Photos
Videos
Fundango Funwork
5
2
Sallay László: Equilibrium
9
1
Breznay Pál - Nyári élet
5
Posts
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Endizájn
137 Views
137 Views

Legújabb videoklipünk - egy kis akusztikus csemege.

Nagy örömmel fogadtátok Laura Rózsa közreműködését a lemezbemutató bulinkon! Ő is nagyon megörülhetett Nektek, mert az alábbi feldolgozással kedveskedett Nektek..., sőt egy kicsit jobban is megismerhetitek az album társszerzőjét! Íme: Tears of Kali - The Veil... ahogyan eddig még mi sem hallottuk!

https://www.youtube.com/watch…

"A zene évek óta mindennapjaim része, előadói és szerzői tekintetben is igyekszem folyamatosan fejlődni.
A DIA album társszerzőjeként a női ének dallamai és részben szövegei köthetőek hozzám. A hajdani zenekari felállás énekesnőjeként írtam a dalokat, így azokban az én szellemiségem és érzelmi világom is kifejeződik.
Rendkívül élveztem annak idején a kreatív folyamatot és a közös munkát, melyet ezúton is szívből köszönök a törzstagoknak. Hálás vagyok, hogy a projekt alapkövének letételéhez én is hozzájárulhattam és az alkotómunka részese lehettem.
Bár engem időközben másfelé szólított az élet, az emberi és -részben- zenei kapcsolat megmaradt, melyet nagyra értékelek, és a továbbiakban is sok sikert kívánok a zenekarnak.
Hellenpárt Gyurival a hozzám egyik legközelebb álló dalt dolgoztuk fel az albumról. Ezúton is hálásan köszönöm neki az inspiratív közös munkát és a kiváló interpretációt!"

See More
Vocal: Laura Rózsa Piano: György Hellenpárt Sound engineer: Csaba Varga - Green2017 Make up: Ági Pacsuta Video by: Endre Gradvolt - Endizájn Thanks to: Loft ...
youtube.com
Posts

Reviczky Gábor és Böröndi Tamás az Egy csók és más semmi próbáján. #vidámszínpad

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

Stop motion előkészületek.
#fundango #almapont

Image may contain: 1 person, smiling

Újabb remek csapattal kezdtünk el dolgozni idén.
Most a Thália Színházban interjúztunk Nagy Viktorral, nemsokára folytatódnak a stúdióbeszélgetések a színészekkel is. #ÖsszpróbaAlapítvány

„Idén ünnepli az Összpróba Alapítvány 15. születésnapját!

A 2018-as év alatt folyamatosan jelentkezünk bejegyzésekkel, interjúkkal, videókkal, amelyekkel felidé...zzük az elmúlt 15 év eseményeit, élményeit.

Ne maradj le, ünnepelj velünk!
Az Összpróba Csapata”

See More
A 2018-as évünk az ünneplésről szól. Idén töltötte be Alapítványunk a 15. életévét. Ez alkalomból egész évben készülünk meglepetésekkel. Felkeressük az elmúlt évek kurzusvezetőit, táborozóit egy kö…
osszproba.hu

Ma a Madách színházban jártunk.

Image may contain: 6 people
Gradvolt Endre is with Kálmán Kiss and 3 others at Madách Színház.

Gondolat Bonbonok - a Himnusztól a Quimby-ig apával és fiával. #madáchszínház

Belvárosi Kulturális Szalon.

A legutóbbi beszélgetés a Gerbeaud-ban.

Gondolatébresztő, megindító est volt női sorozatunk következő állomása. Almási Kittivel és Al Ghaoui Hesnával az est háziasszonya, Serfőző Kriszta beszélgete...
youtube.com

Manuel Palacios-szal forgattunk még tavaly ősszel, időközben elkészült a feliratozás is a beszélgetéshez.

Nemrégiben Magyarországra látogatott Manuel Palacios a Betiltott Amerika c. könyv szerzője. A Budapesten tartott előadása kapcsán arra kértem, meséljen a magyar... olvasóknak magáról, és arról a hosszú és rögös útról, amelynek során megszületett az a könyv, amely sok szempontból megváltoztathatja az emberiség önmagáról alkotott elképzelését, s amelyben szépen rávilágít a magyar nép kulturális örökségének jelentőségére is.

Fogadjátok sok szeretettel ezt a beszélgetést, amelyért külön köszönet illeti Bérczes Ádám Mgn-ot, és stábját (Gradvolt Endre, Anna Buzogány)
akik lehetővé tették ennek a videónak az elkészülését. Köszönet továbbá az AVE Kiállítóház -nak a helyszínért, és kedves tolmácsunknak, Gina Altamirano-nak, hogy nyelvi szempontból hidat képezett közöttünk!

LÉT elem © SzÉA

See More
Beszélgetés Manuel Palacios-szal. A magyar fordításért kattints a jobb alsó sarokban található első ikonra! A felvételek 2017. szeptember 13.-án készültek az...
youtube.com

Sallay László - az Equilibrium című kiállítás anyaga a Montparnasse-ban.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
505 Views

Művészettörténeti adalékok címmel új beszélgetős sorozat indult a Kalman Maklary Fine Arts-ban. Két napon is forgattunk Dávid Katalinnal, az egyiken Bánó András, a másikon fia, Hidvégi Máté beszélgetett vele. Persze Katalin óriási karaktere és történetei élőben az igaziak, de azért a felvételeken is átsüt a személyisége.

#maklárykálmán #dávidkatalin #endizájn

Adalékok a művészettörténethez // Beszélgetések Makláry Kálmánnál http://kalmanmaklary.com | also check our facebook page: https://www.facebook.com/KalmanMak...
youtube.com
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,431 Views
Belvárosi Kulturális Szalon

Ilyen hangulat volt a Zorán esten...

Endizájn a Tilos Rádióban.

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting

Mi is ott voltunk, bár csak a kameramozgatás és a gimballal futás gyakorlatokat hajtottuk végre forgatás közben. Igaz, azokat egész nap.

Október 28-án került megrendezésre a 12. Fittaréna. A BOK csarnokban négyezerhatszázan voltak részesei egy kifejezetten jó hangulatú, az izomlázat is előcsal...
youtube.com

Breznay Pál kiállítás

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
143 Views