Posts

Volvo slår första spiken i dieselmotorns kista, när nya S60 lanseras blir det endast bensin, med och utan assistans av elmotorer.

Volvos beslut att helt sluta utveckla nya dieselmotorer kommer snart reflekteras i modellutbudet. När nya Volvo S60 lanseras senare i vår kommer dieselmotorerna att lysa med sin frånvaro.
driverzone.se|By Adam Sandström

Tesla Model X bogserar 130 ton tungt flygplan - och slår världsrekord!

Det Australensiska flygbolaget Quantas har använt en Tesla Model X P100D för att sätta ett nytt världsrekord i bogsering.
driverzone.se|By Adam Sandström
Photos
Posts

Om mindre än två veckor införs nya besiktningsregler, och 163 000 bilar riskerar körförbud. Dubbelkolla att du inte har missat ändringen!

Införandet av nya besiktningsregler den 20 maj börjar närma sig, och över 163 000 bilar riskerar körförbud om de inte besiktas innan dess. Detta innebär att ungefär 14 000 bilar behöver besiktas varje dag fram till införandet.
driverzone.se|By Adam Sandström

BMW visar upp förproduktionsexemplar av kommande X7!

Att visa nya bilar innan de lanseras "på riktigt" börjar bli vanligare och vanligare. Den här gången är det BMW som visar upp kamouflerade förproduktionsexemplar av den stora SUVen X7.
driverzone.se|By Adam Sandström

Nu kan du beställa nya Audi A6! Priserna börjar på 532 200 kr.

Audi har öppnar orderböckerna för den senaste generationens A6. Först ut är sedanen med två V6-motorer, en diesel och en bensin. Mot slutet av månaden kommer kombin och under sommaren fler motoralternativ. Leveranserna till Sverige börjar preliminärt i September.
driverzone.se|By Adam Sandström

Nu kan du läsa vår test av Tesla Model S 75D!

Vilken är den enda helelektriska premium-sedanen som finns att köpa i Sverige? Tesla Model S, och vi har tagit den på en 45 mil långt motorvägstest från Stockholm till Göteborg!
driverzone.se

Om du oftast sitter bak i din bil ska du kolla hit - Volvo visar nytt lyxigt interiörkoncept för S90.

Volvo lyxar till baksätet i den redan lyxiga S90 Excellence med S90 Ambience Concept. En kombination av ljud, ljus och doft ska ge en unik sensorisk upplevelse när du blir körd av din privatchaufför.
driverzone.se|By Adam Sandström

Volkswagen presenterar en eldriven supersportbil med ett syfte - att slå rekord upp för Pikes Peak!

Volkswagen visar upp den eldrivna supersportbilen I.D. R Pikes Peak, och som namnet antyder har den ett specifikt syfte, att slå rekordtiden för elbilar i backtävlingen Pikes Peak den 24 Juni.
driverzone.se
Driverzone shared a link.
April 19
Den årliga körsträckan med svenskregistrerade personbilar fortsätter att öka och under 2017 uppgick den till 6,8 miljarder mil. Detta är en ökning med 1,3% från 2016 och en ny rekordnotering.
driverzone.se

BMW uppdaterar M2! Den största nyheten är en starkare motor, men uppdateringen innebär även mindre designförändringar.

BMW lanserar nya M2 Competition som kommer att ersätta nuvarande M2 Coupé. Uppdateringen innebär starkare motor och ny styling.
driverzone.se

Igår lanserade Ford en ny generation Focus. Den nya generationen har fått modern design, mycket teknik och kommer som kombi!

Med innovation som ledord återvänder nu Ford från ritbordet och lanserar nya Ford Focus. Trots stora likheter med förra generationen sägs nya Focus ta modellen in i en ny era, där teknisk utrustning och hjälpsystem står i fokus utan att tumma på körupplevelse och komfort.
driverzone.se

Det fortsätter att gå bra för Volvo just nu!

Volvo XC60 utseddes till "World Car of the Year" på bilmässan i New York igår. 34 modeller var nominerade, men juryn som bestod av 82 journalister från 24 länder kom fram till att XC60 var den som förtjänade priset.
driverzone.se

Har du suktat efter en Audi RS-modell i mellansegmentet men stoppats av att den inte funnits som Sportback? Nu behöver du bara vänta ett år till!

Audi kompletterar sin mellanstora RS-uppställning genom att lansera RS5 Sportback. Vill du ha en Audi RS-modell i mellansegmentet kan du nu välja mellan Kombi (RS4 Avant), Coupe eller Sportback.
driverzone.se

Volkswagen Touaregs första två generationer har sålt i nästan en miljon exemplar, och det firar Volkswagen med en rejäl uppdatering! Touareg har vuxit, fått en ny och modern look på såväl in- som utsidan samt kommer som pluginhybrid.

Volkswagen Touaregs första två generationer har sålt i nästan en miljon exemplar, och det firar Volkswagen med en rejäl uppdatering! Touareg har vuxit, fått en ny och modern look på såväl in- som utsidan samt kommer som pluginhybrid.
driverzone.se

Mängder av nya modeller och koncept lanseras på bilmässan i Genève, här är några av dem!

Den årliga bilmässan i Genéve är i full gång, och som vanligt visas massvis av nya modeller och koncept från alla möjliga olika tillverkare. Mycket är elektiskt, men även andra drivmedel finns med på mässgolvet. Här har vi samlat en del av dem!
driverzone.se

Jaguar har lanserat sin helelektriska SUV I-PACE, den som är ute efter en elektrisk SUV har nu plötsligt dubbelt så många val som tidigare!

I en livesändning direkt från fabriken, ledd av en youtuber, en komiker och en biljournalist, lanserade Jaguar idag sin helelektriska SUV, I-PACE. Med lägre pris, längre räckvidd och bättre prestanda än basversionen av Tesla Model X finns chansen för en storsäljare.
driverzone.se

Audi fortsätter uppdatera sitt modellprogram, här är nya Audi A6!

Audi fortsätter uppgraderingen av sina modeller och nu har turen kommit till A6. De största nyheterna är helt ny design som känns igen från nya A7 och A8 samt mildhybridsteknik i alla drivlinor.
driverzone.se