Photos
Posts

Ne vegyél kutyát karácsonyra, vagy legalább is nagyon-nagyon gondold meg!

Image may contain: meme and text

Továbbítom MEOESZ Agility Sportbizottság felhívását!

MEOESZ Agility Sportbizottság

Tisztelt Agility oktatók, Iskolavezetők!

Keressük azokat a fiatal tehetségeket, akik 2018-ban a Junior European Open-en (JEO) képviselhetik hazánkat. A JEO-n Gy...erek (15 év alattiak) és Junior (15-18 évesek) kategóriában zajlik a verseny, ezért kérnénk benneteket, hogy csapatotok ifjú tagjainak figyelmét hívjátok fel a versenyen való részvétel lehetőségére.

Részletek:
Dátum: 2018. Július 15-18. Helyszín: Roosendaal Hollandia – Lovas központ homokos talajjal, rossz idő esetén a futamokat fedett pályán rendezik.
Csapatkapitány: Fedák Krisztina

A versenyen való részvétel és kiutazás önköltséges, a MEOESZ ASB lehetőségei szerint támogatja a csapatot. A támogatás mértékéről 2018 márciusában adunk információt.

**** A JEO válogatottba kerülés feltételei ****
Jövőre, az eddigi gyakorlattól eltérően válogató keretében dől el, hogy ki kerülhet be a csapatba.

A válogatás kritériumai:

1) 2017. augusztus 1. és 2018 május 06 között bármilyen hivatalos versenyen minimum 5 szintes - vagy open futam teljesítése értékelhető végeredménnyel.

2) Januártól minden hónapban lesz egy csapatépítő nap, amelyen a megjelenés kötelező – a várható időpontokat hamarosan publikáljuk.

Értékeltnek azt a futamot vesszük, amely nem kizárással végződik. A Junior Válogatottba maximum 24 páros kerül be, amennyiben ennél többen felelnek meg a kvalifikáció követelményeinek (értékelhető futamok ÉS csapatépítőkön való részvétel) abban az esetben a közöttük felállított rangsorban a kevesebb hibaponttal rendelkező párosok jutnak be a csapatba. A kvalifikációhoz szükséges eredményeket legkésőbb 2018 május 15-ig, egyben kell eljuttatni a meoeszasb@gmail.com –e-mail címre.

--------- FONTOS! --------

2017. December 17-én ismerkedős, agilityzős, bulizós napot tartunk a TordasZoo Animal Rescue Farm-on a leendő junioroknak, ahol minden felmerülő kérdésre választ adunk. Azért , hogy tudjuk milyen létszámmal kalkulálhatunk, a dec. 17-i eseményre kérjük az alábbi űrlapon jelentkezzen minden versenyző: https://goo.gl/forms/AjfKk2yW0ozTDF2j1

Kérünk benneteket, segítsétek fiatal versenyzőitek – illetve a mi munkánkat - azzal, hogy juniorjaitokat elkülditek erre az ismerkedős napra. Segítségeteket köszönjük, a juniorokat pedig várjuk sok szeretettel.

MEOESZ Agility Sportbizottság
www.agility-sportbizottsag.com
meoeszasb@gmail.com

See More

Végre egy cikk ahol nem a "fogadjörökbe" a lényeg. De jó lenne még azt is elérni,hogy a sok igazoltan vizsgás és egészséges kutya valóban az is legyen

A témát nem vitaindítónak szánom, annak ellenére, hogy mind a munka- és sportkutyások, mind a hobbikutyások körében felkavarja az indulatokat a papíros kutya kérdése. Előre leszögezném, a papír nem az oltási könyv, hanem a származást igazoló dokumentum, azaz a törzskönyv, pedigré. A törzskönyv önmag...
julius-k9.com

MEOE online ügyintézés elérhető!

A felirat bekapcsolása szükséges ahhoz, hogy segítséget kapjunk a videó közben! Elérése a következő linken: http://ugyintezes.kennelclub.hu Készítette: Simon...
youtube.com
e-dog.hu shared a Page.
Kutyakozmetika, kutyakiképzés, kutya-macska panzió
MEOESZ Agility Sportbizottság added 6 new photos — with Füzi Júlia.

Lezajlott a 2017. évi Országos Bajnokság, Sari Mikkilä (FIN) és Nagy Veronika (HUN) bírálatában gyönyörű futamokat és izgalmas finálét nézhettünk végig.

** 201...7. Egyéni Országos Bajnokai **
Mini: László Zsombor - Kass
Midi: Ács-Kövesi Ági - Ike
Maxi: Füzi Juli - Jet

** 2017. Csapat Bajnokai **
Mini: Reaching For The Stars
Tóth Vivi - Kelsi
Wéber Kriszta - Ariel
Farkas Kati - Kleo

Midi: BKK Midi
Ács-Kövesi Ági - Ike
Szabo Adrienne - Nando
Tompa Kriszta - Ico

Maxi: CsipkeTacaru
Csávás Viki - Taru
Szuhai Zita - Csipke
Kovács Krisztina - Nico

Köszönjük mindenkinek a sportszerű versenyzést és szurkolást amellyel remek hangulatot teremtettetek.

Köszönjük az OB szponzorok segítségét:
Köszönjük a Bing.Agility - Agility akadályok-nak hogy ismét fantasztikus, vadiúj akadálysoron rendezhettünk versenyt.
Köszönjük a Julius-K9 nek, hogy jóvoltukból minden helyezettnek ajándékkal kedveskedhettünk.
Köszönjük a Husse Magyarország és a Royal Essences felajánlásait a díjazottak számára, illetve a Dogone Hungary által felajánlott bírói ajándékokat és nyereményeket.

Nagyon köszönjük Ádám Józsinak a Dogresult versenyadminisztrációs rendszerrel kapcsolatban nyújtott teljeskörű támogatást.

Gratulálunk minden versenyzőnek aki felkészült, eljött és megmérettette magát az idei Országos Bajnokságon. Gratulálunk a sok-sok szuper futamhoz és a dobogósoknak a fantasztikus teljesítményükhöz.

A végére egy szolgáltai közleményt hagytunk. Talált tárgyaink vannak: egy kulcs, egy fekete bélelt nadrág és egy piros polár pulcsi. Jelentkezzen, ha valakinek hiányoznak ezek a darabok.

Jó pihenést mindenkinek, a következő versenyünk a Hungarian Open, melynek részleteiről hamarosan hírt adunk.

MEOESZ Agility Sportbizottság
www.agility-sportbizottsag.com
meoeszasb@gmail.com

See More

MEOESZ ivartalanítási támogatása, szép lépés!
https://www.kennelclub.hu/Ivartalanitasi_Tamogatasi_Program

MEOE Szövetség Közleménye A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége az állatvédelem érdekében eddig kifejtett tevékenységét tovább bővíti. A MEOESZ az Elnökség 2017. május 30-i határozata értelmében 2017. június 01. napjától kezdődően Ivartalanítási Támogatási Programot valósít meg.
kennelclub.hu
e-dog.hu shared a link.
A picúrok június 25--én születtek, október elejétól elvihetők, 2 oltással, 6 féreghajtással, chippel, törzskönyvvel. Ribizli (Cayenne-Bodzás Amanda) mama, Nagypapa: HJCH. 2xbob, Jhjsg. Dog-Oth7o's Fisco, nagymama: Bátorbérci Oklahoma Koronaőr Alain Delon, másik nagypapa: HJCH, J.BOB. 2xcac Snow Ange...
e-dog.hu
MEOESZ Agility Sportbizottság added 8 new photos.

Véget ért az FCI Agility Világbajnokság, ahol idén ismét fantasztikus teljesítményt nyújtott a csapat.

A 2017-es FCI Agility VB magyar eredményei:

Csapat:

...

Maxi összetett 11. hely
Midi agility futam 1. hely, összetett 4. hely
Mini jumping futam 8. hely

Egyéni:

Maxi (141 indulóból):
Szilágyi Anita & Dita összetett 2. hely (egyéni jumping 7, egyéni agility 2. helyezés)
Füzi Júlia & Jet összetett 12. hely
Fodor Lili & Damil összetett 40. hely
Both Eszter & Vie egyéni agility 21. hely

Midi (79 indulóból):
Szabó Adrienne & Nando összetett 9. hely
Ács-Kövesi Ágnes & Ike összetett 17. hely (egyéni jumping 6. hely)

Mini (98 indulóból):
Urbán Judit & Cinke egyéni agility 23. hely

Szívből gratulálunk a válogatott versenyzőknek, nagyon büszkék vagyunk rátok!

Köszönjük a válogatott mellett álló szponzorok Bing.Agility - Agility akadályok, Julius-K9, Areus Infokommunikációs Zrt. és a Nutrolin Hungary támogatását. Köszönjük a Klicker Consulting csapatának, hogy kétnapos színvonalas csapatépítőn tréningezték a versenyzőket.

Köszönjük az Orion Agility Csarnok, a TordasZoo Shelter Vets, és a Kraft SE hozzájárulását a válogatott számára szervezett aktivitásokban (csapatépítők, edzések, ingyenes pályahasználat), és köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezekben és így támogatta a versenyzőket. Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a WOOF Dog Design válogatott számára felajánlott licit játékát és az A-Team Győri Agility Csapat tombolajátékból származó támogatását!

Jövőre Svédországban folytatjuk!

MEOESZ Agility Sportbizottság
www.agility-sportbizottsag.com
meoeszasb@gmail.com

#nutrolinlife #bingagility #juliusK9 #agilityteamhungary

See More

Új funkció!

Hirdetésfigyeléssel követheted az új hirdetéseket!

Értesülj e-mail-ben minden nap a kutyák hirdetéséről!

Mioritic (Ciobănesc românesc mioritic) fajta felkerült a fajták közé! Sikeres hirdetést és kellemes hirdetés böngészést kívánok!

Igen-igen 600 lájk

A tüdőrák korai szakaszának kimutatására képeznek ki kutyákat egy gyömrői családi házban. "Ha a módszer nálunk is elfogadottá válik, úgy évente akár több száz életet is meg lehetne menteni ezzel a kifinomult szimatra hagyatkozó diagnosztikai eljárással" - állítja Szemes Zsuzsanna, a külföldön már ki...
richpoi.com

500. lájk váv: mondhatnám: VÁÚÚÚÚ