Posts

BMW sätter driftrekord med nya M5, åtta timmar utan stopp genom att tanka i farten!

https://driverzone.se/article/bmw-m5-driftrekord

BMW har satt världsrekord i drifting genom att köra åtta timmar i sträck med nya BMW M5, utan att stanna. För att inte få bensinstopp sneglade de på stridsflygplan och tankade i farten.
driverzone.se|By Adam Sandström

Om du har vägarna förbi CES i Las Vegas nästa vecka kan du åka självkörande BMW 5-serie!

På senare år har elektronikmässan CES i Las Vegas fått fler och fler utställare som sysslar med självkörning. När årets mässa går av stapeln nästa vecka kommer besökare att kunna åka med självkörande bilar genom staden.
driverzone.se|By Adam Sandström
Photos
Posts

Volvo har nu börjat med första fasen av sitt projekt med självkörande bilar i Göteborg!

Volvos Drive Me projekt - där vanliga familjer ska få tillgång till självkörande Volvos - har nu dragit igång på riktigt i och med att de två första bilarna levererats. Tanken är att de ska hjälpa Volvo att utveckla sina självstyrande system, men även att undersöka hur förarna använd...
driverzone.se|By Adam Sandström

Fortsatt stark nybilsförsäljning, men Volvo XC60 tappar stort.

Nybilförsäljningen i Sverige går fortsatt framåt och november blev ytterligare en rekordmånad.
driverzone.se|By Adam Sandström

Har du väntat på BMW i8 Roadster? Nu är den här!

Vi har länge vetat att en i8 Roadster varit på väg, och nu har BMW officiellt lanserat den och samtidigt gett i8 Coupé en mindre uppdatering.
driverzone.se|By Adam Sandström

Med ett dygn kvar till den officiella lanseringen läcker bilder på nya Mercedes CLS ut!

En dag innan den officiella lanseringen av andra generationens Mercedes CLS läcker produktbilder ut på flera ställen på nätet.
driverzone.se|By Adam Sandström

Nu rullar Volvo XC40 snart på vägarna!

Den första XC40 som ska levereras till kund rullade av bandet igår, onsdag, och i och med det börjar Volvos intåg på marknaden för premium-SUVar.
driverzone.se|By Adam Sandström

Tesla har presenterat nya Roadster, och det är en riktig best. 0-100 km/h på 1,9 sekunder, 10000 newtonmeter och över 100 mils räckvidd. Mer information och bilder på webbsidan!

Tidigt i morse Svensk tid så höll Tesla ett event för att avslöja detaljer kring sin lastbil, men de överraskade med något som vi tycker är mycket mer intressant - nya Tesla Roadster, en superbil som gör 0-100 km/h på 1.9 sekunder.
driverzone.se|By Adam Sandström

Vill du köpa en ny bil och ha en som håller värdet? Köp inte en SUV från BMW! Kolla in hela listan från Blocket i vår artikel.

Blocket är som de flesta vet en av de största marknadsplatserna för begagnade bilar. Nu har de analyserat de populäraste bilarna och kommit fram till vilka som tappar mest i värde på två år.
driverzone.se|By Adam Sandström

Volvo är bäst i säkerhetstest - igen!

Euro NCAP har presenterat säkerhetsbetygen på en rad nya bilmodeller. Alla testade modeller i den här omgången får 5 stjärnor (högsta betyg), men Volvo XC60 presterar bäst.
driverzone.se|By Adam Sandström

Vi har tidigare fått se en kamouflerad BMW X2 vid flertalet tillfällen, men nu lanseras den officiellt!

Efter mycket sneak-peaks i sociala medier på en kamouflerad X2 lanseras den nu till sist på bilmässan i Tokyo. BMW X2 riktar sig mot unga stadsbor med en aktiv och uppkopplad livsstil.
driverzone.se|By Adam Sandström

Mazda visar upp nya koncept på bilmässan i Tokyo!

Idag är första dagen på Tokyo Motor Show 2018, och Mazda passar på att visa upp två stycken ganska olika konceptbilar, en stor coupé och en kompakt hatchback.
driverzone.se|By Adam Sandström

Idag har vi publicerat ett bildgalleri med Mercedes-Benz Sverige A200d AMG-Line. Kolla in bilderna på länken nedan!

Bildgalleri med Mercedes A200d AMG-line
driverzone.se

"Less is more" säger Porsche, men lanserar ytterligare en 911 - Carrera T.

Redan innan idag fanns det så många olika versioner av Porsche 911 att listan med dem tar upp mer än hela skärmen på deras webbplats, men idag lanserades ytterligare en: Porsche 911 Carrera T. Den nya modellen fokuserar på körningen och inspirerats av 911 T från 1968, mottot är "less is more".
driverzone.se|By Adam Sandström

BMW 440i Gran Coupe vill vara valet för dig som prioriterar sportighet men även kräver praktikalitet. Läs testet på vår sida!

BMW Sverige BMW #bmw

Med 440i xDrive Gran Coupé har BMW försökt skapa bilvärldens JAS Gripen, en flexibel bil som kan allt. Receptet innehåller bland annat en kupéinspirerad exteriör med två extra dörrar, en sexcylindrig bensinmotor på 326 hk och mycket assisterande teknik. Läs vidare för att få reda på hur det smakar!
driverzone.se|By Adam Sandström

Audi A7 är en designikon, och idag fick den en välbehövd uppdatering. Vad tycker ni om designen?

Audi visade ikväll upp nya Audi A7 i det sprillans nya Audi Design Center i Ingolstadt, Tyskland. Inte helt oväntat har vi redan sett många av nyheterna i Audi A8, men A7 har mer fokus på design och sportighet.
driverzone.se|By Adam Sandström

Porsche lanserar Boxster och Cayman i GTS-variant. Utöver S-varianterna har den ökad effekt, smått ändrad design och mer utrustning som standard.

Porsche lägger till en variant i sin serie med mittmotormodeller och lanserar 718 Boxster GTS och 718 Cayman GTS. De nya modellerna blir de mest kraftfulla i serien och gör 0-100 km/h på 4,1 sekunder.
driverzone.se|By Adam Sandström