Photos
Reviews
4.7
44 Reviews
Tell people what you think
Vera Jen Skepetari
· April 19, 2017
Ο Παππους μου πολεμησε διπλα στον Ναπολεων Ζερβα για 3 χρονια,εχει γραψει βιβλιο για τα γεγονοτα εκεινης της περιοδου και μιλαει για την σχεση που ειχε με τον Ζερβα,καθως ημερες και βραδιες συζητουσαν... μαζι.Μονο υπερηφανη μπορω να νοιωθω! See More
Ilias Kyritsis
· October 24, 2015
Αντί για κριτική, το παρακάτω απόσπασμα: "Το ΕΑΜ του οποίου κεφαλή και σπονδυλική στήλη είναι το Κομμουνιστικό κόμμα, αποτελεί σήμερον την οργανωμένη ένοπλον μειοψηφία η οποία τρομοκρατεί την μεγάλη α...φοπλισμένη και ανοργάνωτον πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Ο αντάρτικος στρατός του ΕΛΑΣ είναι ταξικός και όχι εθνικός. Σκοπός του ΕΑΜ είναι η μονοπώληση της υλικής δυνάμεως, την οποία να χρησιμοποιήσει προς κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας και επιβολή συγκεκαλυμμένης δικτατορίας υπό το ψευδώνυμο της Λαϊκής Δημοκρατίας.
Η τρομοκρατική δράση του ΕΑΜ εδημιούργησε κατάσταση εμφυλίου πολέμου μεταξύ των Ελλήνων, υπηρετούσα άριστα τους Γερμανούς, οι οποίοι τοιουτοτρόπως κατόρθωσαν να μείνουν απερίσπαστοι. Επομένως, αποβαίνουν εις μάτην αι θυσίαι των Ελλήνων."
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 1944.
See More
Θοδωρής Χριστοφορίδης
· January 27, 2015
Ζέρβα απ'τον τάφο έβγα και δες,
θα αναστηθεί ξανά ο ΕΔΕΣ!
Στέργιος Παπαχρήστου
· May 27, 2015
Για Παντα στις Μνήμες μας. Τιμή και Δόξα!!
Θεόδωρος Βυζάντιος
· March 30, 2016
ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΟΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ
Spiros Angelopulo
· June 13, 2015
Πολύ χρήσιμη για να μαθουν οι νέοι μας!!!
Spiros Klonis
· June 19, 2015
Πολυ ωραια σελιδα για τον Στρατηγο
Konstadinos Eddy Jiannopoulos
· January 2, 2015
Τιμή και Δόξα
Elias Foukis
· March 22, 2014
Μεγάλη στιγμή του Έθνους..
Videos
Ο όρκος των Εθνικών Ομάδων Ελλήνων Ανταρτών ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ του Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα στο μνημείο ηρώων πεσόντων στον Αρχάγγελο Πρεβέζης
152
6
Posts

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ !!!

Image may contain: 1 person, plant, tree, sky, outdoor and nature
Posts
Με λαμπρότητα τιμήθε στην Αθήνα την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 η 104η επέτειος Ανακηρύξεως της Αυτονόμου Πολιτείας της Βορείου Ηπείρου. Εκατοντάδες Βορειοηπειρώτες π...
voriosipiros.gr

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ συμμετείχε στην 104η Επέτειο Ανακηρύξεως της Αυτονόμου Πολιτείας Βορείου Ηπείρου στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών. Στεφάνι κατέθεσε μετά την πανηγυρική Δοξολογία ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληίιου Συνδέσμου.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
943 Views
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
458 Views

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» (11.02) παρουσιάζει για πρώτη φορά: Ναπολέων Ζέρβας-Άρης Βελουχιώτης • Οι πρωταγωνιστές της εθνικής αντίστασης • Εφημερίδα "δημοκρατί...α"www.dimokratianews.gr

► Η συμμετοχή τους στην Εθνική Αντίσταση 1941-1944
► Εμφύλιος εν μέσω Κατοχής
► Πολιτική σκοπιμότητα και Εθνική Αντίσταση
► Ο στρατηγός Ν.Ζέρβας και οι κατακτητές
► Οι πολεμικές επιχειρήσεις του Αρη Βελουχιώτη
► Ο Ζερβας στην πολιτική: Η ιδρυση του Εθνικού Κόμματος
► Το τέλος του Άρη Βελουχιώτη

See More
Η «κυριακάτικη δημοκρατία» (11.02) παρουσιάζει για πρώτη φορά: Ναπολέων Ζέρβας-Άρης Βελουχιώτης • Οι πρωταγωνιστές της εθνικής αντίστασης
dimokratianews.gr
No automatic alt text available.
Βασίλης Ροζής

Ε.Α.Α.Σ, Αθήνα 8 Φεβ.2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ε.Α.Α.Σ. καταδικάζει απερίφρ...αστα τις επιθέσεις των «γνωστών – αγνώστων» που τα ξημερώματα Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2018 επετέθησαν με γκαζάκια στο Παράρτημα της ΕΑΑΣ στη Ξάνθη και την επομένη ημέρα, 4 Φεβ.2018, έγραψαν συνθήματα στην έδρα της ΕΑΑΑ στην Αθήνα αντίστοιχα.
Το μπαράζ των επιθέσεων αυτών στις Ε.Α.Α. δεν έχει προηγούμενο, καταδεικνύει δε την παντελή έλλειψη ασφάλειας που επικρατεί στη χώρα μας και τη στοχοποίησή μας.
Η Ε.Α.Α.Σ. καλεί τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για τη προστασία των Ε.Α.Α. πριν να είναι αργά και πέρα των υλικών ζημιών, θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα.
Τονίζουμε δε προς πάσα κατεύθυνση ότι τίποτα δεν μας πτοεί και θα συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας για τα θέματα που μας απασχολούν και την επιτέλεση του Εθνικού έργου μας.

Εκ του ΔΣ της ΕΑΑΣ

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.4K Views
Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της 2ης Φεβρουα...ρίου 2018
σχετικά με τα Μέτρα Ασφαλείας – κίνηση συμμετεχόντων
Το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου 2018 εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες που πιστεύουν πως ο όρος "Μακεδονία" δεν θα πρέπει να υφίσταται ως προσδιορισμός του κράτους των Σκοπίων και ο στόχος είναι να εκφραστεί ξεκάθαρα η βούληση του Ελληνικού λαού. Όσον αφορά στις προθέσεις μεμονωμένων και ολιγάριθμων ομάδων, που φέρεται να στοχεύουν στη διοργάνωση αντι-συγκεντρώσεων, η συντονιστική επιτροπή δεν έχει καμία απολύτως ανησυχία, καθώς είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Αστυνομία με την οποία και έχει άριστη συνεργασία. Σε αυτήν την κατεύθυνση καλούμε όλους τους Έλληνες που θα προσέρθουν στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά, να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αστυνομικών και των ανθρώπων του συντονιστικού. Θεωρούμε πάνω από δεδομένη την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, όπως και ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σχετικά με την ασφάλεια των συγκεντρωμένων. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να γίνουν γνωστά τα παρακάτω:
Πρόσβαση στο χώρο συγκέντρωσης :
Κατόπιν συνεννόησης με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η πρόσβαση στην Πλατεία Συντάγματος και στον περιβάλλοντα αυτής χώρο για τους προσερχόμενους με μισθωμένα λεωφορεία από την Επαρχία θα γίνεται ως εξής:
1. Για τα λεωφορεία που θα κατευθύνονται στην Αθήνα από την Νότιο Ελλάδα, μετά από τα Διόδια Μάνδρας, αυτά θα συνοδεύονται (κατά ομάδες των 10 ή 15 λεωφορείων) από περιπολικά της Τροχαίας και της Αμέσου Δράσεως και θα οδηγούνται μέσω των λεωφόρων Κηφισού και Ποσειδώνος στη λεωφόρο Συγγρού. Εκεί με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της Τροχαίας, οι επιβαίνοντες σε αυτά θα αποβιβάζονται στο τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού από τον σταθμό του Μετρό “Φιξ” έως τη συμβολή αυτής με τη Λεωφόρο Αμαλίας. Από εκεί, οι διαδηλωτές πεζοί θα κατευθύνονται προς το χώρο συγκέντρωσης, ενώ τα λεωφορεία με τους οδηγούς τους μόνο θα κατευθύνονται με σκοπό την ασφαλή – φυλασσόμενη στάθμευσή τους στο χώρο του “Tae-kwon-do”. Στο σημείο εκείνο, μπορούν να σταθμεύσουν περί τα 80 λεωφορεία, ενώ τα υπόλοιπα θα σταθμεύουν στο δεξιό ανερχόμενο και κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του Μετρό “Φιξ” έως τη συμβολή αυτής με τη Λεωφόρο Αμαλίας.

Σημείωση: Κατόπιν εντολής της Γ.Α.Δ.Α., οι Σταθμοί Μετρό Συντάγματος, Πανεπιστημίου και Ομονοίας θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφαλείας, από τις 10.00 π.μ. και μέχρι του πέρατος του συλλαλητηρίου.

2. Για τα λεωφορεία που θα κατευθύνονται στην Αθήνα από την Βόρειο Ελλάδα, μετά από τα Διόδια Αφιδνών, αυτά θα συνοδεύονται (κατά ομάδες) από περιπολικά της Τροχαίας και της Αμέσου Δράσεως και θα οδηγούνται μέσω της λεωφόρου Κηφισίας πλησίον του ξενοδοχείου Χίλτον, για αποβίβαση των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο. Στο “Μπάντμιντον” (στη λεωφόρο Κατεχάκη – Κοκκινοπούλου), θα οδηγούνται τα λεωφορεία για στάθμευση. Στο σημείο αυτό μπορούν να σταθμεύσουν περί τα 300 λεωφορεία. Τα υπόλοιπα θα σταθμεύσουν φυλασσόμενα στο ανερχόμενο της Κοκκινοπούλου, μετά το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και κατόπιν οδηγιών της Τροχαίας, καθώς και στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Η αναχώρηση από όλα τα σημεία θα γίνει με το ίδιο τρόπο.

Σημείωση: Σε όλους τους δρόμους πέριξ της πλατείας Συντάγματος, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σταδιακά, αναλόγως με την προσέλευση του κόσμου.


-Από τη Συντονιστική Επιτροπή γίνονται επίσης γνωστά τα παρακάτω όσον αφορά τα μέτρα Ασφάλειας του Συλλαλητηρίου:

• Κατόπιν συνάντησης εκπροσώπων του Συντονιστικού με τον κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής η Ελληνική Αστυνομία θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για την περιφρούρηση του Συλλαλητηρίου και την προστασία των συμμετασχόντων σ’αυτό , η οποία και διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία οποιαδήποτε προβλήματος.
• Οι διαδηλωτές οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τις οδηγίες των Αστυνομικών, καθώς και οι οδηγοί οχημάτων με τις υποδείξεις των Τροχονόμων.
• Οι μετέχοντες στο Συλλαλητήριο πρέπει να αποφύγουν να κατευθυνθούν προς την Πλατεία Συντάγματος διερχόμενοι πεζοί από τις οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου, καθότι την 12.00’ ώρα θα υπάρξει ‘αντισυγκέντρωση’ στον χώρο των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου. Σημειωτέον ότι ο χώρος αυτός θα αποκλεισθεί πλήρως από πολύ ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις, οι οποίες θα εξασφαλίσουν την με κανένα τρόπο επαφή των δύο συγκεντρώσεων.

Συγκεκριμένα: Από νωρίς το πρωί, λόγω της αντισυγκέντρωσης στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, οι Λεωφόροι Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και Σταδίου θα αποκλεισθούν από ισχυρές Αστυνομικές έως την οδό Ομήρου, που τις τέμνει όπου θα δημιουργηθεί αδιαπέραστος φραγμός Αστυνομικών Λεωφορείων και πεζών Αστυνομικών Δυνάμεων (ΥΑΤ και ΥΜΕΤ). Ο χώρος των ανωτέρω λεωφόρων από την Ομήρου έως την Οδό Αμερικής θα παραμείνει εντελώς κενός για όλον τον κόσμο με δεύτερο φραγμό λεωφορείων και δυνάμεων της Αστυνομίας, κάθετο στην οδό Αμερικής, σημείο έως το οποίο μπορούν να κατακλύσουν με απόλυτη ασφάλεια οι μετέχοντες στο Πανελλαδικό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Πεζές Αστυνομικές Δυνάμεις θα καθοδηγούν και θα πληροφορούν τους διαδηλωτές σε όλο τον χώρο της συγκέντρωσης και πέριξ αυτού.

Το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής
Χρήστος Κονταρίδης
Αντιστράτηγος Αστυνομίας ε.α.
Αρμόδιος για τη συνεργασία Συντονιστικού – Αστυνομίας

See More

Ευχαριστούμε πολύ τον καλό μας φίλο από τη Θεσπρωτία που μας απέστειλε τις φωτογραφίες με το λάβαρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ - ΕΔΕΣ, στην πρώτη γραμμή του μεγαλειώδους πανεθνικού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε και πάλι τους διοργανωτές που επέτρεψαν σε δύο εκπροσώπους από το κλιμάκιο να περάσουν στον κεντρικό χώρο κάτω από την εξέδρα.
Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ - ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2/2018!!!

Image may contain: 14 people, people smiling, crowd
Image may contain: 7 people, crowd

Τιμή και Δόξα στους ποσόντες ήρωες των Ιμίων αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό. Αθάνατοι!!!

Image may contain: outdoor
Image may contain: 3 people
Τιμήθηκαν οι εκτελεσθέντες στο Νταλαμάνι Πρέβεζας on 30 Ιανουαρίου 2018. • Με σεβασμό στη μνήμη των πεσόντων τελέστηκε προχθές το ετήσιο αρχιερατικό μνημόσυνο για την...
proinoslogos.gr

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ - ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2/2018!!!

Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή πρόοδο στα Ελληνόπουλα μας πάντα με πίστη στο Θεό και με εθνική συνείδηση και να τους μάθουμε οι μεγαλύτεροι την αληθινή ιστορία του Γένους!!!

Image may contain: 3 people
Image may contain: 1 person