Photos
Videos
Fundango Funwork
5
2
Sallay László: Equilibrium
9
1
Breznay Pál - Nyári élet
5
Posts

Folytatódik a sorozat a Gerbeaud-ban.

Érzékeny és hiteles beszélgetés az idő múlásáról, a múló és maradó pillanatról. Pataki Ági csakis elismerést és tiszteletet érdemel. A 70-es, 80-as évek szép...
youtube.com

Makláry galériás sorozatunk következő epizódja.

Posts

Adalékok a művészettörténethez // Újabb részt forgattunk a Kálmán Makláry Fine Arts-ban, Bánó András vendége ezúttal Gaál József képzőművész volt.

Image may contain: 1 person, text
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Endizájn
155 Views
155 Views

Legújabb videoklipünk - egy kis akusztikus csemege.

Nagy örömmel fogadtátok Laura Rózsa közreműködését a lemezbemutató bulinkon! Ő is nagyon megörülhetett Nektek, mert az alábbi feldolgozással kedveskedett Nektek..., sőt egy kicsit jobban is megismerhetitek az album társszerzőjét! Íme: Tears of Kali - The Veil... ahogyan eddig még mi sem hallottuk!

https://www.youtube.com/watch…

"A zene évek óta mindennapjaim része, előadói és szerzői tekintetben is igyekszem folyamatosan fejlődni.
A DIA album társszerzőjeként a női ének dallamai és részben szövegei köthetőek hozzám. A hajdani zenekari felállás énekesnőjeként írtam a dalokat, így azokban az én szellemiségem és érzelmi világom is kifejeződik.
Rendkívül élveztem annak idején a kreatív folyamatot és a közös munkát, melyet ezúton is szívből köszönök a törzstagoknak. Hálás vagyok, hogy a projekt alapkövének letételéhez én is hozzájárulhattam és az alkotómunka részese lehettem.
Bár engem időközben másfelé szólított az élet, az emberi és -részben- zenei kapcsolat megmaradt, melyet nagyra értékelek, és a továbbiakban is sok sikert kívánok a zenekarnak.
Hellenpárt Gyurival a hozzám egyik legközelebb álló dalt dolgoztuk fel az albumról. Ezúton is hálásan köszönöm neki az inspiratív közös munkát és a kiváló interpretációt!"

See More
Vocal: Laura Rózsa Piano: György Hellenpárt Sound engineer: Csaba Varga - Green2017 Make up: Ági Pacsuta Video by: Endre Gradvolt - Endizájn Thanks to: Loft ...
youtube.com

Reviczky Gábor és Böröndi Tamás az Egy csók és más semmi próbáján. #vidámszínpad

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

Stop motion előkészületek.
#fundango #almapont

Image may contain: 1 person, smiling

Újabb remek csapattal kezdtünk el dolgozni idén.
Most a Thália Színházban interjúztunk Nagy Viktorral, nemsokára folytatódnak a stúdióbeszélgetések a színészekkel is. #ÖsszpróbaAlapítvány

„Idén ünnepli az Összpróba Alapítvány 15. születésnapját!

A 2018-as év alatt folyamatosan jelentkezünk bejegyzésekkel, interjúkkal, videókkal, amelyekkel felidé...zzük az elmúlt 15 év eseményeit, élményeit.

Ne maradj le, ünnepelj velünk!
Az Összpróba Csapata”

See More
A 2018-as évünk az ünneplésről szól. Idén töltötte be Alapítványunk a 15. életévét. Ez alkalomból egész évben készülünk meglepetésekkel. Felkeressük az elmúlt évek kurzusvezetőit, táborozóit egy kö…
osszproba.hu

Ma a Madách színházban jártunk.

Image may contain: 6 people
Gradvolt Endre is with Kálmán Kiss and 3 others at Madách Színház.

Gondolat Bonbonok - a Himnusztól a Quimby-ig apával és fiával. #madáchszínház

Belvárosi Kulturális Szalon.

A legutóbbi beszélgetés a Gerbeaud-ban.

Gondolatébresztő, megindító est volt női sorozatunk következő állomása. Almási Kittivel és Al Ghaoui Hesnával az est háziasszonya, Serfőző Kriszta beszélgete...
youtube.com

Manuel Palacios-szal forgattunk még tavaly ősszel, időközben elkészült a feliratozás is a beszélgetéshez.

Nemrégiben Magyarországra látogatott Manuel Palacios a Betiltott Amerika c. könyv szerzője. A Budapesten tartott előadása kapcsán arra kértem, meséljen a magyar... olvasóknak magáról, és arról a hosszú és rögös útról, amelynek során megszületett az a könyv, amely sok szempontból megváltoztathatja az emberiség önmagáról alkotott elképzelését, s amelyben szépen rávilágít a magyar nép kulturális örökségének jelentőségére is.

Fogadjátok sok szeretettel ezt a beszélgetést, amelyért külön köszönet illeti Bérczes Ádám Mgn-ot, és stábját (Gradvolt Endre, Anna Buzogány)
akik lehetővé tették ennek a videónak az elkészülését. Köszönet továbbá az AVE Kiállítóház -nak a helyszínért, és kedves tolmácsunknak, Gina Altamirano-nak, hogy nyelvi szempontból hidat képezett közöttünk!

LÉT elem © SzÉA

See More
Beszélgetés Manuel Palacios-szal. A magyar fordításért kattints a jobb alsó sarokban található első ikonra! A felvételek 2017. szeptember 13.-án készültek az...
youtube.com

Sallay László - az Equilibrium című kiállítás anyaga a Montparnasse-ban.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
516 Views

Művészettörténeti adalékok címmel új beszélgetős sorozat indult a Kalman Maklary Fine Arts-ban. Két napon is forgattunk Dávid Katalinnal, az egyiken Bánó András, a másikon fia, Hidvégi Máté beszélgetett vele. Persze Katalin óriási karaktere és történetei élőben az igaziak, de azért a felvételeken is átsüt a személyisége.

#maklárykálmán #dávidkatalin #endizájn

Adalékok a művészettörténethez // Beszélgetések Makláry Kálmánnál http://kalmanmaklary.com | also check our facebook page: https://www.facebook.com/KalmanMak...
youtube.com
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,434 Views
Belvárosi Kulturális Szalon

Ilyen hangulat volt a Zorán esten...