Reviews
5.0
12 Reviews
Tell people what you think
Photos
Videos
5 минутен зафат: 5 години подмладување !!!
34
4
Пополнување со хијалуронска кисе�...
26
3
Корекција на длабоко подочници со...
26
2
Posts

Го спремивте ли грбот за покажување? Закажете темелно медицинско чистење и добијте неопходна терапија за дома.
Тел 3120207.

Image may contain: 1 person, outdoor and water
DR SVETLANA shared their post.
Image may contain: 1 person, text and outdoor
DR SVETLANA

МАТУРАНТКИ И МАТУРАНТИ, за сите потреби да изгледате убаво Д-р Светлана Ви помага со 20 % попуст во месец мај! Закажете термин на тел: 02/ 3120207!

Posts