Posts

Nyt kuluu sähköä! Suomeen virrannut kylä ilma on nostanut sähkönkulutuksen kuluvan talven ennätykseen.
Myös sähkön tuntihinta oli aamulla monena tuntina yli 20 c/kWh.

#sähkönkulutus #voimajärjestelmä #fingrid #lapinenergianeuvonta #kulutushuippu

Talven sähkönkulutuksen huippulukema on saavutettu. Siperiasta vyörynyt erittäin kylmä ilmamassa nosti Suomen sähkönkulutuksen tuntimittauksen talven ennätykseen noin 14 000 megawattiin 28.2.2018 kello 8-9. Sähkön hinta huipputunnilla oli 249,97 euroa/megawattitunnilta. Viime viikolla 22.2...
fingrid.fi

Onneksi olkoon Raimo Alatalo!
Energiansäästökiertueen tapahtumissa kävijöillä oli mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa palkintona oli retkimallin kokoon taittuva aurinkopaneeli.
Voittaja löytyi tällä kertaa Palojoensuusta.
Aurinkoista kesää odottelemaan

...

Palkinto on luovutettu voittajalle henkilökohtaisesti.

#arvonta #energiansäästöviikko #aurinkopaneeli #energiansäästö #lapinenergineuvonta

See More
Image may contain: sky, cloud, tree, outdoor, nature and water
Reviews
Lapin Energianeuvonta has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Lue alla olevasta jutusta vinkit miten voit hyödyntää ilmalämpöpumppua lämmityksessä.

#lapinenergianeuvonta #energiansäästö #sähkölämmitys #ilmalämpöpumppu #asiakaspolar

Sähkölämpö on varma ja mukava lämmitysmuoto ja lämmityssähkön kulutukseen on helppoa vaikuttaa. Tärkeintä on pitää koti kunnossa, ettei lämpö karkaa harakoille. Eri lämmityslaitteet kuluttavat myös eri määrän energiaa.
asiakaspolar.fi

Miten sähkön siirtomaksu määräytyy? Katso video alta
#sähkönpäivä

This is "Sähkön siirto" by Energiateollisuus ry on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.
vimeo.com

Miten sähköenergian hinta määräytyy? Katso video alta
#sähkönpäivä #sähkönhinta

This is "Sähköenergia" by Energiateollisuus ry on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.
vimeo.com

Mistä sähkölasku muodostuu? Katso video alta
#sähkönpäivä #sähkölasku

This is "Mistä sähkön hinta muodostuu?" by Energiateollisuus ry on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.
vimeo.com

Hyvää Pohjoismaista Sähkön päivää!

Sähkön päivä muistuttaa, kuinka suuri merkitys sähköllä on hyvinvointiimme. Sähkö on näkymätön välttämättömyyshyödyke, jonka merkitys nousee esiin etenkin talvella.

Järkevässä energiankäytössä riittää vielä opittavaa. Siksi tarjoammekin maksutonta ja puolueetonta neuvontaa arkisessa energiansäästössä, uusien sähkön kulutusta ohjaavien järjestelmien ja palvelujen hyödyntämisessä sekä esimerkiksi aurinkosähkön ja muun pientuotannon käyttöönoto...ssa.

See More
Image may contain: text
Lapin Energianeuvonta updated their cover photo.
January 22
Image may contain: fire, night and text

Tervetuloa juttelemaan energia-asioista Kemijärvelle! Energiansäästökiertueen viimeinen etappi on 8.12. klo 11-17 K-Supermarket Kauppapaikka.

Tapahtumassa energiankäytön neuvontaa, sähkötarjouksia, kahvitarjoilu ja voit osallistua arvontaan, jossa palkintona retkimallin kokoontaitettava aurinkopaneelipaketti (arvo 299€).
Tule tutustumaan myös Verisuren kodinturvalaitteisiin.
#energiansäästöpäivä #arvonta #kahvitarjoilu #säästänenergiaa #energiatehokkuus #lapinenergianeuvonta #energiapolar #energiapolarlapista #verisure

No automatic alt text available.

Oletko miettinyt milloin sähkö on vihreää ja mitä se tarkoittaa?
Lue lisää täältä:
www.asiakaspolar.fi/uutiset/milloin-sahko-on-vihreaa.html
#asiakaspolar #lapinenergianeuvonta #vihreäsähkö #lapinbio #energiapolar

Pistorasiasta tulevan elektronivirran alkuperää on mahdotonta arvioida – verkkosähkö kun on eri sähkön tuotantomuotojen sekoitus. Kuluttaja voi kuitenkin valita hyvinkin tarkasti, millä tavalla tuotettua sähköä hän haluaa ostaa.
asiakaspolar.fi

Tervetuloa juttelemaan energia-asioista Enontekiölle! Energiansäästökiertue pysähtyy seuraavan kerran 17.11. klo 11-17 K-market Rantakokossa.

Tapahtumassa energiankäytön neuvontaa, sähkötarjouksia, kahvitarjoilu ja voit osallistua arvontaan, jossa palkintona retkimallin kokoontaitettava aurinkopaneelipaketti (arvo 299€).

#energiansäästöpäivä #arvonta #kahvitarjoilu #säästänenergiaa #energiatehokkuus #lapinenergianeuvonta #energiapolar #energiapolarlapista #enontekionsahko

Image may contain: text
Aurora Powertrains Oy valmistaa jo tulevalle talvikaudelle kymmenen sähkökäyttöisen moottorikelkan sarjan. Ensimmäisen sarjan kelkoista saatujen käyttökokemusten perusteella päätetään tulevaisuudesta.
asiakaspolar.fi

Tule juttelemaan energia-asioista ja juhlistamaan 70-vuotiasta Tornionlaakson Sähköä kakkukahvien merkeissä perjantaina 10.11. klo 11-17.

Paikkana Energiapolarin ja Tornionlaakson Sähkön toimipiste osoitteessa Myllytie 1, Pello.

Tapahtumassa energiankäytön neuvontaa, sähkötarjouksia, kakkukahvit ja voit osallistua arvontaan, jossa palkintona retkimallin kokoontaitettava aurinkopaneelipaketti (arvo 299€).

... See More
No automatic alt text available.

Energiansäästökiertue rantautuu Ivaloon 27.10. klo. 11-17. Tervetuloa juttelemaan energia-asioista kahvikupin äärelle K-supermarket Ivaloon.

Tapahtumassa energiankäytön neuvontaa, sähkötarjouksia, kaukolämpöasiaa ja voit osallistua arvontaan, jossa palkintona 100W retkimallin kokoontaitettavaa aurinkopaneelipaketti, arvo 299€.

Asiantuntijamme ovat paikalla Sinua varten!

... See More
No automatic alt text available.

Tervetuloa kahville ja tapaamaan energianeuvojaamme! Vietämme Energiansäästöpäivää torstaina 26.10. Sodankylän K-supermarket Pohjantähdessä.

Tapahtumassa sähkötarjouksia ja voit osallistua arvontaan, jossa palkintona 100W retkimallin kokoontaitettavaa aurinkopaneelipaketti, arvo 299€.

Asiantuntijamme ovat paikalla Sinua varten!

... See More
No automatic alt text available.

Älykkäällä valaistuksella säästöjä. Lue alta kuinka automatiikka lisää energiatehokkuutta ja säästöjä. www.asiakaspolar.fi/…/ei-enaa-valojen-sammuttelua-alyvalais…

#energiatehokkuus #säästänenergiaa #lapinenergianeuvonta #älyvalaistus #asiakaspolar

Energiansäästön nimissä valoja on neuvottu sammuttamaan tiloista, joissa ei oleskella. Tämä kannattaa edelleen, mutta tulevaisuudessa älykkäät järjestelmät muuttavat tapaamme säästää energiaa. Säästöstä tulee automaattista.
asiakaspolar.fi