Fisi Halilaj is on Facebook.
To connect with Fisi, sign up for Facebook today.
Work
About Fisi
 • fight experiences,... Always be yourself, express yourself, have faith in yourself, don't go around looking to duplicate a successful personality. Mos e humbni kohën tuaj me dikë që nuk është i gatshëm të shpenzojnë atë me ju; knowing is not enough we must apply; willing is not enough we must do.!!!! do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.!!!!! “I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want.” "Love is a net that catches hearts like a fish." 1.Puno më pak për të tjerët dhe më shumë për vete. Sa më pak që punon për vete aq më keq do të jetosh.

  2.Kurse para. Kërko ku mund të blesh produkte të lira dhe me zbritje.

  3.Nëse ke pak para, nis një biznes. Nëse nuk ke aspak para, duhet të nisësh biznes menjëherë.

  4.Ruga për tek pasuria është vetëm nëpërmjet të ardhurave pasive që vijnë nga ju pavarësisht përpjekjeve. Krijo një burim të të ardhurave pasive dhe jeto për kënaqësinë tënde.

  5.Mendo se si të fitohen 50.000 dollarë në muaj. Mundet edhe më tepër. Por jo edhe më pak.

  6.Paratë do të vijnë tek ju nëpërmjet njerëzve tjerë.

  7.Të rrethuarit me njerëz të varfër gjithmonë të çon në varfëri. Patjetër duhet të komunikosh me fitues dhe optimistë.

  8.Varfëria vjen në rast se ikën nga përgjegjësitë.

  9.Studioi biografitë dhe mendjet e njerëzve më të pasur në botë.

  10.Ëndërrat janë gjëja më e rëndësishme në jetën tënde. Njëriu fillon të vdesë kur ndalon së ëndërruari.

  11.Ndihmojë njerëzve jo për para, por me zemër të pastër. Por vetëm atyre njërëzve të cilëve t’i dëshiron t’ju ndihmosh. Jep 10% ngat ë ardhurat personale në bamirësi.

  12.Krijoni një sistem biznesi dhe kënaquni në paratë e tyre John Rockefeller
Favorite Quotes
 • No favorite quotes to show

Favorites