Photos
Posts

I helgen har jeg hatt hundefotograferingsstand på utstillingene i Skjærgårdshallen. I går fikk jeg blant annet lov til å fotografere denne fornøyde BIR-vinneren

No automatic alt text available.

EmilFabian Photography ønsker alle kunder, samarbeidspartnere og leverandører en riktig god jul og ett godt nytt år!

Les mine fem tips til hvordan du tar bedre julebilder: http://bit.ly/1rgxfQd

No automatic alt text available.
Posts

Har du enda ikke tatt bilder til jul? I dag er det nattåpent på Herkules, og da kan du kombinere julehandel og julefotografering! Ta med deg hele familien, så sees vi ved fotostanden utenfor New Yorker mellom 17-21

Snart er julen her. Bli fotografert på Herkules kjøpesenter i Skien i november og desember, og få bildene tilsendt helt kostnadsfritt - med fri bruksrett.
emilfabian.no

Tusen takk til alle som har vært innom fotostanden min på Herkules i dag! De neste timene står bildebehandling på timeplanen, og allerede i morgen håper jeg på å være klar for utsendelser

Image may contain: 1 person
No automatic alt text available.

Snart er det tid for å sende julekort igjen! I samarbeid med Herkules kjøpesenter vil jeg i år tilby gratis julefotografering til alle som ønsker noen fine julebilder av seg selv og familien. Allerede i morgen finner du meg på standen vis a vis New Yorker fra 12-17, velkommen skal du være!

Snart er julen her. Bli fotografert på Herkules kjøpesenter i Skien i november og desember, og få bildene tilsendt helt kostnadsfritt - med fri bruksrett.
emilfabian.no

For at jeg skal kunne leve opp til min visjon om å ta mitt beste bilde i morgen, besøkte jeg i forrige uke City Studios for å forbedre meg innenfor studiofotografering. Det ble en lang og kunnskapsrik dag

http://bit.ly/ZosGWT

I forrige uke besøkte jeg City Studios i Stockholm for å forbedre meg innenfor studiofotografering. Det ble til en lang og kunnskapsrik dag, og med i bagasjen hjem fikk jeg en god del bilder og verdifulle tips og triks som garantert kommer i bruk :)
emilfabian.no

Nytt minnekort? Jeg har skrevet ett blogginnlegg med noen grunnleggende tips til hva du bør tenke på før du bestemmer deg.

http://bit.ly/1t80WkT

Ett godt minnekort er viktig for å få gode bilder. I dag er det mulig å få tak i minnekort med større hastighet og kapasitet enn aldri før, og i jungelen av merker og modeller kan det være lett å velge feil.
emilfabian.no

Endelig er nye nettsider på plass!

Jeg har lagt stor vekt på ett enklere og renere utseende, samt en større fremheving av bildene. Statistikken viser at flere og flere bruker smarttelefoner og nettbrett, og derfor skal den fungere like godt i alle nettlesere og se lik ut på alle enheter. Velkommen innom!

http://bit.ly/1xw81KV

Endelig har jeg lansert nye nettsider. Det har tatt sin tid, både på grunn av at det er sommer, og at jeg har vært ganske pirkete.
emilfabian.no
Etter flere måneders arbeid, kan jeg i dag presentere EmilFabian Photography i en ny drakt - mye freshere enn du har sett før.
emilfabian.no