Photos
Reviews
4.1
33 Reviews
Tell people what you think
Sietse Staal
· September 10, 2017
Was helemaal top
Jac van Aert
· May 2, 2017
Prachtig om te zien dat jullie "het goede doel" zo'n warm hart toedragen. Jullie hart zit duidelijk op de goede plaats, net als bij de vrijwilligers van de Wensstichting Oppepper4all trouwens......
Al...le succes gewenst om er ook in 2017 weer een fantastisch evenement van te maken. See More
Willem Ype V. Walraven
· September 10, 2016
Adverteer je vanaf 12 zijn er om half 1 geen munten te krijgen en hoor je terplaatse nee is vanaf 1 en dan is er half 2 nog geen eten waardeloze organisatie ik kom nooit meer terug
Jan Posdijk
· July 24, 2016
Alle culinaire hoogstandjes van de Ronde Venen op 1 plein!
Koen Vernooij
· September 4, 2016
Beste evenement van Mijdrecht!
Ad de Vries
· June 25, 2014
Altijd gezellig en lekkere versnaperingen!!!!!!
Videos
Culinaire Venen 2012 in 2 minuten.
7
Werner Boersma filmde een mooie impressie van de modeshow tijdens de Culinaire Venen 2012, tot stand gekomen met medewerking van Bonne Nuit, Hans Winter Brillen, Wouda Fashion, Swaab Juweliers, Backstage Hairfashion en Karamba Kids Store. Dank Werner!
5
2
DJ Boes in the house !
15
Posts

Wellicht hebben jullie iets gezien?

Image may contain: one or more people and people standing
Vivienne Prins is at Culinaire Venen.

Lieve mensen, zaterdag tijdens culinaire venen is mijn zoon zijn jas kwijt geraakt. Het gaat om een donkergroen jack maat 116 van het merk tumble and dry. Waars...chijnlijk in de middag tussen 16 en 18uur verloren op het raadhuisplein. Wie o wie kan mij helpen? Mocht je hem hebben breng hem dan alsjeblieft naar onze winkel Prinselijk Proeven in de dorpsstraat... delen is lief! #culinairevenen #mijdrecht #shoppingm

See More

Ben je iets verloren tijdens de Culinaire Venen? We hebben o.a. een aantal sleutels gevonden. Voor vragen bel naar Event Station 0297-287256. De spullen zijn hier tevens op te halen.

No automatic alt text available.
Posts

Culinaire Venen 2017 was weer een waar spektakel met voortreffelijk eten van Het Rechthuis, Rendez Vous, Restaurant 't Amsterdammertje, Puur, Il Gusto Mijdrecht en Villa Lokeend & Restaurant Esca

Heerlijke wijnen van Prinselijk Proeven en top entertainment met als slotact Dre Hazes die het mijdrechtse Raadhuisplein kompleet op zijn kop heeft gezet.

Dit alles voor met als goed doel Dagbesteding en Logeeropvang de Nostalgie die vast een heel mooie bedrag in ontvangst mogen gaan nemen. In ieder geval kan men de € 1750 die Mark Van Zijl van Ingericht Succesheeft geboden op de Platimex Reclame & Beletteringen cheque met € 1500 gouden reclametegoed voor de volle 100% tegemoet zien.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Culinaire venen 2017
602 Views
Platimex Reclame & Beletteringen

Culinaire Venen 2017 was weer een waar spektakel met voortreffelijk eten van Het Rechthuis, Rendez Vous, Restaurant 't Amsterdammertje, Puur, Il Gusto Mijdrecht... en Villa Lokeend & Restaurant Esca

Heerlijke wijnen van Prinselijk Proeven en top entertainment met als slotact Dre Hazes die het mijdrechtse Raadhuisplein kompleet op zijn kop heeft gezet.

Dit alles voor met als goed doel Dagbesteding en Logeeropvang de Nostalgie die vast een heel mooie bedrag in ontvangst mogen gaan nemen. In ieder geval kan men de € 1750 die Mark Van Zijl van Ingericht Succesheeft geboden op de Platimex Reclame & Beletteringen cheque met € 1500 gouden reclametegoed voor de volle 100% tegemoet zien.

Ook willen wij de andere bieders Strix Lease Service BV, Schadenet Kranenburg Mijdrecht B.V., Architekten en Ingenieursbureau H.W. van der Laan en van Hulst elektra hartelijk danken.

Volgend jaar zullen wij hopelijk weer als een van de sponsors van de partij zijn, en roepen wij hierbij graag alle #ondernemers in #Mijdrecht en omstreken op dit mooie evenement ook te ondersteunen.

See More

We kijken terug op een geweldige 12e editie van de Culinaire Venen. Bedankt dat u met zovelen bent komen proeven! Dank ook aan alle Sponsors en Vrienden van de Culinaire Venen, die een onmisbare steun vormen voor dit evenement. Graag tot volgend jaar!

0297.nl added 182 new photos to the album: Culinaire Venen 2017 — at Culinaire Venen.

Op de Culinaire Venen is de Masterclass Wijn begonnen bij Prinselijk Proeven. Om 13.30 start de demo/workshop BBQ'en met de Ofyr!

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor

We zijn er klaar voor ! Het is en blijft droog en Raadhuisplein ligt er prachtig bij! U bent vandaag welkom van 12 tot 23 uur!

Image may contain: sky, cloud and outdoor

Ook V.I.P. Carcleaning is dit jaar sponsor van de Culinaire Venen. Wij zijn al onze sponsoren enorm dankbaar voor hun bijdragen aan dit mooie evenement!

Image may contain: text

Hij stond al jaren bovenaan ons verlanglijstje, en dus zijn we supertrots dat we ‘onze eigen’ Vinkeveense topartiest André Hazes bereid hebben kunnen vinden om de slot-act te vormen van de 12e Culinaire Venen.

Image may contain: 1 person, closeup

Kom jij zaterdag 9 september lekker lunchen of dineren op het Raadhuisplein? Deze fantastische restaurants maken weer de lekkerste gerechten voor jullie klaar. Natuurlijk zijn er ook genoeg lekkere drankjes te verkrijgen en is er weer volop entertainment. Vanaf 12:00 uur zijn wij geopend. Tot zaterdag!

Franklin Brown was al eerder te gast op de Culinaire Venen en het is leuk om deze ras-entertainer, die o.m. bekend werd dankzij zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival, opnieuw te verwelkomen op het Raadhuisplein, waar hij een swingend optreden zal verzorgen.

Als echte ambassadeur zet Martijn van Dalen van businessmagazine De Venen INTO business zich al jaren in voor de Culinaire Venen.

En nu, Martijn, heeft de organisatie een leuk idee...

Image may contain: 2 people, people smiling, text

Om 20 uur is het podium voor de bekende Mijdrechtse DJ Berry Zarzamora, gespecialiseerd in Ibiza-style parties. Die zonnige klanken doen het beslist ook goed op de Culinaire Venen.

Image may contain: 1 person, night and outdoor

Tussen 17 en 20 uur kunt u op de Culinaire Venen genieten van 3 optredens van jazz- en soulzangeres SaraLee en de Jazz Centrale. SaraLee staat bekend als een ware jazzdiva die alle bekende jazzclassics zingt, maar ook moeiteloos overschakelt naar meer groovy soul- en poprepertoire.

Image may contain: 2 people, people smiling, people on stage, people playing musical instruments and indoor

Het is altijd gezellig tijdens de Culinaire Venen, het eerste grote evenement na de zomervakantie. En hoe kun je nu beter vakantiebelevenissen uitwisselen dan met een drankje en een hapje met vrienden, collega’s en/of relaties?

Gerechtjes en drankje worden afgerekend met muntjes, die te koop zijn bij de kassa’s op het plein en bij het mobiele PIN-team van Antenna. Wel zo makkelijk! Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om vooraf munten te bestellen.

Image may contain: 1 person