Photos
Videos
Giler canggih lh bebudak skrg bljr...ni bkn flash kad biasa..ni flash kad 4D !! Letak kad kt ipad/tab/smartphne...keluar haiwan hidup..blh gerak2..kluar bunyi...mmg awesome! Stok terhad. Berminat cpt sms/wassap 0173887198 Nk tgk video penuh..pls wassap ye...thnks.. #flashkad #flashcardinteractive #flashcard4d #flashkad4d #tadika #learningtools #mainan #mainankanak #toys #toysmurah #educationaltoys #tadikakemas #tadikapasti #prasekolah #sehatisejiwa #igshopmalaysia #jualbelionline #kedaiig #kedaionline
Posts

Assalamualaikum n slm sejahtera..lama dh sy x update pg ni. Mohon maaf byk2. Sy skrg aktif di ig. Yg ada acct, jemput follow sy @eshop.mcm.mcm.ada yg x ada blh tgk di instagram.com/eshop.mcm.mcm.ada tksih

1,977 Followers, 110 Following, 1,089 Posts - See Instagram photos and videos from EKedai Mcm Mcm Ada (@eshop.mcm.mcm.ada)
instagram
Posts

Suka camping, berkelah? tapi tak suka nak pasang khemah? leceh? makan masa? tak pandai?

Masalah settle dengan rapid open instant tent ni

KHEMAH NI MMG BEST..SEBAB......
- senang dibuka dan disimpan
- brtutup sepenuhnya
- ringan dan mudah dibawa ke mana mana
- double sided zip (blh buka dari dlm dan luar)
- waterproof
- sesuai utk 1-3 org
- ada ruang udara di roof top
- ada poket kecil utk letak brg
- ada hanger kecik kt bumbung utk gantung brg

senang ada khemah mcm ni..nak berkelah nak tukar baju...
nak gi camping... manching.. or tunggu durian pun bolehhhhh....

BERMINAT? WASSAP SEGERA 017-3887198
*sila wassap utk respon segera..
fb tak selalu bukak

PILIHAN WARNA - OREN, BIRU, HIJAU
READY STOK. BOLEH BORONG. BY POS SHJ.

See More

beri kelainan pada hiasan dinding anda, dengan wallpaper gojes ni....

size 1 roll - 45cm x 10meter

BORONG 4 ROLL RM155 SHJ SIAP POS SEMENANJUNG...
SBH SRWK +RM15

Berminat? wassap segera 017-3887198
last pos utk raya pada 27hbJune2016

* UTK GRED B / DESIGN 2D SHJ
** jika corak yg anda inginkan tiada disini..
boleh wassap gambarnya pd saya di 017-3887198...sebabbb coraknya ada banyakkkk lagiiii...

See More

nk beli sofa baru...tp x de bajet? sofa lama msh ok? meh guna SARUNG SOFA GOJES ni...material spandex, memeri...blh fit kebanyakan sofa. ada size 1seater,2seater,3seater..JIMAT! dn nmpk spt baruuuuu.....wassap segera 017-3887198

EShop Macam Macam Ada added 21 new photos to the album: Sticker Stiker Khat.

berikan wajah baru pada dinding rumah/blik anda... bkn shj menambah seri, malah dapat pahala bagi yg membacanya...

dapatkan sticker khat exclusive ini sekarang! sblm ianya kehabisan....

berminat? wassap sticker pilihan anda ke...
017-3887198

See More

Ada radio ni senang..ada bacaan 30juzuk Al-quran, terjemahan, doa2, surah2pilihan,tazkirah,nasyid, doa2..dll. blh caj guna cable or usb. Size comel je. Lps caj blh bawa gi menoreh..brkebun.memasak..mancing..jenjalan...mmg syok hbsss!👍🏻👍🏻👍🏻
Sgt sesuai dijadikan hadiah 🎁buat org tua..mahupun diri sendiri. Yg ni VERSI 3. 8G. Tgh offer ni..meh dptkan segera. Wassap 017-3887198

No automatic alt text available.

tak tahu kat mana nak sorok brg berharga atau brg rahsia anda?
meh dapatkan jam dinding ni.. ada bekas rahsia dibelakang dibelakangnya! READY STOK. berminat? wassap segera 017-3887198

No automatic alt text available.

sedapnyer tidur berbantalkan bantal kekabu...
hanya yg dah guna sahaja tahu beza bantal kekabu dengan bantal span...

sbb tu bantal kekabu harganya blh tahan juga...

...

utk dapatkan harga murah.. meh borong 5pcs
kami poskan terus ke rumah anda

SIZE: 50X70CM

berminat? wassap segera 017-3887198

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Nak periuk besar? ni dia periuk rendang 40CM. Die casting NON-STICK. blh buat 4 EKOR AYAM. pre-order. self collect di serdang jaya atau kajang. berminat? wassap segera 017-3887198

No automatic alt text available.
Image may contain: text
No automatic alt text available.

Sekarang ni musim panas.... kan best kalau ada mesin abc ni...
blh buat abc di rumah..blh letak byk mana bahan2 yg kita nak,,
JIMATTTTT.... dari dok beli kt kedai... meh buat sendiri...
blh buat tiap hari... PUASSSS anak beranak makan....
ni nak dtg bln puasa, lagi lah kena ada...hehe...

...

*Manual
*saiz
Tinggi 28cm
Lebar 19cm
*berat 1.5kg
*free 3 mangkut abc(blh buat ais guna mangkuk ni..then masukkan dlm compartment atas tu utk dikisar)
*pelapik bwh ada getah (mengelakkan abc maker bergerak ketika d gunakan)
READY STOCK!
Berminat? wassap/tele segera 017-3887198

See More
Image may contain: text
Image may contain: text
Image may contain: text and food

senang ada mini food steamer/rice cooker 3in1 mcm ni....blh masak 3 jenis makanan serentak... jimat masa dan tenaga. Lps masak blh terus bawa..tak perlu salin ke bekas lain.. besttt kann... ready stok. pilihan warna: coklat dn pink. berminat? wassap segera 017-3887198

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: text and food

senang ada hanger mcm ni.. blh gantung barang-barang yang selalu diambil, spt jacket, blazer, beg, payung, topi, scarf, tudung, baju, dll...
senang capai semasa nak keluar rumah atau bilik ofis

nmpk kemas dan stylo...

...

pilihan warna - pink, black, white. READY STOCK.

berminat, wassap segera 017-3887198

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

nak beli henfon besar atau ipad.. bajet x de... siannnn anak-anak dok berebut-rebut tgk skrin kecik.... meh ler dapatkan kanta 3d khas utk henfon ni...tak de pakai bateri pun.. just letakkan henfon dan adjust angle jer...foldable lagi gitu....senang nak bawa ke mana-mana... murah2 jer... READY STOK.. wassap segera 0173887198

Image may contain: text
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

letih nak kemas byk brg mainan.. dan banyak kali???? jadilah ibu yg bijak.. meh guna pouch organizer ni.. blh jadi playmat, blh jadi organizer.. blh jd storage beg. senanggggg keje ibu....
* size 150cm
* ada warna pink, dan biru. READY
STOCK! blh pos satu Msia. Berminat? wassap segera 017-3887198

No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person, indoor