Photos
Posts

Zoti kryetar i Partisë Demokratike!

Sapo paske thënë në shqip për publikun, atë që me ndihmën e “dashamirësve” të Shqipërisë, ke shkruar gjermanisht dhe dërguar dje në Berlin, për gjoja sulmin e financuar prej meje në kazanin mediatik të Tiranës, ndaj zotit Gunther Krischbaum!

Kjo është fiks ajo që ti dhe kanakarët e tu anglisht apo gjermanishtfolës, bëni papushim prej kohësh, kudo e kurdoherë gjeni veshë të huajsh për të derdhur baltën tuaj. Shani e shpifni për t’i lënë Shq...

Continue Reading
Edi Rama was live.
18 hrs

ERTV Live😊: Thellimi i procesit të bashkëqeverisjes me qytetarët një domosdoshmeri për Shqipërinë që duam🇦🇱🇪🇺 Platforma shqipëriaqëduam.al një mekanizëm i garantuar që fuqizon qytetarin dhe një pasqyrë besnike e vullnetit të qeverisë për të reaguar në kohë reale në mbështetje të qytetarëve👍

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Edi Rama
40,968 Views
40K Views
Videos
🇦🇱
15K
773
ERTV Live😊: Në “OPINION” me Blendi Fevziun
5.4K
5.9K
MIRËMËNGJES 😃 dhe me këto pamje të impiantit modern të përpunimit të ujrave të zeza në Vlorë, që vihet në punë përpara nisjes së këtij sezoni turistik, ju uroj një ditë të mbarë 🌹
4K
306
Posts