sărbătoarea Paștelui în România este un dublu moment mult așteptat de toată lumea: sărbătoarea străveche revine, an de an, și...
mconline.ro
O compunere despre timp liber cu titlul "În vizită la Disney Land". Textul este despre o fetiță care primește drept cadou de ziua ei o vizita la Disney Land.
mconline.ro
Photos
Posts
O compunere de primăvară, un dialog între două păsări călătoare, o barză și o egretă, care se întorc acasă din lunga călătorie din țările calde.
mconline.ro
O compunere despre o zi de naștere la Therme. Textul prezintă o petrecere într-un complex cu ape termale din București, pentru a sărbători o zi de naștere. Compunerea poate fi folosită și ca temă pentru o vizită oarecare în timpul liber.
mconline.ro
O compunere despre oaspeții primăverii, care se întorc din țările calde la locurile de baștină, pentru a cuibări și a face pui.
mconline.ro
O compunere care răspunde unui titlu de genul "Umbra cuvintelor" sau "De ce avem nevoie de umbra cuvintelor".
mconline.ro
O compunere despre un început însorit de primăvară primăvară, în care este descrisă o zi însorită de primăvară.
mconline.ro
O compunere cu pronume personal, pronume de politețe, pronume demonstrativ, pronume posesiv. Textul este un dialog și se desfășoară la biblioteca unei școli, între un elev și o bibliotecară.
mconline.ro
De pe crestele împădurite ale muntelui, un râu vijelios se rostogolește printre stâncile sterpe și platourile înflorite. Apa lui cristalină dezmiardă locuri neatinse de picior de om. Netulburat de secole, a săpat cu răbdare un drum atât de șerpuit, încât pare desenat cu mâna de un pi...
mconline.ro
O compunere despre o excursie și o întâmplare din acea excursie. O clipă de neatenție ar fi putut transforma excursia într-un coșmar, dar într-un final lucrurile se rezolva și întâmplarea devine o amintire amuzantă.
mconline.ro
O compunere despre fapta bună a unu copil și ce reprezinta el: un cadou pentru mama.
mconline.ro
O compunere despre o fată care dorește să-i ofere mamei un cadou surpriză de ziua ei. Pentru ca totul să fie inedit, fata se decide să urce surpriza pentru mama și pe Youtube. Dacă ești în căutarea unei idei de cadou pentru mama, citește compunerea de mai jos și uimește-ți mama!
mconline.ro
O compunere despre ziua mamei, cu dialog între ghiocei și o fetiță, care îi cumpără mamei ghiocei.
mconline.ro
O compunere pentru 8 martie, în care este prezentată o surpriză pentru o învățătoare, cu ocazia Zilei Femeii.
mconline.ro
O scrisorică simplă, pentru un copil de clasa a 2-a. Ce poate să-i scrie mamei de 8 martie un copil, care abia a învățat sa scrie? Vezi în compunere următoare.
mconline.ro
Descrierea fizică a unei mame moderne, potrivită cu timpurile în care trăim, realizată de o fată, care o admiră pe MAMA ei și o consideră un model de urmat. Câți dintre voi aveți o astfel de mamă sau dacă nu aveți, nu-i așa că v-ați dori una așa?
mconline.ro