Posts

Soms is schaatsen kijken bijna net zo spannend als een goede film!

Image may contain: 6 people
Image may contain: night and text
Obbe Verwer is with Ton Peters and 3 others at EastPost.

Het is gezien! Vanmiddag een mooie viewing gehad met de eindredactie van de NTR. “Meer dan waar we op hadden durven hopen... “ Dit wordt een mooie film van Erik Lieshout en Tom Rooduijn; Een pleidooi voor de vrijheid van kunst, met dank aan Gerard Reve. Later meer!

Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Photos
Posts

Eindelijk tijd om tijdens de kerstvakantie de laatste probleempjes op te lossen die waren blijven liggen na onze verhuizing; boven werd het erg warm in de zomer en beneden had je in de winter koude voeten....
Met een nieuwe vloer en airco is Eastpost niet alleen de 'hottest' maar ook 'coolest' place to cut!

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

De Mauritskade is na 3 maanden weer open!
Je kunt weer parkeren voor onze deur...

No automatic alt text available.
Image may contain: screen
Filmdoc

FULL SERVICE CONCEPT FILMDOC VERDER UITGEBREID:
NU OOK INHOUSE GRADING!

Technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om in deze tijd waarin productiebudget...ten onder druk staan een einde te maken aan de hoge tarieven voor postproductie ZONDER daarbij op kwaliteit te bezuinigen.

FILMDOC heeft vanaf heden INHOUSE GRADING in HD kwaliteit! Met deze toevoeging zijn we in staat projecten volledig binnenshuis af te werken.

DaVinci Resolve gradingsoftware in combinatie met een SONY OLED F250, de nieuwe standaard in referentiemonitoren, staan garant voor een hoge kwaliteit in grading voor documentaire en TV producties.

FILMDOC staat bekend om haar inzet van professionele en gepassioneerde mensen als het gaat om postproductie. Wij vinden het belangrijk dat je kan kiezen met wie en hoe je het prettigst werkt. Je kunt voor de grading dan ook kiezen voor elke freelancer waarmee je graag samenwerkt. Maar ook ons hechte samenwerkingsverband met FILMMORE en haar professionals blijft daarom intact.

Het voordeel van deze uitbreiding is dat FILMDOC vanaf nu in staat is om FULL SERVICE IN HUIS te kunnen werken met behoud van creativiteit en kwaliteit. Ook het maken van DCP’s en aanlevering t.b.v. fondsen is met deze werkwijze een stuk makkelijker en goedkoper geworden.

Het resultaat is efficiëntie en tijdswinst en daardoor een financieel voordeel voor de producent.

Bel ons of kom even langs voor een offerte. De tarieven zullen je ondanks onze professionele en creatieve aanpak verbazen!

See More

Sorry, het duurt even maar dan ziet het er weer helemaal top uit... Tot die tijd volg je deze route...

No automatic alt text available.

Work in progress...

Image may contain: outdoor
Filmdoc

Nu ons pand staat te glimmen in het lente-zonnetje, kan een grondige renovatie van de Mauritskade zelf niet uitblijven. Helaas is ons pand daardoor de komende t...ijd slecht per auto bereikbaar en ontbreekt het voor de deur aan parkeergelegenheid. kijk op de volgende website voor alternatieve routes: http://www.amsterdam.nl/…/ve…/mauritskade/groot-onderhoud-3/

See More
EastPost updated their cover photo.
Image may contain: sky, cloud and outdoor

Here we go....

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Filmdoc is with Matthieu Hes and 3 others.
2013

Here we go... Filmdoc is moving to Eastpost.

Postproductiebedrijf FILMDOC start nieuw collectief EASTPOST
Vier onafhankelijke editors en een postproductiebedrijf in één pand

Vanaf 16 maart start Filmdoc, marktleider op het gebied van postproductie van documentaires, een nieuwe samenwerking onder de naam EastPost. EastPost is een creatief collectief dat naast editor Bart van den Broek (NCE) bestaat uit de onafhankelijke editors Elja de Lange (NCE), Obbe Verwer en Matthieu Hes. Zij worden ondersteund door inhouse produce...r Lonneke Morahan en online editor Jouke Dubel. EastPost is daarmee dé plek voor de volledige montage en afwerking van hoogstaande documentaire- en dramaproducties. Regisseurs en producenten kunnen binnen EastPost rekenen op editors met liefde voor het vak en postproductie van het hoogste technische niveau. EastPost vestigt zich vanaf 16 maart op de Mauritskade 98 in Amsterdam.

Bart van den Broek, eigenaar Filmdoc: “Ik heb een sterk geloof in een hechte samenwerking met gelijkgestemden. De energie en bevlogenheid waarmee ieder van ons in zijn werk staat, zorgt voor hele mooie producties. Door deze creatieve kennis te combineren met een strakke organisatie en technisch hoogstaande faciliteiten kunnen producenten en regisseurs ervan op aan dat hun productie van begin tot eind in hele goede handen is.”

Filmdoc (Bart van den Broek) bestaat al meer dan 10 jaar en staat bekend om maatwerk voor grote en prijswinnende producties zoals de montage en postproductie van de televisieserieDe Gouden Eeuw (NTR/VPRO), de documentaires De Baby (Deborah van Dam), The Successor of Kakiemon (Submarine), Karsu (Pieter van Huystee Film), Kill your darling (Zeppers Film & TV) en de speelfilm De Brief voor de Koning (van Pieter Verhoeff, Eyeworks).

Editor Elja de Lange (NCE) monteerde onder meer De Dijk, Hou me vast (IdtV/NTR), De Babyen de speelfilm Ja zuster, nee zuster van Pieter Kramer. Obbe Verwer werkte als editor aan televisieseries als Van Moskou tot Magadan (VPRO) en Langs de grenzen van Turkije (VPRO) enMatthieu Hes aan series als Van Dis in Afrika (VPRO) en Van Bihar tot Bangalore (VPRO).

Het pand aan de Mauritskade, op een steenworp afstand van het Tropenmuseum, dat EastPost betrekt, is volledig gerenoveerd en beschikt over alle faciliteiten voor montage en eindafwerking.

Op de bovenste etage neemt bovendien post-productiebedrijf ‘De Vertellers’ zijn intrek. Eigenaar Jef Hertoghs richt zich vooral op de postproductie van Nederlandse dramaproducties.

Filmdoc
Mauritskade 98
1093 RR Amsterdam
Telefoon en e-mail (ongewijzigd):
020-4200420
info@filmdoc.nl

In verband met de verhuizing is Filmdoc gesloten van 16 maart tot en met 24 maart.

See More
Image may contain: tree and outdoor

EastPost is gevestigd in een monumentaal pand op een steenworp afstand van het Tropenmuseum. Het pand is in 1882 ontworpen door architect J.W. Zoutseling. Het is in gebruik geweest als o.a. pakhuis, bank en buurtcentrum. Begin 2013 heeft EastPost het pand in gebruik genomen na een grondige verbouwing waarbij het volledige interieur en exterieur is vernieuwd. Er zijn 8 montage suites en diverse algemene ruimtes gebouwd waaronder een multifunctionele lunch/ viewingruimte. Er is een kleine maar fijne tuin aan de achterzijde. Vanuit het pand kijk je op het water uit.

No automatic alt text available.
Filmdoc gaat 16 maart 2013 verhuizen naar een karakteristiek pand aan de Mauritskade 98 in Amsterdam. Op een steenworp afstand van het Tropeninstituut gaan wij een bijzondere post-productie samenwerking starten onder de naam ‘EastPost‘.
filmdoc.nl
Image may contain: indoor
Filmdoc is at EastPost.

Filmdoc's nieuwe onderkomen; nog heel even geduld er wordt hard gewerkt... Half maart trekken wij erin!

EastPost updated their cover photo.
No automatic alt text available.