Photos
Videos
Een ding is zeker....󾌴󾌴
62
24
Posts
FC Utrecht heeft Jean-Paul de Jong aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 47-jarige Utrechter is de logische vervanger van Erik ten Hag, die naar Ajax is vertrokken. Marinus Dijkhuizen wordt assistent van De Jong.
vi.nl

Schaamd!Afgang!Voor Lul!Om te janken! Schamen!Rood op de kaken! Blamage!Voorschut!Gelukkig morgen weer werken! #utrpsv #fcutrecht #utrproat

SV-erelid Hetty Dankerlui (84) overleden

Beste supporters,

Vanmorgen bereikte ons het droevige bericht dat Hetty Dankerlui, trouwe supporter van FC Utrecht en erelid van de SupportersVereniging, op 84-jarige leeftijd is overleden.

...

Hetty was een graag geziene gast bij FC Utrecht en in het supportershome. Haar enthousiasme en trouw aan de club maakte haar een bijzonder fan.

Helaas werd onlangs een ernstige ziekte geconstateerd, waarna haar gezondheid snel achteruit ging. De thuiswedstrijd tegen Willem II was helaas de laatste wedstrijd die zij in de Galgenwaard heeft mogen bijwonen.

Wij wensen alle naasten en nabestaanden van Hetty veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

SupportersVereniging FC Utrecht

Rust zacht Hetty

Bron: Sv FCU

See More

Wordt Pereira of Willock van ManUnited , zeg het maar! #manunited #fcutrecht #pereira #willock

No automatic alt text available.

Mooi interview in het NRC met Frans van Seumeren. "Hij is meer Bunnikside dan skybox". 👏🔴

27 miljoen? ‘Ik zal er niet minder om slapen,hoor'

Hij borg de Russische onderzeeër Koersk. Donderdag speelt zijn FC Utrecht in Rusland tegen Zenit. Frans van Seumeren (67), miljonair van het volk, redder van de club. „Ik kan toch die club niet failliet laten gaan.”

...Continue Reading

Als we niet oppassen kopen ze onze club in èèn keer op!😂 #fcutrecht #zenutr #ZenitSintPetersburg #uefa #Football

Image may contain: text
-------------- Hoe sommige dingen soms samenkomen … Frans van Seumeren is eigenaar van FC Utrecht. Als directeur van bergingsbedrijf Mammoet was hij ten zeerste betrokken bij de lichting van de onderzeeër Koersk, die op 12 augustus 2000 verging in de Barentszee. Afgelopen zondag, 13 augu
ruslandinwoordenbeeld.com

Cyriel Dessers siert de cover van de nieuwe VI! Verder aandacht voor onder meer Hirving Lozano, Wesley Sneijder en de valse start van Ajax.

Image may contain: 1 person, smiling, text
Voetbal International

Cyriel Dessers siert de cover van de nieuwe VI! Verder aandacht voor onder meer Hirving Lozano, Wesley Sneijder en de valse start van Ajax.