Posts

Sandelig ligger den eneste forskel på dem, som har lidt nederlag, og dem, som har fået succes, i deres forskellige vanemønstre. Gode vaner er nøglen til al succes. Dårlige vaner er den ulåste dør ind til nederlaget. Jeg vil skabe gode vaner og blive slave af dem!

mødelokale med plads til store drømme...

No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person
Videos
Ny trailer til Drømmefangerbogen.
10
Photos
Posts
Drømmefangeren added 2 new photosfeeling thankful at Grønhøj Strand.

Loulou var bange for at sove, fordi hun havde mareridt dagen før... så vi lavede en "ferie drømmefanger" og straks faldt hun i søvn og har sovet fantastisk!

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

What If Money Was No Object?

A remastered version of "What if money was no object". After our original video, which reached almost 2,000,000 views was taken down due to copyright. Many e...
youtube.com
Det er ikke en sund livsstil, men derimod de ufornuftige nydelser, der gør livet værd at leve, mener den østrigske filosof Robert Pfaller
kristeligt-dagblad.dk
Image may contain: sky, mountain, ocean, cloud, outdoor, nature and water
Robb Report

Robb Report’s February iPad edition, featuring 14 elite suites in Europe, eight exceptional new hotels and resort, the Mediterranean’s next great escape, packable fashion, and undersea adventures in a Super Falcon Submersible. Download this issue: http://bit.ly/RobbReportiPad.

afslutnings party på Drømme Fangeren projektet... salget går bedre end nogensinde... og Amerikanske version tager fart!

First day at work:)

Dear Peter,
First day at work! Very good book - love it!
Much love, Gabriel

Image may contain: one or more people

escape the rat race

Steve Jobs: Visionary Entrepreneur, a 60-minute film, is now available as a digital video download at this link: http://www.siliconvalleyhistorical.org/#!ste...
youtube.com

Gys ved bus stop stedet

Image may contain: 2 people
Image may contain: 2 people

Om bogen
Peter havde en drøm om at være fri til at bestemme sin løn, til at arbejde når han havde lyst og til at bestemme hvem han skulle arbejde sammen med. Hans drøm blev en realitet og i dag er han i den absolutte elite inden for sit felt. Drømmene er ikke aftaget – tværtimod. Nu handler det om milliarderne, om at indtage verden og om at gøre mange tusinde mennesker frie som han selv.

Dette er et både morsomt og ærligt portræt af en af tidens succesrige forretningsmænd, so...m enten vil virke forløsende eller stærkt provokerende. Følg med når Peter rundhåndet deler ud af sine tanker om at være fri – både i følelser og i økonomi. I en let og ufiltreret form fortæller Peter, hvordan han har kunnet få mennesker til at udvikles, imens de samledes om en sag. Ud over dette kan man læse, hvordan han gik fra at være utilpasset og ordblind til at realisere sine vildeste drømme – hvorfor fattigdom er en unødig luksus – hvorfor rigdom kræver en høj grad af selvindsigt – hvorfor man aldrig bør anskaffe sig et vækkeur og om hvordan Peter giftede sig med sin kæreste for at få forretningsmæssig succes.

Bogen er skrevet af filosoffen Carsten Graff på baggrund af en række samtaler med Peter og de mennesker, som er omkring ham. Bogen er også krydret med en række af Graffs skæve vinkler på livet, som for eksempel hans ide om at dyrke egoisme som en livsfilosofi.

Bibliotekernes anmelder skriver
Peter Andreas Sørensen skriver her en bog baseret på samtaler med, og i tæt samarbejde med, filosoffen Carsten Graff. Bogen indeholder også samtaler med mennesker tæt på Sørensen og er en velfungerende blanding af samtalebog, filosofiske betragtninger og biografisk portræt. Om en ordblind dreng, der efter en turbulent karriere i erhvervslivet realiserer drømmen om kun at arbejde når man lyster, og selv bestemme sin løn, bla. med succes i network marketing. Et begreb som bogen definerer let forståeligt. Bogen er forløsende humoristisk og nærværende ærlig i sit portræt af Sørensen. Desuden interessant krydret med Graff’s tankevækkende ide om at dyrke egoisme som livsfilosofi.

Sammenligning
Om succes gennem network marketing fx også Beach Money af Jordan Adler, hvor jeg helt klart i kvalitet og indhold foretrækker nærværende bog.

Samlet konklusion
Velskrevet blanding af samtalebog, filosofiske betragtninger og biografisk portræt.

Carsten Güllich-Nørby
Lektør for bibliotekerne.

See More

Ideas can be life-changing. Sometimes all you need is just one more good idea.

Actions may not always bring happiness; but there is no happiness without action.
-Benjamin Disraeli

Ørjan Sæle presented an example of the domino effect at the Leader School last weekend. Refresh your memory by reading Orrin Woodward latest blog here! One thing can make a difference...
teamzinzino.com

Freedom at Home Businesses -Let your Dreams Come True #DreamCatcher

No automatic alt text available.