Photos
Posts

😂😂😂😂😂😂

Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting and indoor
JETA OSH QEF

Gjatë ditës beton dhe gjatë natës...

Posts
Image may contain: one or more people, people sitting and text
JETA OSH QEF

Ne tentative per ta bere 50 mije lekshin 100...

Ka dhe kshu

Has and so
Translated
Deri tani ka qenë vetëm një klauzolë e shtuar, e pranuar nga ligji i ri për lojrat e fatit në Republikën e Shqipërisë. Por duket se shteti ka nisur ta aplikojë.
shqiptarja.com

a keni pas noj cik pune??. respekte nga ishujt fixhi

Island
135,822 people checked in here
Play the most popular online slot machines! Play direct from your browser, no registration or download required.
playbox.me
Free Slots Machines, play the most popular online slot machines! Play direct from your browser, no registration or download required.
playbox.me

77777

Free Slots Machines, play the most popular online slot machines! Play direct from your browser, no registration or download required.
playbox.me
Free Slots Machines, play the most popular online slot machines! Play direct from your browser, no registration or download required.
playbox.me
Play direct from your browser, no registration or download required.
playbox.me
Play direct from your browser, no registration or download required.
playbox.me
Play direct from your browser, no registration or download required.
playbox.me
Play direct from your browser, no registration or download required.
playbox.me