Reviews
De Brabantse Wal Trail has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

De routebouwers zijn vandaag op zoek gegaan naar de mooiste plekjes en de leukste trailpaadjes.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and outdoor

Stayokay Bergen Op Zoom ligt in de Brabantse Wal. Een gebied waar natuurschoon, monumenten en evenementen met elkaar verweven zijn. Start- en finishplaats van onze natuurtrail. Met goede overnachtingsmogelijkheden en voorzieningen voor zowel de lopers als hun volgers. Wil jij op 10 november 2018 ook een van de 15-25-50-75 of 100km lopen, schrijf jezelf dan op tijd in: http://www.debrabantsewaltrail.nl

Image may contain: tree, house, plant, sky, outdoor and nature
Posts

Vanaf 1 mei openen we de inschrijving voor de Brabantse Wal Trail. Alle informatie is te vinden op de website http://debrabantsewaltrail.nl/ We zien jullie graag op 10 november tijdens de eerste editie van de Brabantse Wal trail.

Image may contain: tree, plant, sky, outdoor, nature and water

Wil je onder begeleiding trainen naar De Brabantse Wal Trail? Sluit dan aan bij Train to Trail (inclusief startnummer). Er zijn twee informatieavonden. Een in Breda en een in Bergen op Zoom.

MAY22
Tue 7:30 PM UTC+02By Berry'sBreda, Netherlands

Wil je onder begeleiding trainen naar De Brabantse Wal Trail? Sluit dan aan bij Train to Trail (inclusief startnummer). Er zijn twee informatieavonden. Een in Breda en een in Bergen op Zoom.

JUN8
Fri 6:30 PM UTC+02Runnersworld Bergen op ZoomBergen op Zoom, Netherlands

Geen zuivere trail, want verhard en onverharde ondergrond (hybride) wisselen elkaar af. Toch zeer de moeite om aan te sluiten zoals we vorig jaar al merkten toen we met Hans Reuvers op pad gingen. Van harte aanbevolen als verkenningsloop over de Brabantse Wal. Maar ook als je de Brabantse Wal al kent, een pracht begin van het weekend. Maximaal 15 deelnemers om optimaal te kunnen genieten!!!

Aanmelden via https://www.facebook.com/events/186593145471690/

Zet ook alvast in je ag...enda: zo 26 aug - za 15 sep - zo 23 sep - zo 30 sep - zo 14 okt
Aanvang telkens om 9.00 uur.

See More
MAY11
Fri 7:30 PM UTC+02Dorpstraat 22, 4661HP Halsteren
19 people interested
De Brabantse Wal Trail added 26 new photos to the album: Brabantse Wal Runs 2018.

Foto's van alle trainingen en runs over de Brabantse Wal in 2018

Werkgroep De Brabantse Wal Trail die dit evenement organiseert t.b.v. 'By Berry's Foundation' heeft gekozen voor Stayokay als startlocatie. Deze herberg, gelegen aan de Boslustweg 1 in Bergen op Zoom, heeft naar ons idee alles voor een trailevenement. Het ligt op een prachtlocatie in het bos en er zijn voldoende voorzieningen voor eten, drinken, overnachten, omkleden en douchen. Nu dit bekend is gaan we aan de slag voor verdere invulling. Vanaf 1 mei start de inschrijving. De inschrijflimieten worden tijdig bekend gemaakt, maar we adviseren je om er snel bij te zijn.

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing and text
De Brabantse Wal Trail added 9 new photos to the album: Brabantse Wal Runs 2018.
March 26

Foto's van alle trainingen en runs over de Brabantse Wal in 2018

De Brabantse Wal Trail added 7 new photos to the album: Brabantse Wal Runs 2018.
March 18

Foto's van alle trainingen en runs over de Brabantse Wal in 2018

De Brabantse Wal Trail added 4 new photos to the album: Brabantse Wal Runs 2018.
March 17

Foto's van alle trainingen en runs over de Brabantse Wal in 2018

De Brabantse Wal Trail is with Manon Broumels.
March 17

De Tiestenberg in Huijbergen, nemen we natuurlijk op in de route. Menig atleet kan hier zijn krachttraining doen. En met de sneeuw van vanochtend was het weer extra genieten. #debrabantsewaltrail #trailrunning

Image may contain: tree, sky, snow, outdoor and nature

Genieten van de stuifduinen, spookachtige bossen, water, polders en heide. De Brabantse Wal zit vol variatie en verrassingen. Een fantastisch gebied voor een trailrun met afstanden vanaf 15, 25, 50 tot en met de ultra's van maar liefst 75 en 100km.

Start en finish vanaf Stayokay Bergen op Zoom, een gezellige lokatie midden in de bossen en een betaalbare overnachtingsplaats voor de vroege lopers.

NOV10
Sat 5:00 AM UTC+01Stayokay Bergen Op ZoomBergen op Zoom, Netherlands
956 people interested