Posts

9 trucuri din timpul serii pentru a avea un abdomen plat

A avea un abdomen plat nu este o sarcină atât de grea pe cât ți-ai fi închipuit. Pune în practică aceste sfaturi simple seara și vei vedea rapid rezultatele.

A avea un abdomen plat nu este o sarcină atât de grea pe cât ți-ai fi închipuit. Pune în practică aceste sfaturi simple și vei vedea rapid rezultatele.
dozadesanatate.ro
Videos
Nu există prieten mai bun decât o soră și nu există soră mai bună decât a noastră
524
54
Fă și tu asta! Începe să mergi pe jos chiar de azi și lasă-ți corpul să scape de griji.
1.1K
1
Învață câteva trucuri simple pentru a descoperi potențialul creierului tău. Ești pregătit?
1.2K
11
Photos
Posts

Merele cu solzi: 9 beneficii pentru sănătate

Știai că merele cu solzi sunt printre cele mai digestive și sățioase fructe? Iată de ce ar trebui să le consumi mai des.

Merele cu solzi sunt bogate în vitamine, dar și în minerale. În articolul de astăzi, îți prezentăm câteva dintre multiplele beneficii ale acestor fructe.
dozadesanatate.ro

Uneori pentru a zâmbi fără teamă trebuie să treci prin momente greu de uitat și dureroase: aparatul dentar!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
9.3K Views

3 concepte budiste privind universul emoțional

Budismul ne învață cum să facem tăcere în mințile noastre și să ne controlăm emoțiile negative prin practicarea meditației și a dialogului interior.

În acest articol, îți propunem să reflectezi asupra a 3 concepte budiste fundamentale privind descoperirea și valorificarea propriilor emoții.
dozadesanatate.ro

Combate osteoporoza cu 9 trucuri simple

Ca să ne întărim oasele, avem la dispoziție diverse medicamente. Însă dacă preferi variantele naturiste, nu ezita să încerci cele nouă trucuri pentru a avea oase puternice!

Osteoporoza implică slăbirea treptată a oaselor din cauza scăderii nivelului de calciu din organism. Această boală afectează tăria și densitatea oaselor.
dozadesanatate.ro

11 motive pentru a adăuga magneziu în alimentație

Magneziul este un mineral important care oferă multe beneficii organismului. Află mai multe despre el în articolul de astăzi!

Dacă adaugi magneziu în alimentație, contribui la menținerea sănătății musculaturii și a oaselor. Află ce alte beneficii îți oferă acest mineral!
dozadesanatate.ro

8 greșeli pe care le faci cu privire la lenjeria intimă

Îți prezentăm 8 greșeli pe care le poți face în ceea ce privește alegerea lenjeriei intime corespuzătoare. Data viitoare când mergi la cumpărături, ține cont de ele!

Dacă vrei să protejezi sănătatea zonei genitale, trebuie să eviți anumite obiceiuri greșite cu privire la lenjeria intimă. Iată despre ce este vorba!
dozadesanatate.ro

Stimularea circulației la nivelul picioarelor: 7 strategii

Stimularea circulației la nivelul picioarelor și îmbunătățirea întoarcerii venoase sunt factori cheie în prevenirea sau diminuarea varicelor. Cum trebuie să procedăm?

Știai că există câteva strategii simple și utile pentru stimularea circulației la nivelul picioarelor? Descoperă-le în acest articol și pune-le în practică!
dozadesanatate.ro

Iată cum este implantat un picior prostetic.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
11K Views

6 semne ale dependenței de alcool

Consumi des alcool și nu poți renunța la el? Află cum să identifici din timp dependența de alcool pentru a lua măsuri cât mai curând!

Învață cum să identifici la timp principalele semne ale dependenței de alcool. Este important să iei cât mai curând măsuri pentru a-ți proteja sănătatea.
dozadesanatate.ro