Photos
Posts
Image may contain: text
Feestcafé Boozers

Buiten regent het op dit moment behoorlijk, bij ons heb je daar gelukkig geen last van! Het voorjaar is in aantocht! Dus aanstaande zaterdag SPRING BREAK PARTY in Boozers!

Wij zijn benieuwd!

Feestcafé Boozers created a poll — feeling excited.

Om 12 uur zagen we de week weer door midden! Nog maar een halve week en het is weer zaterdag! Altijd fijn om naar uit te kijken natuurlijk! Tegelijk betekent he...t ook dat het nog maar 5 weken duurt voordat de eerste activiteiten gaan beginnen!

We hebben het natuurlijk over de pinksterfeesten in Delfzijl!

Kijk jij er al naar uit?

See More
Posts

Het team van onze collega's van Feestcafé Boozers heeft het er maar druk mee! Flashback 90's edition!! De hits die je bij ons in de jaren 90 hoorde, komen nu in Feestcafé Boozers voorbij!!

Image may contain: 1 person, text

Verzamel je alle collectors items van Heineken? Dan mag deze 1.5L Heineken bottle natuurlijk niet ontbreken in jouw collectie! Wij verloten hem tijdens onze Sylvesterparty! Tot dan!

Image may contain: night and text
Feestcafé Boozers

Het kan niet gekker bij ons! Naast de GRATIS entree verloten we ook nog eens een 1.5L Heineken bottle. Een waar collectors item!! Is deze bottle voor jou? Kom d...an met ons het nieuwe jaar inluiden! Check Gratis Sylvesterparty Boozers en 2Night!

Haal je kaarten vanavond bij de bar of in Partycentrum De Bolder. Voor de late beslissers is het ook nog mogelijk om morgen tussen 15:00 en 18:00 uur je kaarten te halen in Partycentrum de Bolder!

See More
Discotheek 2Night updated their cover photo.
Image may contain: text

Het team van Discotheek 2Night, Feestcafé Boozers en Partycentrum de Bolder wenst jullie fijne feestdagen en een vreugdevol en gezond 2018!

Image may contain: text

Nu ook op Eemskrant.nl! Hebben jullie de kaarten al gehaald? Ze zijn gratis af te halen bij @Partycentrum de bolder of aanstaande zaterdag in Feestcafé Boozers!

Eemskrant | Gratis new years party in Boozers en 2night

Delfzijl – Op oudjaarsnacht openen feestcafé Boozers en Discotheek 2Night vanaf 00.30 uur hun deuren voor een groot en gratis muziekfeest. Tijdens de jaarwisseling worden er op verschillende plaatsen in de provincie feesten gehouden, waarvoor men van te voren kaarten moet kopen om binnen te mogen...
eemskrant.nl

Vandaag in de Eemslander:

Image may contain: text

Wat ga jij doen tijdens de jaarwisseling? Dit GRATIS feest wordt mede mogelijk gemaakt door HEINEKEN en COCA COLA! Het enige wat je moet doen om je kaarten te scoren is het volgende:

- Like Feestcafé Boozers en Discotheek 2Night op Facebook
- Deel DEZE post op je tijdlijn en tag 3 vrienden
- Zet jezelf op aanwezig bij Gratis Sylvesterparty Boozers en 2Night

...

Laat zien dat je dit gedaan hebt bij Partycentrum de Bolder en ontvang 2 GRATIS entreekaarten. Eén kaart om weg te geven en één kaart voor jezelf!

Wat bieden we:

- Gratis toegang tot Boozers en 2Night (vrije doorloop)
- Het mooiste feestje in Boozers en de lekkerste beats in 2Night
- Geopend vanaf 0:30 op 1 januari

Don't miss it!

See More
Image may contain: text

Ben jij nog op zoek naar een GRATIS sinterklaascadeau voor een vriend, vriendin, broer, zus, vader, moeder, opa of oma? Houd onze Facebook pagina in de gaten. Vanaf morgen laten we zien wat we in de aanbieding hebben!

Vanavond in Feestcafé Boozers: 'DANCE NIGHT'. Alleen de lekkerste muziek! Actie van vanavond: RADJE DRAAIEN: Hoeveel shots draai jij??

Discotheek 2Night added 7 new photos from October 2015 to the album: Sherman Smith & Brace 31-10-'15 — at Discotheek 2Night.
October 2015
Discotheek 2Night added 25 new photos from February 2015 to the album: Carnaval! 21-02-'15 — at Discotheek 2Night.
February 2015