Photos
Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Videos
Vi går en god tid i møde med masser af udendørskoncerter i sommerlandet. Ved DMF Nords seneste Intimkoncert tog vi forsmag på godterne og rykkede ud i DMF's gårdhave. Med denne lille video fra aftenen med Jakob Mygind, sopransax og Henning Jensen, guitar og banjo siger vi tak for forårets fire koncerter. God sommer med masser af musik til alle og så ses vi igen til flere Intimkoncerter i efteråret.
9
Intimkoncert Kenneth Dahl Knudsen
11
Intimkoncert Jens Falck 7.februar
1
4
Posts

Aftenen med fokus på originalmusikken er i gang. Lokalet er lige præcis stort nok 🙂

Image may contain: 1 person, indoor

Der kommer en dag, - i morgen.....hvor vi snakker om original musik. Du kan stadig nå at melde din ankomst.

FEB13
Tue 7:30 PM UTC+01DMF Aalborg - Dansk Musiker Forbund AalborgAalborg, Denmark
34 people interested
Posts

Så er der kun en uge til vi snakker om Original Musikken. Husk tilmelding!

FEB13
Tue 7:30 PM UTC+01DMF Aalborg - Dansk Musiker Forbund AalborgAalborg, Denmark
34 people interested

KONTORFÆLLESSKAB er noget som flere medlemmer gentagne gange har efterlyst. Derfor prøver vi nu at starte et sådan fællesskab op og finde ud af om der er et behov for det.

Tanken er blot, at en gang om ugen vil døren stå åben på DMF, Borgergade 29, kld., 9000 Aalborg. Vi har til en start valgt torsdage fra kl. 9 – 11. Der vil være mulighed for at lave kaffe og the, men ellers er det totalt brugerdrevet!!

Næste gang er i morgen

...

TORSDAG d. 1.februar KL. 9 – 11

Jonas Lindh har vagten

See More

Lokalt og Originalt
Der er så meget god musik lige om ørerne på os. Der er sangskriver på teenageværelser og bands i øvelokaler der kunne være ude og spille til fødselsdage, firmafester, på små caféer eller til kulturaften på den lokale folkeskole. Det sker bare alt for sjældent, for de kan bare ikke finde hinanden; kunderne og artisterne.
Kris Herman besluttede sig i 2009 for, at han ville leve af sin egen musik. Det har han gjort. Han har haft en flot karriere, spillet fest...ivaler og store spillesteder samt et hav af koncerter for private, virksomheder og skoler, til trods for at hans sange ikke er på tv og sjældent i radioen.
Det kan nemlig godt lade sig gøre at leve helt eller delvist af at spille originalmusik uden at være i medierne eller på et stort pladeselskab. Det kan faktisk være en fordel ikke at være det.
Kris kommer og fortæller om UNCOVER, der er en ny internetplatform for originalmusik, der kommer til at sikre danskerne nem adgang til originale sangskrivere og bands. Platformen er demokratisk. Artisterne får eksponering på baggrund af de succeser de skaber rundt på landets små og store scener, og man kan ikke købe sig til synlighed i kundernes søgninger.
På platformen har alle koncerter en pris…som kunderne kan se…og det er lidt kontroversielt men meget kundevenligt. Hvilke problemer rejser det og kan det blive til musikernes fordel?
Vi skal diskutere hvad vi kan gøre for lokale artister og snakke om hvordan vi får særligt privatpersoner og virksomheder til at booke mere originalmusik.

See More
FEB13
Tue 7:30 PM UTC+01DMF Aalborg - Dansk Musiker Forbund AalborgAalborg, Denmark
34 people interested
MAR17
Sat 8:00 PM UTC+01Arena NordFrederikshavn, Denmark
30 people interested

Send gerne tilmelding, enten på DMF_aalborg@post.tele.dk, sms 21 42 39 59 eller herunder, blot så vi har en idé om hvor mange stole vi skal sætte frem!!

Image may contain: 1 person, sitting and text

Ledig lejlighed i Musikernes Hus, Borgergade 29, 3.sal. Lejligheden er på 57m3 fordelt på køkkenalrum, soveværelse, badeværelse og altan.
Huslejen er kr. 5.039,42
A/c varme 400,00
A/c vand 400,00
Depositum er 3 måneders husleje plus en måned forudbetalt.

...

Alle lejligheder i opgangen er forbeholdt musikere, så kender du nogen der kan have interesse, så sig det endeligt videre.
Kontakt: Hanne Elkjær 21 42 39 59

See More
Image may contain: kitchen and indoor
Image may contain: shoes and indoor
Lydkanten - Vi sætter fokus på den nordjyske musik. Ansøg om en plads på Lydkantens talenthold 2018 og kom videre med din musik.
lydkanten.dk

Så er der en ledig lejlighed i Musikernes Hus, Borgergade 29, 9000 Aalborg. Er du musiker og medlem af DMF kan det måske blive din lejlighed. Ja, hvem ved? Er du interesseret i at høre mere, så kontakt mig på mobil 21 42 39 59.

DEC18
Mon 7:00 PM UTC+01Baghusets Café i Nordkraft
43 people interested

Musikerdag Nord lige nu på Studenterhuset. Vi er her indtil kl.21

Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Og selvfølgelig vil Dansk Musiker Forbund også være til stede den dag i form af repræsentanter fra forbundet, DMF Aalborg og DMF Hjørring. Gå ikke glip af den dag hvor masser af musikere forhåbentligt vil stimle sammen! - Bemærk der skal købes billet!!!

DEC7
Thu 4:00 PM UTC+01StudenterhusetAalborg, Denmark
268 people interested